0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mpesg στις Φεβρουαρίου 14, 2011, 08:09:44 pmΠαράθεση από: ELENA24 στις Φεβρουαρίου 14, 2011, 07:56:03 pmΣυναδελφοι παντως δεν αξιζει με τιποτα τοση αγωνία για να κανεις 2 ώρες στα Ιεκ και να σε πληρώσουν μετα απο 3 χρόνια...να μην εχεις βιβλίο και ένα σωρό αλλες υποχρεώσεις....Οταν πρωτοξεκινησα το θεωρούσα σπουδαίο να έχω ώρες και στο ΙΕΚ... πλεον μετα απο 32 μηνες απληρωτη εχω ξενερώσει .......... δινει προυπηρεσια σε δομες διαβιου εκπαιδευσης και μοριοδοτειται γαι τα σδε, αρα δεν ειναι και για το τιποτα Νομίζω πως είναι ο μόνος λόγος για να πάει κανείς.....
Παράθεση από: ELENA24 στις Φεβρουαρίου 14, 2011, 07:56:03 pmΣυναδελφοι παντως δεν αξιζει με τιποτα τοση αγωνία για να κανεις 2 ώρες στα Ιεκ και να σε πληρώσουν μετα απο 3 χρόνια...να μην εχεις βιβλίο και ένα σωρό αλλες υποχρεώσεις....Οταν πρωτοξεκινησα το θεωρούσα σπουδαίο να έχω ώρες και στο ΙΕΚ... πλεον μετα απο 32 μηνες απληρωτη εχω ξενερώσει .......... δινει προυπηρεσια σε δομες διαβιου εκπαιδευσης και μοριοδοτειται γαι τα σδε, αρα δεν ειναι και για το τιποτα
Συναδελφοι παντως δεν αξιζει με τιποτα τοση αγωνία για να κανεις 2 ώρες στα Ιεκ και να σε πληρώσουν μετα απο 3 χρόνια...να μην εχεις βιβλίο και ένα σωρό αλλες υποχρεώσεις....Οταν πρωτοξεκινησα το θεωρούσα σπουδαίο να έχω ώρες και στο ΙΕΚ... πλεον μετα απο 32 μηνες απληρωτη εχω ξενερώσει ..........
Δυο-τρεις αποριούλες, γιατί στη σημερινή ενημερωση (παρα την καλή προθεση τους) γινοταν ενας ψιλοχαμος:στον πινακα στοιχειων, για τον τροπο αμοιβης για τους μισθωτους ιδιωτικου τομεα, τι ισχυει; Με αποδειξη επαγγελματικης δαπανης ή αποδειξη παροχης υπηρεσιων; Ποια η διαφορά τροπου αμοιβης και τροπου πληρωμής; Αν ξερει κάποιος, καθώς και ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσουμε. Ευχαριστώ...[/quoteεγω που ρωτησα στο οικονομικο τμημα του ιδεκε μου ειπαν με εκδοση ΑΠΥ αποδειξη παροχης υπηρεσιων
Από το ΙΔΕΚΕ τους έχουν στείλει συγκεκριμένη οδηγία που αναφέρει αυτά που έχω γράψει και παραπάνω για όσους έχουν κύριο φορέα ασφάλισης το ΙΚΑ. Μάλιστα γράφει ακριβώς για όσους εκπαιδευτές έχουν πρόβλημα "να διαλέξουν με ποιους θα πάνε"! Το είδα με τα μάτια μου... Εγώ χθες υπέβαλα την παραίτησή μου από τα ΚΕΕ και έχει βρεθεί και αντικαταστάτης για τα πέντε μαθήματα που απομένουν.
Παράθεση από: gpapage στις Φεβρουαρίου 15, 2011, 04:37:02 pmΑπό το ΙΔΕΚΕ τους έχουν στείλει συγκεκριμένη οδηγία που αναφέρει αυτά που έχω γράψει και παραπάνω για όσους έχουν κύριο φορέα ασφάλισης το ΙΚΑ. Μάλιστα γράφει ακριβώς για όσους εκπαιδευτές έχουν πρόβλημα "να διαλέξουν με ποιους θα πάνε"! Το είδα με τα μάτια μου... Εγώ χθες υπέβαλα την παραίτησή μου από τα ΚΕΕ και έχει βρεθεί και αντικαταστάτης για τα πέντε μαθήματα που απομένουν.τι να πω. Πριν λίγο επικοινώνησα με το ιεκ και που είπαν αυτό ακριβώς.Πιστεύουν πως αύριο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο...
Στις 14 Φεβρουαρίου και ώρα 13:45 με πήραν απο την γραμματεία του ΙΕΚ που είχα κάνει αίτηση. Με ρώτησαν αν ενδιαφέρομαι για 4 ώρες και η απάντηση μου ήταν ΝΑΙ διευκρινίζοντας ότι έχω σύμβαση ήδη με το ΙΔΕΚΕ. Αμέσως η υπεύθυνη μου λέει: -περιμένετε να ρωτήσω τον Διευθυντή, ο οποίος τελικά δεν ήξερε ακριβώς και θα επικοινωνούσε με το ΙΔΕΚΕ για να μάθει. (Ωστόσο έκανα άπειρες προσπάθειες να επικοινωνήσω με υπάλληλο του ΙΔΕΚΕ, πέραν του οτι τα τηλ τους μιλούσαν ακατάπαυστα φυσικά και δεν βρήκα άκρη με το μπάχαλο-ΙΔΕΚΕ). Τελικά μετά απο περίπου 1 ώρα με πήραν πάλι απο το εν λόγω ΙΕΚ και μου είπαν οτι μετά απο επικοινωνία του Διευθυντή του ΙΕΚ με το ΙΔΕΚΕ, η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΔΕΚΕ για αυτό το εξάμηνο μέχρι να ρυθμιστούν κάποια θέματα, είναι ότι απαγορεύεται σύναψη 2ης σύμβασης με το ΙΔΕΚΕ και συγκεκριμένα στην περίπτωση που στην 1η σύμβαση με το ΙΔΕΚΕ έχεις δηλώσει ως φορέα ασφάλισης το ΙΚΑ.Αυτά συνάδελφοι με το μπάχαλο που επικρατεί..
Με συγχωρείτε συνάδελφοι, αλλά ήθελα να κάνω μία ερώτηση για να δω εάν η παρακάτω περίπτωση υπάρχει και σε άλλα ΔΙΕΚ. Σας έχει τύχει οι ώρες ενός μαθήματος να "σπάσουν" σε περισσότερους από έναν εκπαιδευτές; Δηλαδή να είναι το μάθημα 4ωρο και να μπαίνει τις 2 ώρες ένας και τις άλλες 2 ώρες άλλος (στο ίδιο τμήμα εννοείται).
Παράθεση από: n19 στις Φεβρουαρίου 17, 2011, 01:19:07 pmΣτις 14 Φεβρουαρίου και ώρα 13:45 με πήραν απο την γραμματεία του ΙΕΚ που είχα κάνει αίτηση. Με ρώτησαν αν ενδιαφέρομαι για 4 ώρες και η απάντηση μου ήταν ΝΑΙ διευκρινίζοντας ότι έχω σύμβαση ήδη με το ΙΔΕΚΕ. Αμέσως η υπεύθυνη μου λέει: -περιμένετε να ρωτήσω τον Διευθυντή, ο οποίος τελικά δεν ήξερε ακριβώς και θα επικοινωνούσε με το ΙΔΕΚΕ για να μάθει. (Ωστόσο έκανα άπειρες προσπάθειες να επικοινωνήσω με υπάλληλο του ΙΔΕΚΕ, πέραν του οτι τα τηλ τους μιλούσαν ακατάπαυστα φυσικά και δεν βρήκα άκρη με το μπάχαλο-ΙΔΕΚΕ). Τελικά μετά απο περίπου 1 ώρα με πήραν πάλι απο το εν λόγω ΙΕΚ και μου είπαν οτι μετά απο επικοινωνία του Διευθυντή του ΙΕΚ με το ΙΔΕΚΕ, η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΔΕΚΕ για αυτό το εξάμηνο μέχρι να ρυθμιστούν κάποια θέματα, είναι ότι απαγορεύεται σύναψη 2ης σύμβασης με το ΙΔΕΚΕ και συγκεκριμένα στην περίπτωση που στην 1η σύμβαση με το ΙΔΕΚΕ έχεις δηλώσει ως φορέα ασφάλισης το ΙΚΑ.Αυτά συνάδελφοι με το μπάχαλο που επικρατεί..Σε ποια δομή του ΙΔΕΚΕ έχεις σύμβαση; Αν πρόκειται για ΚΕΕ/ΗΡΩΝ δηλαδή πρόγραμμα 50 ωρών σε συμφέρει να παραιτηθείς από τις υπόλοιπες ώρες και να αναλάβεις στο ΙΕΚ! 4 ώρες = συνολικά περίπου 60 ώρες!
Παράθεση από: gpapage στις Φεβρουαρίου 17, 2011, 02:25:17 pmΠαράθεση από: n19 στις Φεβρουαρίου 17, 2011, 01:19:07 pmΣτις 14 Φεβρουαρίου και ώρα 13:45 με πήραν απο την γραμματεία του ΙΕΚ που είχα κάνει αίτηση. Με ρώτησαν αν ενδιαφέρομαι για 4 ώρες και η απάντηση μου ήταν ΝΑΙ διευκρινίζοντας ότι έχω σύμβαση ήδη με το ΙΔΕΚΕ. Αμέσως η υπεύθυνη μου λέει: -περιμένετε να ρωτήσω τον Διευθυντή, ο οποίος τελικά δεν ήξερε ακριβώς και θα επικοινωνούσε με το ΙΔΕΚΕ για να μάθει. (Ωστόσο έκανα άπειρες προσπάθειες να επικοινωνήσω με υπάλληλο του ΙΔΕΚΕ, πέραν του οτι τα τηλ τους μιλούσαν ακατάπαυστα φυσικά και δεν βρήκα άκρη με το μπάχαλο-ΙΔΕΚΕ). Τελικά μετά απο περίπου 1 ώρα με πήραν πάλι απο το εν λόγω ΙΕΚ και μου είπαν οτι μετά απο επικοινωνία του Διευθυντή του ΙΕΚ με το ΙΔΕΚΕ, η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΔΕΚΕ για αυτό το εξάμηνο μέχρι να ρυθμιστούν κάποια θέματα, είναι ότι απαγορεύεται σύναψη 2ης σύμβασης με το ΙΔΕΚΕ και συγκεκριμένα στην περίπτωση που στην 1η σύμβαση με το ΙΔΕΚΕ έχεις δηλώσει ως φορέα ασφάλισης το ΙΚΑ.Αυτά συνάδελφοι με το μπάχαλο που επικρατεί..Σε ποια δομή του ΙΔΕΚΕ έχεις σύμβαση; Αν πρόκειται για ΚΕΕ/ΗΡΩΝ δηλαδή πρόγραμμα 50 ωρών σε συμφέρει να παραιτηθείς από τις υπόλοιπες ώρες και να αναλάβεις στο ΙΕΚ! 4 ώρες = συνολικά περίπου 60 ώρες!Η Συμβασή μου είναι για ΣΔΕ οπότε δεν με συμφέρει σε καμία περίπτωση να παραιτηθώ. Είναι αυτονόητο.