0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και μέσα σε 2 μέρες δηλαδή, θα βρεθούν οι πλεονάζοντες μόνιμοι, θα παρουσιαστούν στα εκάστοτε ΙΕΚ, θα τους ανατεθούν μαθήματα των ειδικοτήτων τους και στη συνέχεια, οι Διευθυντάδες, θα εκτιμήσουν τα εναπομείναντα κενά και θα μοιράσουν τις ώρες στους ωρομίσθιους. Όποιος το πιστεύει αυτό το 48ώρο, δε ζει στην Ελλάδα...
Ξέρει κανείς που θα γίνει η ανάρτηση των Τελικών Πινάκων των Επιτυχόντων Εκπαιδευτικών των Δ.Ι.Ε.Κ. ; Η σελίδα των Δ.Ι.Ε.Κ ( http://cert.gsae.edu.gr ) αναφέρει πως η ανάρτηση των τελικών πινάκων θα γίνει σήμερα 28.09. Μετά απο επικοινωνία μου με ορισμένα Δ.Ι.Ε.Κ, ένα Δ.Ι.Ε.Κ με ενημέρωσε πως οι επιτυχόντες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά, ενώ ένα άλλο μου είπε πως τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στα κατά τόπους Δ.Ι.Ε.Κ... Αν και κανένα απο τα 2 δεν με έπεισε πως και πότε πραγματικά θα ενημερωθούμε!Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο;
Κανονικά μέχρι σήμερα θα έπρεπε τα ΔΙΕΚ να έχουν ενημερωθεί από το ΙΔΕΚΕ για τους καθηγητές που θα εργαστούν στο εξάμηνο. Το αργότερα μέχρι αύριο θα πρέπει να γίνει γνωστό, έτσι ώστε την Παρασκευή να υπάρξει συνάντηση των καθηγητών στα ΙΕΚ, για να βγει το πρόγραμμα.
Δε νομίζω πως έχουν αρχίσει ακόμη να ειδοποιούν αν κρίνω απο αυτά που μου είπαν τα δύο Δ.Ι.Ε.Κ. που επικοινώνησα σήμερα...