0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο διευθυντης του Ιεκ μου είπε πως δεν έχω δικαίωμα να λείψω. Παιδιά δεν σας κοροϊδεύω. Με απείλησε πως το άλλο εξάμηνο δεν θα μου δώσει ώρες αν λείψω.
δικαιολογία που επικαλέστηκαν άλλοι συνάδελφοι
εχω ακουσει διευθυντη να απειλει καθηγητη επειδη τον επρηζε με το ζητημα της πληρωμης να λεει, του χρονου σιγα μην παρεις ωρες...θα φτιαξω ετσι το προγραμμα που δεν θα μπορεις να εργαστεις εδω.
και δεν τον αφηναν να παει να δωσει εξετασεις για κατατακτηριες εστειλε ηλεκτρονικη αιτηση αιτουμενος αδεια αποτη Γραμματεία νεας Γενιας.
Αυτό είναι πρωτάκουστο!!!
Στο χέρι του είναι να σου δώσει ώρες?! Δεν πάει ανάλογα με τη σειρά σου στους πίνακες?
Συνάδελφοι ρώτησα σήμερα τι προβλέπεται σ αυτήν την περιπτωση στη γραμματεία του ΙΕΚ και όντως δεν υπάρχει εβδομάδα αναπλήρωσης. Πιο συγκεκριμένα μου είπαν πως για αυτό συμπληρώσαμε πριν ξεκινήσουμε τις ώρες που μπορούμε να κάνουμε μάθημα ΩΣΤΕ να μην λείψουμε ούτε μια φορά!
Alfa vita, σε παρακαλω μπορείς να μου πεις αν αυτο με τις 7 ωρες υπαρχει κάπου επίσημα; Εγω παιδιά θα παραιτηθώ πριν τα Χριστούγεννα αν δε βρω λύση. Δεν υπαρχει άλλη επιλογή. Εχω πολυ σοβαρό πρόβλημα, αν μη κακό δεν πανε όλα καλα μετα την εγχείρηση και χρειαστεί να ξαναπάμε Αθήνα ή Ηράκλειο, δεν εχω την ψυχική ηρεμία να τον αντιμετωπίσω και να περάσω τα ιδια σε περίπτωση ολιγοήμερης απουσίας. Επίσης θελω να αναφέρω πως εγω είχα ζητήσει να εχω συνεχόμενες ωρες και εχω καθε μερα απο μια! Το αναφέρω συγκεκριμένα γιατι ενα συνάδελφος πιο πάνω έγραψε για τις ωρες που δηλώσαμε! Και επειδή της φυλακής τα σίδερα ειναι για τους λεβέντες, ειναι κρίμα να έρθουμε στα χέρια. Δεν θα εχω την ψυχραιμία να με λέει ανάξιο και εγω να μετράω μέχρι το 10 και να λεω στον εαυτό μου Ηρέμησε αγόρι μου!
Συγνώμη συνάδελφε αλλά μάλλον υπερβάλεις. Γιατί να παραιτήθείς; Ηρέμησε. Αφού έχεις τόσο σοβαρή δουλειά θα απουσιάσεις και θα κάνεις αναπλήρωση, όταν μπορείς ή το πολύ πολύ να κάνεις κανένα τέταρτο παραπάνω μάθημα για να βγει η ύλη.Χαλάρωσε δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά για να ρθεις στα χέρια. Δε μπορείς; Δεν πας ας κόψουν το κεφάλι τους να βρουν λύση. Αν παραιτηθείς πραγματικά θα γελάνε μαζί σου.