0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
είχα μια χρονιά έναν μόνιμο συνάδελφο, που είχε 8 ώρες την εβδομάδα. Εγώ, η τυχερή, είχα 15. Ο συνάδερφος έρχονταν σχολείο 2 φορές την εβδομάδα, εγώ κάθε μέρα. Ο συνάδερφος έπαιρνε μισθό κάθε μήνα χειμώνα καλοκαίρι , ενώ εγώ πληρώθηκα το Δεκέμβρη με παρακράτηση 20% φόρου και άλλες κρατήσεις που ούτε και εγώ δεν ξέρω τι ήταν...Δεν συμφωνώ όμως με την άποψη ότι όλοι παίρνουν στην πλάκα το ΣΔΕ. Υπάρχουν πολλοί εκπαιδευτές που κάνουν θαυμάσια δουλειά ! Φυσικά ότι και για το ΣΔΕ, εφόσον κάθε χρόνο, μαζί με τους εκπαιδευόμενους, οι απαιτήσεις αλλάζουν, χρειάζεται προετοιμασία. Προσωπικά όμως , λόγω της ευελιξίας του προγράμματος, το βρίσκω περισσότερο ενδιαφέρον. Όσον αφορά το ΙΕΚ, σαφώς και καταναλώνεται περισσότερος χρόνος για την προετοιμασία των μαθημάτων. Στο δικό μου αντικείμενο έστω. (Τους λόγους , τους γνωρίζετε μάλλον, οι περισσότεροι.) Εκτός εάν κάποιοι θυμούνται ύλη πανεπιστημίου (πολλές φορές) την οποία την απλοποιούν και την "ράβουν" στα γρήγορα στα μέτρα της ύλης και των ερωτήσεων πιστοποίησης.
Καλημέρα σας,Γνωρίζετε άμα έχουν βγει οι λίστες για τους εκπαιδευτικους για τα Δ.Ι.Ε.Κ για να δηλώσουμε
28/9 ανακοιονωνονται οι ειδικοτητες μου είπε ο διευθυντής μου
Αιτήσεις Εκπαιδευτών,αμέσως μετά;
Ε , λογικά ναι ... αν εχει μεινει λογική στο όλο συστημα δηλαδή...
α.Οταν απομονώνεις μια φράση... μπορεί να αλλάζει το νόημα!β.Γνωρίζεις αν ο μόνιμος τις υπόλοιπες ημέρες δεν πήγαινε και σε άλλα σχολεία;
Στόχος είναι να εξασφαλισεί η παράταση για την περίοδο εφαρμογής της διάταξης για την πιστοποιημένη εκπαιδευτική επάρκεια.
Με αυτό που λες αδικούνται αυτοί που πήραν την πιστοποίηση