0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΧΗΜΕΙΑ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ.Τελικές εξετάσεις.Τους έχω ερώτηση.Να αναφέρετε 3 παραδείγματα μετάλλων.Και βλέπω σε ένα γραπτό.Παραδέιγματα μετάλλων : σίδερο, κάγκελα, σολίνα (με αυτή την ορθογραφία), τζάμι.Το τζάμι το είχε σβησμένο με ένα χι.Δε θα μάθω ποτέ αν θεωρεί ο μαθητής και το τζάμι μέταλλο ή αν το έσβησε γιατί ζητούσα 3 παραδείγματα.
Ειλικρίνεστατο το παιδί έως συγκινητικό.Θυμάμαι μια φορά είχε φέρει ο πατέρας μου στο σπίτι διαγώνισμα της Β' Γυμνασίου στη Φυσική. Μια μαθήτρια, αφού έγραφε η κακομοίρα ό,τι άσχετο μπορεί να φανταστεί κανείς (μέτραγε θυμάμαι το χρόνο σε τετραγωνικά μέτρα), κατέληγε με κεφαλαία γράμματα:ΚΥΡΙΕ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ!!!!
Παράθεση από: apri στις Μάιος 28, 2009, 07:05:22 μμΕιλικρίνεστατο το παιδί έως συγκινητικό.Θυμάμαι μια φορά είχε φέρει ο πατέρας μου στο σπίτι διαγώνισμα της Β' Γυμνασίου στη Φυσική. Μια μαθήτρια, αφού έγραφε η κακομοίρα ό,τι άσχετο μπορεί να φανταστεί κανείς (μέτραγε θυμάμαι το χρόνο σε τετραγωνικά μέτρα), κατέληγε με κεφαλαία γράμματα:ΚΥΡΙΕ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ!!!!Και καλά να το γράφουν στη Β' Γυμνασίου....Από σημερινό γραπτό υποψηφίου στις Πανελλαδικές:(στο τέλος ενός γραπτού που πραγματικά δεν ξέρεις από που να το πιάσεις και που να τ' αφήσεις...)"Ε, τέλος πάντων έγραψα ό,τι μπορούσα, βάλτε κι εσείς 2 μονάδες παραπάνω γιατί δεν την παλεύω άλλο να προσπαθώ να πάρω απολυτήριο 2 χρόνια"!(η ορθογραφία δική μου γιατί του πρωτότυπου ήταν σχεδόν φωνητική...)
μαθητής α λυκείου, του κάνω ΠΔΣ κύριε νομίζω έχω γίνει εξπρες στη φυσική
Από εκθέσεις Α' Λυκείου.Συνώνυμα της λέξης 2. μοχθούν: ποθούν λατρεία σκεφτούν επιθυμούν