Σύνολο ψηφοφόρων: 134
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Eva 02 στις Σεπτεμβρίου 25, 2006, 09:00:12 pmΚαλησπέρα! Εγώ λόγω περιορισμένων επιλογών και συγκεκριμένων καταστάσεων εισήχθησα σε ένα μεταπτυχιακό που το θέμα του δε με ενθουσιάζει ιδιαίτερα (αν και άλλοι διαφωνούν με την άποψη μου), όμως έχω την γνώμη πως η μόρφωση είναι ατού και φυσικά όταν συνοδεύται απο έναν τίτλο ακόμη καλύτερα. Πιστεύω πως αν οι υποχρεώσεις σου στο επιτρέπουν καλό είναι να το παρακολουθήσεις.Τι ειδικότητα είσαι και τι μεταπτυχιακό θα κάνεις? Αν επιτρεπεται φυσικά..
Καλησπέρα! Εγώ λόγω περιορισμένων επιλογών και συγκεκριμένων καταστάσεων εισήχθησα σε ένα μεταπτυχιακό που το θέμα του δε με ενθουσιάζει ιδιαίτερα (αν και άλλοι διαφωνούν με την άποψη μου), όμως έχω την γνώμη πως η μόρφωση είναι ατού και φυσικά όταν συνοδεύται απο έναν τίτλο ακόμη καλύτερα. Πιστεύω πως αν οι υποχρεώσεις σου στο επιτρέπουν καλό είναι να το παρακολουθήσεις.
Εγώ π.χ θα δώσω κατατακτήριες για κοινωνιολογία. Δεν είναι και το όνειρο της ζωής μου (αυτό η _ _ _ _ φάρα των αρχαιολόγων δεν θα με αφήσει να το κάνω ποτέ ) αλλά τουλάχιστον θα έχω ένα 2ο πτυχίο. Τουλάχιστον εδώ που είμαι αυτό μπορώ να κάνω...
αλλα για ΜΠΛΑ και τέτοια δεν έχω ακούσει!!!
Ναι είμαι αρκετά αγχωμένη, το ομολογώ! Μάλλον επειδή τη "νύφη" θα την πληρώσει ο πατέρας μου και δε θέλω να δώσει τσάμπα λεφτά..
Μάλλον οι αρχαιολόγοι δεν την αφήνουν να κάνει κάτι σχετικό με την ειδικότητα τους!
Παράθεση από: rica στις Σεπτεμβρίου 26, 2006, 03:50:36 amΕγώ π.χ θα δώσω κατατακτήριες για κοινωνιολογία. Δεν είναι και το όνειρο της ζωής μου (αυτό η _ _ _ _ φάρα των αρχαιολόγων δεν θα με αφήσει να το κάνω ποτέ ) αλλά τουλάχιστον θα έχω ένα 2ο πτυχίο. Τουλάχιστον εδώ που είμαι αυτό μπορώ να κάνω...Εγώ δεν θα άντεχα να βγάλω 2η σχολή. Αυτό με τους αρχαιολόγους δεν το κατάλαβα.
Όσο για τις λίρες που λες, θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι εδώ και πολλά χρόνια κανείς πια δεν σκάβει για λίρες .
Πάντως αν τις έχεις τόσο ανάγκη, αγαπητέ Boulos, γιατί δεν σκάβεις ο ίδιος; Δεν θα είσαι ο πρώτος άσχετος που το κάνει αυτό...