0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν ξέρω για εσάς αλλά εγω παρακαλάω να μην γίνει Νοέμβριο....Να έχουμε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούμε.....
Παράθεση από: XRISA στις Ιουλίου 18, 2006, 10:15:24 amδεν ξέρω για εσάς αλλά εγω παρακαλάω να μην γίνει Νοέμβριο....Να έχουμε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούμε.....Χρόνο θα έχεις να διαβάσεις, πολλές θέσεις να καλύψεις θα υπάρχουν?
Όσο πιο αργά τόσο το καλύτερο (για τους ΠΕ 02) τουλάχιστον!
Σύμφωνα με την αρχική κατανομή των θέσεων, οι προσλήψεις των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μέσω ΑΣΕΠ κατανέμεται ανα κλάδο ως εξής : ......ΠΕ19 Πληροφορικής 50 ......
Εγώ αυτό το 840 δεν το είδα πουθενά. Για 850 εγώ διάβασα στο alfavita. http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/anak1652.htm Τέλοσπάντων, ας βγει πρώτα η προκήρυξη...
Rica,το ειδα σημερα στον ελευθερο τυπο αναφερει για 840 φιλολογους ,μακαρι να ειναι παραπληροφορηση.
Και για αύξηση των ωρών στα αρχαία στο γυμνάσιο μιλούσαν αλλά...Πάντως, θεωρώ ότι αυτοί που λες με τις πολλές υποχρεώσεις, θα παρακαλάνε για το αντίθετο, να τους δοθεί δηλ. λίγος χρόνος παραπάνω μια και δεν τους φτάνει αυτός που έχουν. Πάντως, προχτές είχα μια συζήτηση και κατέληξα στο συμπέρασμα πως όλοι εμείς οι ελεύθεροι (+ - ωραίοι ) είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε αυτή τη πολυτέλεια του χρόνου για διάβασμα. Και δίνω πραγματικά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλες εκείνες τις μανάδες που μέσα στο τρέξιμό τους και στις ευθύνες τους και στη φούρια τους και... και... και... έχουν το κουράγιο να διαβάσουν και για ΑΣΕΠ! έχω μεγάλο πρόβλημα με το διαβασμα...σχολαω στις 5 καθε μερα από τη δουλεια και όπως καταλαβαίνεις δεν έχω πολύ χρόνο...με τους άλλους κλαδους δεν ξέρω τι γίνεται αλλά η ύλη μας είναι τεραστίων διαστάσεων..μακάρι να μειωθεί και μακάρι να αργήσει λίγο ο διαγωνισμός.Οπως λέτε βέβαια να μην αργήσει τραγικά γιατι θα είναι ψυχοφθόρο για όλους...Ήδη έχουν αρχίσει να σπάνε τα νεύρα μου που από το Πάσχα ακούω ότι θα βγει η προκηρυξη και δεν βγαίνει με τίποτα