0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνω απολυτα...απο ενα τηλεφωνημα μιας συναδερφου προς το Υπουργειο με το ερωτημα αν θα γινει ασεπ για τις ειδικοτητες και για τον αριθμο των διοριστεων του χρονου η απαντηση του υπουργειου ηταν οτι θα γινει ασεπ αλλα δεν γνωριζουν το ποτε γιατι ειναι στην αρμοδιοτητα του ασεπ και θα διορισουν περιπου τον ιδιο αριθμο ατομων με φετος
Τα όσα έγραψα στο προηγούμενο μήνυμά μου σκοπό είχαν να ξεδιαλύνουν λίγο τα πράγματα. Σίγουρα δεν θα ήθελα να αποτελέσουν αφορμή για αλληλο-διεκδίκηση του δικαίου με βάση τα προσόντα του καθενός μας. Είτε πτυχιούχοι είτε διδάκτορες, με προϋπηρεσία ή μη, όλοι έχουμε δικαιώμα σε δίκαιη μεταχείριση. Το κράτος έχει την υποχρέωση να την εξασφαλίζει. Αυτό που πέτυχαν με το διαγωνισμό του ασεπ και την μετέπειτα θέσπιση τόσων λιστών ήταν να μας διασπάσουν, έτσι ώστε να μην μπορεί να ακουστεί μια ξεκάθαρη φωνή διαμαρτυρίας. Δε θέλω να πιστέψω πως υπάρχουν εκπαιδευτικοί που δεν βλέπουν έστω με την ελάχιστη αμφισβήτηση και καχυποψία το όλο σύστημα επιλογής. Όμως στερούνται, στερούμαστε συλλογικότητας. Ο καθένας μας προσπαθεί να καρπωθεί ό,τι περισσότερο μπορέσει, έστω μια ώρα ωρομισθίας. Για διαγωνισμούς θα μιλάμε τώρα..; Μετά τη γενιά του Πολυτεχνείου, ίσως δικαιολογημένα κάποιος θα μπορούσε να μας ονομάσει γενιά της καρπαζιάς.
Παράθεση από: heren στις Δεκεμβρίου 20, 2006, 10:47:05 amΣυμφωνω απολυτα...απο ενα τηλεφωνημα μιας συναδερφου προς το Υπουργειο με το ερωτημα αν θα γινει ασεπ για τις ειδικοτητες και για τον αριθμο των διοριστεων του χρονου η απαντηση του υπουργειου ηταν οτι θα γινει ασεπ αλλα δεν γνωριζουν το ποτε γιατι ειναι στην αρμοδιοτητα του ασεπ και θα διορισουν περιπου τον ιδιο αριθμο ατομων με φετοςΘα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο σαφής?Όταν γράφεις αν θα γινει ασεπ για τις ειδικοτητες εννοεις τις ειδικότητες που δεν συμπεριλαμβάνονται στον ΑΣΕΠ το γενάρη;Επίσης για το διορισμό .... Θα διορίσει τον ίδιο αριθμό...? πότε; το καλόκαίρι; και ο αριθμός αυτών πως θα προκύψει;Αν θέλεις σε παρακαλώ απάντησε!
Ο ασεπ είναι εντελώς παράλογος,γιατί αναγνωρίζει την προυπηρεσία από τα δημοτικά και δεν αναγνωρίζει την προυπηρεσία από τα τριτοβάθμια ιδρύματα.Έτσι πχ η προυπηρεσία ενός διδάκτορα ακυρώνεται και τον θέλουν να τον βάλουν στο δημοτικό για να πάρει προυπηρεσία για να διοριστεί.Ξέρετε πόσοι θεώρησαν υποτιμητικό από τους επιστήμονες πληροφορικής να πάνε στο δημοτικό ενώ διδάσκουν σε πανεπιστήμια/τεί για να διοριστούν καθηγητές.
Παράθεση από: Kotsios στις Δεκεμβρίου 20, 2006, 10:50:36 pmΟ ασεπ είναι εντελώς παράλογος,γιατί αναγνωρίζει την προυπηρεσία από τα δημοτικά και δεν αναγνωρίζει την προυπηρεσία από τα τριτοβάθμια ιδρύματα.Έτσι πχ η προυπηρεσία ενός διδάκτορα ακυρώνεται και τον θέλουν να τον βάλουν στο δημοτικό για να πάρει προυπηρεσία για να διοριστεί.Ξέρετε πόσοι θεώρησαν υποτιμητικό από τους επιστήμονες πληροφορικής να πάνε στο δημοτικό ενώ διδάσκουν σε πανεπιστήμια/τεί για να διοριστούν καθηγητές.Δηλαδή είναι δυνατόν κάποιος να διδάσκει σε ΑΕΙ ήδη (έχοντας κάνει το διδακτορικό του, οπότε να πηγαίνει για καθηγητής τριτοβάθμιας) και να κάνει και αίτηση για ολοήμερο; μα τι λέτε βρε παιδιά; Δεν καταλαβαίνω . Για εξηγήστε μου