0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γιατι τι ψαχνεις? δεν πειραζει το παραπανω...το λιγοτερο ειναι προβλημα
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση;Έχοντας 2 μήνες και 29 ημέρες προϋπηρεσία από ωρομισθία και ως αναπληρώτρια από 12 Σεπτεμβρίου (τότε έκανα ανάληψη στο σχολείο), δικαιούμαι το μισό μόριο αν καταθέσω χαρτιά στις 11/11;
Παράθεση από: marmo στις Οκτωβρίου 26, 2008, 12:27:36 amΝα κάνω και εγώ μια ερώτηση;Έχοντας 2 μήνες και 29 ημέρες προϋπηρεσία από ωρομισθία και ως αναπληρώτρια από 12 Σεπτεμβρίου (τότε έκανα ανάληψη στο σχολείο), δικαιούμαι το μισό μόριο αν καταθέσω χαρτιά στις 11/11; Αν όντως ο μήνας έχει 25 μέρες, τότε πώς έχεις 2 μήνες και 29 μέρες? Μήπως η περσινή σου προυπηρεσία είναι 2, 29 μήνες? Γιατί το 2 μήνες και 29 μέρες, αν ο μήνας είναι 25 μέρες, ισούται με 3 μήνες και 4 μέρες. Αν σε αυτό το τελευταίο προσθέσεις την προϋπηρεσία σου ως αναπληρώτρια από 12/9 μέχρι 11/11, τότε σου φτάνουν οι μήνες (5) για να πάρεις το 0,5 ως προσαύξηση. Για ψάξτο λίγο...
Είχα δουλέψει το έτος 2006-2007 στο Περιστέρι και μου είχαν βγάλει βεβαίωση προϋπηρεσίας 2 μήνες και 14 μέρες και τώρα πήρα συνολική βεβαίωση που βγαίνει από το σύστημα και τη βγάζουν μια μέρα παραπάνω .Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό;
Παράθεση από: MANNI στις Οκτωβρίου 28, 2008, 10:55:08 amΕίχα δουλέψει το έτος 2006-2007 στο Περιστέρι και μου είχαν βγάλει βεβαίωση προϋπηρεσίας 2 μήνες και 14 μέρες και τώρα πήρα συνολική βεβαίωση που βγαίνει από το σύστημα και τη βγάζουν μια μέρα παραπάνω .Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό; Έγκυρη είναι η προϋπηρεσία που υπάρχει στο σύστημα καταχωρημένη. Εκεί δεν μπορεί να υπάρχει διαφορά γιατί όλες οι διευθύνσεις χειρίζονται το ίδιο σύστημα.Η πρώτη βεβαίωση θα πρέπει να ήταν πρόχειρη.
Μπορούμε να δώσουμε σαν βεβαίωση το έντυπο του πληροφορικού συστήματος που μας έδωσεη πρωτοβάθμια με σφραγίδα και υπογραφή και που περιλαμβάνει όλη την προϋπηρεσία ή πρέπεινα επισυνάψουμε τις βεβαιώσεις ανά έτος; Ρωτάω γιατι οι δικές μου βεβαιώσεις γράφουν μόνο τιςώρες χωρίς αναγωγή σε μήνες και μέρες.