*

Αποστολέας Θέμα: Κρίση στα κατ΄οίκον μαθήματα  (Αναγνώστηκε 54052 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vickyN

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Κρίση στα κατ΄οίκον μαθήματα
« Απάντηση #182 στις: Απριλίου 13, 2011, 03:24:10 pm »
Εγώ πάντως θα κρατούσα τα οπωροκηπευτικά! ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:48:40 »

Αποσυνδεδεμένος olgander

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Απριλίου 14, 2011, 09:12:14 am »
Εχθές η μητέρα ενός μαθητή μου, μου πρότεινε μεταξύ σοβαρού και αστείου τη νέα χρονιά να με πληρώνει σε είδος!! (έχει μαγαζί με χαρτικά κτλ) Εγώ βέβαια της αντιπρότεινα σε αντίστοιχο ύφος, να της κάνω τράμπα με τον βενζινά μου, να πληρώνει κατευθείαν εκείνον για τη βενζίνη που αγοράζω!!!  Ε??? ;D

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Απριλίου 14, 2011, 09:30:56 am »
Εχθές η μητέρα ενός μαθητή μου, μου πρότεινε μεταξύ σοβαρού και αστείου τη νέα χρονιά να με πληρώνει σε είδος!! (έχει μαγαζί με χαρτικά κτλ) Εγώ βέβαια της αντιπρότεινα σε αντίστοιχο ύφος, να της κάνω τράμπα με τον βενζινά μου, να πληρώνει κατευθείαν εκείνον για τη βενζίνη που αγοράζω!!!  Ε??? ;D

;D ;D ;D
σοβαρα μιλας? εγινε τετοια πρόταση? Εσυ,παντως, πολυ καλα της αντιπροτεινες!
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος olgander

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Απριλίου 14, 2011, 09:43:25 am »
Δυστυχώς έγινε... Ξέρω οτι δυσκολεύονται, ήδη η φετινή χρονιά ήταν πιο δύσκολη από πέρσι, το καταλαβαίνεις από το πώς σε πληρώνουν (έτυχε μια φορα να μου δωσουν 30

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:48:40 »

Αποσυνδεδεμένος TEO FYSIKOS

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Απριλίου 14, 2011, 03:08:13 pm »
γνωρίζει κάποιος συνάδελφος αν υπάρχει φροντιστήριο μ.ε. στο νησί της Θάσου. και αν ναι σε ποιο μέρος. ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος vickyN

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Απριλίου 14, 2011, 04:01:56 pm »
γνωρίζει κάποιος συνάδελφος αν υπάρχει φροντιστήριο μ.ε. στο νησί της Θάσου. και αν ναι σε ποιο μέρος. ευχαριστώ.

Πρέπει να υπάρχει στην πρωτεύουσα του νησιού τον Λιμένα (δεν είμαι όμως 100% σίγουρη). Υπάρχει σίγουρα φροντιστήριο ξένων γλωσσών.   Εκεί βρίσκεται και το μοναδικό Λύκειο/Γυμνάσιο του νησιού.
Απ όσο γνωρίζω ( ο πατέρας μου είναι από Θάσο) τα περισσότερα παιδιά κάνουν φροντιστήριο στην Καβάλα ή ιδιαίτερα.
Θα βγάλεις καλό χρήμα αν ενδιαφέρεσαι. Οι Θάσιοι το φυσάνε το παραδάκι!

Αποσυνδεδεμένος ιπποτης

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Απριλίου 22, 2011, 07:42:52 pm »
εγω  κανω  ιδιαιτερα  σε  δυο παιδακια  κοντα  στην  περιοχη  μου   δευτερας  γυμνασιου  και  πρωτης  λυκειου  . τιμη 14 ευρω  την  ωρα.  Μενω  παραπανω  καθε  φορα  .  δεν  ειμαι  με  το  ρολοι  στο  χερι.   Δυο φορες  την  εβδομαδα  στο  ενα  και  μια  στο  αλλο.  δεν  μου εκαναν  παζαρια  στην  τιμη. τα παιδια  ευτυχως  'τραβανε'.   ειναι  εξυπνα και  παντα  διαβασμενα.

Αποσυνδεδεμένος trelokotsidou

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Μαΐου 04, 2011, 11:34:51 am »
Γνωρίζει κανένας εαν ή πότε θα ξεκινήσει να ισχύει το εργόσημο για ιδαίτερα μαθήματα;
Τι γνώμη έχετε για το εργόσημο; Εγώ πιστεύω συμφέρει πολύ για κάποιον που δεν έχει πολλές ώρες διδασκαλίας αντί να πληρώνει 400 ευρώ το δίμηνο κερατιάτικα στον ΟΑΕΕ

Αποσυνδεδεμένος olgander

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Μαΐου 04, 2011, 08:27:54 pm »
Αν και ειναι off topic, βρηκα αυτό: http://www.forologikanea.gr/news/frontistiriaka-mathimata-kat-oikon/
και μου φαίνεται πολυπλοκο για τους εργοδοτες...Ποιος θα δεχτει να το κάνει?

Αποσυνδεδεμένος lakostas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Ιουνίου 02, 2011, 06:09:05 pm »
Γνωρίζει κανένας εαν ή πότε θα ξεκινήσει να ισχύει το εργόσημο για ιδαίτερα μαθήματα;
Τι γνώμη έχετε για το εργόσημο; Εγώ πιστεύω συμφέρει πολύ για κάποιον που δεν έχει πολλές ώρες διδασκαλίας αντί να πληρώνει 400 ευρώ το δίμηνο κερατιάτικα στον ΟΑΕΕ
Και εγώ τους τελευταίους μήνες ψάχνω νέα δεδομένα αλλά δε βρίσκω. Είχε πει ότι θα ξεκινήσει από Μάρτιο αλλά φτάσαμε Ιούνιο και ακόμα τίποτα...

Αποσυνδεδεμένος monogramma

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Μαθησιακές Δυσκολίες και Σχολική Ψυχολογία
« Απάντηση #192 στις: Ιουνίου 28, 2011, 02:48:01 pm »
Καλησπέρα και από μένα!
Γράφτηκα μόλις χθες και διαβάζω με εξαιρετικό ενδιαφέρον όλα αυτά που έχετε συζητήσει από το 2008 και μετά  ;D

Εγώ μετακόμισα στην Αθηνα τον Αύγουστο που μας πέρασε.

Αποσυνδεδεμένος chryssoulaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Ιουνίου 28, 2011, 03:41:39 pm »
Καλησπέρα monogramma :) όπως λένε κάθε αρχή και δύσκολη! Και εγώ όταν πρωτοξεκίνησα και σε καλύτερες εποχές αρχικά δυσκολεύτηκα πολύ: έκανα για να ζήσω στην Αθήνα άσχετη δουλειά, αναλάμβανα ιδιαίτερα χωρίς να έχω καμία απαίτηση,έστελνα βιογραφικά σε σχολεία και φροντιστήρια χωρίς να πάρω ποτέ απάντηση ή μου έλεγαν ότι είμαι ακόμη πολύ μικρή για να αναλάβω μαθητές Λυκείου!Τελικά βρήκα φροντιστήριο και τα πράγματα βελτιώθηκαν.Δυστυχώς στην Αθηνά θεωρώ ότι αν δε πας σε κάποιο φροντιστήριο είναι δύσκολο να βρεις σοβαρά ιδιαίτερα.  Τα ιδιαίτερα που έχω στο φροντιστήριο μου τα έδωσαν. Διάβασα αυτά που έγραφες για το κέντρο μελέτης >:( και εκνευρίστηκα!Λυπάμαι που ορισμένοι άνθρωποι εκμεταλλεύονται έτσι νέους ανθρώπους. Το μόνο που μπορεί να σου προσφέρει αυτό είναι κάποια προϋπηρεσία για φροντιστήριο, γιατί τα χρήματα σίγουρα δε σε βοηθούν ούτε για πλάκα να καλύψεις τα έξοδά σου στην Αθήνα. Εγώ θα έλεγα να αξιοποιήσεις αυτήν την εμπειρία στο κέντρο μελέτης και να πας σε όσα περισσότερα φροντιστήρια μπορείς-αν και βέβαια φαντάζομαι ότι αυτό θα το κάνεις ήδη. Αν ένα φροντιστήριο είναι σοβαρό και ένα αξιοπρεπές μισθό θα σου δώσει-σχετικό βέβαια αυτό και μόνο μεχρι το Μάιο- και (κάποια) ένσημα. Η μαμά με το δυσλεκτικό παιδάκι δεν είναι σοβαρή και φυσικά έχε υπόψη σου ότι οι γυναίκες που καθαρίζουν σπίτια παίρνουν 7-8ευρώ την ώρα. Δε λέω είναι δύσκολοι οι καιροί , αλλά πρέπει οι άλλοι να σέβονται την προσπάθειά μας. Άσε που αν είσαι πολύ φτηνή θα υποτιμούν τη δουλειά σου. Το ότι είσαι νέα δε σημαίνει ότι δεν έχεις κάποια προσόντα και ότι δεν ξέρεις να κάνεις σωστά τη δουλειά σου! Εύχομαι όλα να πάνε καλά :)!

Αποσυνδεδεμένος firiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Ιουνίου 28, 2011, 03:52:14 pm »
Καλησπέρα monogramma :) όπως λένε κάθε αρχή και δύσκολη! Και εγώ όταν πρωτοξεκίνησα και σε καλύτερες εποχές αρχικά δυσκολεύτηκα πολύ: έκανα για να ζήσω στην Αθήνα άσχετη δουλειά, αναλάμβανα ιδιαίτερα χωρίς να έχω καμία απαίτηση,έστελνα βιογραφικά σε σχολεία και φροντιστήρια χωρίς να πάρω ποτέ απάντηση ή μου έλεγαν ότι είμαι ακόμη πολύ μικρή για να αναλάβω μαθητές Λυκείου!Τελικά βρήκα φροντιστήριο και τα πράγματα βελτιώθηκαν.Δυστυχώς στην Αθηνά θεωρώ ότι αν δε πας σε κάποιο φροντιστήριο είναι δύσκολο να βρεις σοβαρά ιδιαίτερα.  Τα ιδιαίτερα που έχω στο φροντιστήριο μου τα έδωσαν. Διάβασα αυτά που έγραφες για το κέντρο μελέτης >:( και εκνευρίστηκα!Λυπάμαι που ορισμένοι άνθρωποι εκμεταλλεύονται έτσι νέους ανθρώπους. Το μόνο που μπορεί να σου προσφέρει αυτό είναι κάποια προϋπηρεσία για φροντιστήριο, γιατί τα χρήματα σίγουρα δε σε βοηθούν ούτε για πλάκα να καλύψεις τα έξοδά σου στην Αθήνα. Εγώ θα έλεγα να αξιοποιήσεις αυτήν την εμπειρία στο κέντρο μελέτης και να πας σε όσα περισσότερα φροντιστήρια μπορείς-αν και βέβαια φαντάζομαι ότι αυτό θα το κάνεις ήδη. Αν ένα φροντιστήριο είναι σοβαρό και ένα αξιοπρεπές μισθό θα σου δώσει-σχετικό βέβαια αυτό και μόνο μεχρι το Μάιο- και (κάποια) ένσημα. Η μαμά με το δυσλεκτικό παιδάκι δεν είναι σοβαρή και φυσικά έχε υπόψη σου ότι οι γυναίκες που καθαρίζουν σπίτια παίρνουν 7-8ευρώ την ώρα. Δε λέω είναι δύσκολοι οι καιροί , αλλά πρέπει οι άλλοι να σέβονται την προσπάθειά μας. Άσε που αν είσαι πολύ φτηνή θα υποτιμούν τη δουλειά σου. Το ότι είσαι νέα δε σημαίνει ότι δεν έχεις κάποια προσόντα και ότι δεν ξέρεις να κάνεις σωστά τη δουλειά σου! Εύχομαι όλα να πάνε καλά :)!
συμφωνω απολυτα αλλα απο την αλλη δυσκολοι καιροι για πριγκηπες...συμφωνειτε?
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος monogramma

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Μαθησιακές Δυσκολίες και Σχολική Ψυχολογία
« Απάντηση #195 στις: Ιουνίου 28, 2011, 08:07:22 pm »
Είναι πολύ δύσκολοι οι καιροί, τί να πω  :( Αλλά δε θέλω να με παίρνει από κάτω. Ευτυχώς έχω δικό μου σπίτι και δε νοικιάζω, αλλιώς δεν το συζητώ, δε θα έβγαινα ούτε για αστείο!
Σε φροντιστήρια έστειλα τόσα πολλά βιογραφικά, αλλά δε μου απαντάνε ποτέ  :'( δε ξέρω γιατί..ενώ στο βιογραφικό μου γράφω πως κάνω και ιδιαίτερα..
Μήπως να αρχίσω να πηγαίνω σε κάθε φροντιστήριο επί τούτου και να τους δίνω το βιογραφικό? Μέχρι στιγμής έστελνα μόνο μέσω αγγελιών στο ίντερνετ..

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182560
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 636
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)