Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - Mixanikos_HY

Σελίδες: 123 ... 21
1
Κλάδος ΠΕ86 Πληροφορικής / Απ: ΠΕ19 αποτελέσματα
« στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 01:03:42 μμ »
Επίσης σε ό,τι αφορά τις επαναληπτικές εκλογές..

Σύμφωνα με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο, για να κερδίσει ο νικητής τις 151 έδρες της αυτοδυναμίας πρέπει να ξεπεράσει ένα συγκεκριμένο ποσοστό που κυμαίνεται από 40% έως 42% και εξαρτάται αποκλειστικά από το αντίστοιχο ποσοστό των μικρών κομμάτων που θα μείνουν εκτός Βουλής, τα οποία δεν έχουν συγκεντρώσει το απαιτούμενο 3% για να εξασφαλίσουν εκλογή βουλευτή. Πιο συγκεκριμένα αυτό σημαίνει ότι, αν τα κόμματα που θα μείνουν εκτός Βουλής συγκεντρώσουν αθροιστικά ποσοστό γύρω στο 2,5%, τότε για την αυτοδύναμη πλειοψηφία το πρώτο κόμμα θα πρέπει να συγκεντρώσει ποσοστό που να υπερβαίνει το 41,5%, όριο που μπορεί να "πέσει" και στο 39%, αν το συνολικό ποσοστό των κομμάτων που δεν θα μπουν στη Βουλή ξεπεράσει το 8%.

Από την άλλη πλευρά, αν ο νικητής των εκλογών δεν καταφέρει να εξασφαλίσει αυτοδυναμία, τότε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλείται να δώσει τη γνωστή από το 1989 "διερευνητική εντολή" στον αρχηγό του πρώτου κόμματος, προκειμένου να ερευνηθεί η δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας με άλλα κόμματα της Βουλής. Αν αυτή δεν προκύψει, τότε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας καλείται να προωθήσει τη διερευνητική εντολή στον αρχηγό του δεύτερου κόμματος ο οποίος θα ερευνήσει το ίδιο ενδεχόμενο, και αν ούτε και αυτή τελεσφορήσει στον αρχηγό του τρίτου κόμματος κ.ο.κ. για όλα τα κόμματα της Βουλής. Κάθε διερευνητική εντολή μένει στα χέρια του αρχηγού του κάθε κόμματος για 3 ημέρες, ενώ μπορεί να "επιστραφεί" και νωρίτερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αν κριθεί ότι δεν τελεσφορεί τέτοια προσπάθεια.

Έτσι, αν όλες οι διερευνητικές δεν βγάλουν αποτέλεσμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεί όλους τους αρχηγούς σε μια έσχατη προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης, κι αν και αυτή αποτύχει τότε αναθέτει στον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας ή του Αρείου Πάγου ή του Ελεγκτικού Συνεδρίου τον σχηματισμό κυβέρνησης για να διενεργήσει νέες εκλογές και πάλι σε 30 μέρες. Σε μια τέτοια περίπτωση οι επαναληπτικές εκλογές θα διεξαχθούν πιθανότατα στις 8 ή στις 15 Νοεμβρίου, στις οποίες όμως θα ισχύσει ο νέος εκλογικός νόμος "Παυλόπουλου" που αυξάνει την "επιδότηση" υπέρ του πρώτου κόμματος σε 50 έδρες, και παράλληλα το ποσοστό για αυτοδυναμία πέφτει κατά δύο μονάδες, τείνοντας να αγγίξει το 37,5% - 39,5%.

Το ερώτημα είναι το εξής: Αυτή η υπηρεσιακή κυβέρνηση ξεμπλοκάρει τον ΑΣΕΠ ή όχι?
Πρέπει να ρωτήσουμε είτε νομικό ή το ίδιο το ΑΣΕΠ...

2
Κλάδος ΠΕ86 Πληροφορικής / Απ: ΠΕ19 αποτελέσματα
« στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 12:41:37 μμ »
ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ


Σύμφωνα με το άρθρο 28 του Ν. 2190/1994 και τη ΔΙΔΑΔ/Φ.18.21/1175/οικ.21934 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, κατά το διάστημα από την προκήρυξη βουλευτικών εκλογών έως την ορκωμοσία της Κυβέρνησης που προκύπτει κατά το άρθρο 37 του Συντάγματος, απαγορεύεται πλην ελαχίστων εξαιρέσεων η έκδοση πράξεων που αφορούν το διορισμό ή την πρόσληψη κάθε κατηγορίας προσωπικού των υπηρεσιών και νομικών προσώπων του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994, όπως ισχύει.
 
Επισημαίνεται ότι η παραπάνω απαγόρευση αφορά όχι μόνο τις τελικές πράξεις αλλά και όλες τις σχετικές προπαρασκευαστικές ενέργειες, εφόσον αυτές είναι κατά νόμο αναγκαίες προϋποθέσεις για την έκδοση της τελικής πράξης διορισμού ή πρόσληψης. Δηλαδή δε δημοσιεύονται προκηρύξεις για πλήρωση θέσεων προσωπικού ούτε πράξεις διορισμού, δεν εκδίδονται ανακοινώσεις για πρόσληψη προσωπικού, δε δημοσιεύονται πίνακες επιλογής προσωπικού τακτικού ή έκτακτου, δε συνεδριάζουν τα Υπηρεσιακά Συμβούλια για τα θέματα που εμπίπτουν στην ανωτέρω αναστολή, δεν υπογράφονται πράξεις διορισμού. Οι σχετικές διαδικασίες που είχαν ήδη κινηθεί πριν την προκήρυξη των εκλογών διακόπτονται και επαναλαμβάνονται αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης.
 
Κατά συνέπεια από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009, ημέρα δημοσίευσης του Προεδρικού Διατάγματος διάλυσης της Βουλής και προκήρυξης των εκλογών, μέχρι την ορκωμοσία την Κυβέρνησης που θα προκύψει από τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 κατά το άρθρο 37 του Συντάγματος, αναστέλλονται όλες οι διαδικασίες επιλογής προσωπικού του ΑΣΕΠ που εμπίπτουν στην παραπάνω απαγόρευση. Οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων συμμετοχής ή ενστάσεων που είχαν ανακοινωθεί πριν την προκήρυξη των εκλογών διακόπτονται και συνεχίζονται αμέσως μετά τη λήξη της αναστολής και μέχρι τη συμπλήρωση του κατά περίπτωση εναπομείναντος χρονικού διαστήματος για την ολοκλήρωσή τους. Σχετική ανακοίνωση με τις νέες καταληκτικές ημερομηνίες των προθεσμιών που εκκρεμούν λόγω της προεκλογικής περιόδου για τις διαδικασίες που διεξάγονται από το ΑΣΕΠ θα εκδοθεί από την ανεξάρτητη αρχή αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης.
 
Οι φορείς των οποίων οι διαδικασίες διορισμού ή πρόσληψης εμπίπτουν στην παραπάνω απαγόρευση και ελέγχονται από το ΑΣΕΠ οφείλουν να προσαρμόσουν τις προθεσμίες αιτήσεων και ενστάσεων που τους αφορούν σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Άρα έχουμε και λέμε:
14 Οκτ ορκίζεται (αν) νέα κυβέρνηση
27 Οκτ: λήξη ενστάσεων των ΠΕ20
Χ ημνια  οριστικών πινάκων
Υ ημνια εγκυκλιου για μονιμο διορισμο
Ζ ημνια φεκ διορισμου αναληψη υπηρεσίας
W ημνια  αναληψης υπηρεσιας σε σχολείο

Να βρεθούν τα x,y,z,w και να εξεταστεί για ποιές τιμές το σύστημα έχει άπειρες ή μηδενικές λύσεις...
Όλες οι λύσεις επιστημονικά τεκμηριωμένες είναι αποδεκτές..

Καλή Επιτυχία!!!!!!

 

3
Κλάδος ΠΕ86 Πληροφορικής / Απ: ΠΕ19 αποτελέσματα
« στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 11:14:40 πμ »
Παράθεση
Το θέμα δεν είναι μόνο αν θα είχε καμιά τύχη ένα τέτοιο εγχείρημα, αλλά και πόσο θα κόστιζε μέχρι να κερδηθεί;;
Αυτή τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία χειρότερα θα τα κανε...κατι σαν εξώδικο εν είδη απειλής  νομίζω ότι θα χε καλύτερη τύχη...

4
Κλάδος ΠΕ86 Πληροφορικής / Απ: ΠΕ19 αποτελέσματα
« στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 11:10:01 πμ »
Παράθεση
Έχει ψηφιστεί το νέο μισθολόγιο;
Νομίζω ότι δεν πρόλαβε η ΝΔ, αλλά αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει με σιγουριά το ΟΧΙ!

Οπότε παραθέτω τη βασική μου ερώτηση:
Αν δεν έχει ψηφιστεί, για να ψηφιστεί χρειαζεται να υπάρχει νέα κυβέρνηση, σωστά; Αν δεν υπάρχει και γίνουν δεύτερες εκλογές θα πρέπει να ψηφιστεί από του χρόνου λογικά. Δεν ξέρω αν κλείνει και η Βουλή για χειμερινές διακοπές (μάλλον όχι) όπως και το καλοκαίρι για να πανε σε κανένα σαλέ τα παιδιά...
Μπορεί να ψηφίσει ένα νόμο στις 1/2/2010 και να ισχύει από 1/1/2010; Λογικά όχι...
Το πρόβλημα είναι αν βγει ΠΑΣΟΚ και ψηφίσει τον ίδιο νόμο και μείνει ένας μήνας για 2010 ΑΣΕΠ + ΥΠΕΠΘ σίγουρα δε θα προλάβουν να διορίσουν.

Δεν έχει ψηφιστεί..ό,τι και να γίνει θα πρέπει να κατατεθεί προυπολογισμός για το 2010..σε αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει και αλλαγή με νέο μισθολόγιο ώστε να μειωθούν οι ανελαστικές δαπάνες του δημοσίου (σ.σ μισθοί) από το 2010. Αν τον ψηφίσει το νομο τον φλεβάρη πάει για το επόμενο χρόνο..γνώμη μου είναι ότι αν είναι να ψηφιστεί θα ψηφιστεί άμεσα γιατί το δημόσιο χρέος έχει βαρέσει μπιέλα και δεν μας παίρνει άλλο..Το θέμα είναι να βγει αυτοδύναμο το ΠΑΣΟΚ από την πρώτη κυριακή..αν βγει οι μισοί πάνε με παλιό μισθολόγιο και οι άλλοι μισοί ελπίζουν να μην εφαμορστει το νέο..αν βγει από τη δεύτερη πάνε λογικά όλοι με νέο ελπίζοντας όλοι πως θα εφαρμοστεί το παλιό...μύλος...

5
Κλάδος ΠΕ86 Πληροφορικής / Απ: ΠΕ19 αποτελέσματα
« στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 12:31:44 πμ »
Παράθεση
Το ΑΣΕΠ έχει ξεχάσει ποια είναι η δουλειά του, γιατί αν την ήξερε θα την είχε κάνει από το καλοκαίρι και δε θα φτάναμε στο σημείο να στέλνουμε επιστολές και να παρακαλάμε για τα αυτονόητα!
συμφωνω, απλά ας μην το ζορίζουμε με άσκοπες διευκρινήσεις...το βλέπεις δεν την παλεύει που δεν την παλέυει.. ;D

6
Κλάδος ΠΕ86 Πληροφορικής / Απ: ΠΕ19 αποτελέσματα
« στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 12:28:49 πμ »
Παράθεση
Θα σε παρακαλούσα να μην προσβάλλεις τα μέλη του pde...
κι εγώ θα σε παρακαλούσα να μη γενικεύεις και κατά συνέπεια να φαλκιδεύεις τα λεγόμενά μου..αν προσέβαλλα που θεωρώ ότι δεν το έκανα είναι (αν κάποιος προσβάλλεται είναι πρωτίστως η κοινή λογική και η νοημοσύνη μου κατά δεύτερο λόγο) είναι ένα συγκεκριμένο μέλος του pde..σε κάθε περίπτωση αντικαθιστώ την λέξη ηλίθια με τη λέξη έξυπνη...οκ μις? :o

7
Κλάδος ΠΕ86 Πληροφορικής / Απ: ΠΕ19 αποτελέσματα
« στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 12:06:45 πμ »
Παράθεση
Αν το προλάβουμε για φέτος το ΦΕΚ διορισμού θα είναι κοινό για όλους τους επιτυχόντες των ΠΕ19 (και για τους 72) ή θα προλάβουν 36 να διοριστούν φέτος (μέσα στο 2009) με το παλιό μισθολόγιο και οι υπόλοιποι 36 που θα διοριστούν του χρόνου θα έχουν το νέο μισθολογίο?
36 παλιο 36 νέο...αν και σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας παίζει ισχυρά το 72 νέο...και με τα 2 χέρια λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  ;)

8
Κλάδος ΠΕ86 Πληροφορικής / Απ: ΠΕ19 αποτελέσματα
« στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 12:01:01 πμ »
Παράθεση
Μια από τα ίδια και εγώ. Περιμένω με αγωνία τα οριστικά! Πιστεύω και εγώ προς η προκύρυξη είναι ξεκάθαρη.
Η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη δεν χρειάζεται να ρωτάμε έξυπνα πράγματα και να δίνουμε λαβή στο να μην μας παίρνουν στα σοβαρά..έλεος. Αφήστε το ΑΣΕΠ να κάνει τη δουλειά του να τελειώνουμεεεεεε  ;D ;D ;D

9
Κλάδος ΠΕ86 Πληροφορικής / Απ: ΠΕ19 αποτελέσματα
« στις: Σεπτέμβριος 16, 2009, 11:49:21 μμ »
Λοιπόν μάγκες τα πράγματα είναι οριακά..το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ λέει ξεκάθαρα ότι θα εφαρμόσει το ενιαίο μισθολόγιο (όπως και η ΝΔ) οπότε από 1.1.2010 300 ευρουλάκια λιγότερα. Κατά συνέπεια πρέπει οπωσδήποτε να βγουν αποτελέσματα ΑΣΕΠ και φεκ διορισμου μέσα στο 2009. Για να γίνει αυτό θα πρέπει ή να πιέσουμε για άμεσα αποτελέσματα ΑΣΕΠ ή worst case αυτοδυναμία ΠΑΣΟΚ. Τις τεχνικές τις θεωρώ "χαμένες" από χέρι αφού δεν έχουν κάν αποτελέσματα. Τα επιχειρήματά μας είναι πολλά και συνοψίζονται στα εξής:
1. Η Πληροφορική είναι μάθημα Πανελληνίων και δεν είναι δυνατόν να έχει τέτοια αντιμετώπιση από ΑΣΕΠ (σ.σ να βαθμολογείται τελευταία) ενώ άλλες "μη πανελλήνιες" ειδικότητες να έχουν βγει πριν από μας.
2. Η Πληροφορική είναι και στα Ολοήμερα οπότε ισχύουν πάλι τα παραπάνω για την αντιμετώπιση.
3. Το οτι δεν είχαν διορθωτές είναι αστείο επιχείρημα
Ερωτήματα που πρέπει να τεθούν:
1. Αν δε γίνεται να εξαιρεθουν τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ να μας πουν ακριβές χρονοδιάγραμμα δημοσίευσης αποτελεσμάτων.
2. Να μειωθούν οι μέρες ενστάσεων στις ελάχιστες δυνατές (15 είναι πολλές..να κόψουν το κώλο τους)
3. Αν λέω Αν δεν έχουμε αυτοδυναμία τί προβλέπεται?
4. Τα αποτελέσματα θα βγουν όταν ορκιστεί νέα κυβέρνηση δηλαδή κατά τις 14 οκτώβρη?
Γενικά το νόημα είναι να μας πουν ακριβώς τί 8α γίνει σε κάθε περίπτωση!

..από τα παραπάνω καταλαβαίνετε τί πρέπει να ψηφίσετε για το ίδιο σας το καλό και με τα 2 χέρια....άντε γιατί οι τύποι μια με τις πρόωρες μια με την ντροπολογία μια με την οικονομία πρέπει να πάρουν 20% και πολύ τους είναι...

10
Κλάδος ΠΕ86 Πληροφορικής / Απ: Αποτελέσματα ΠΕ20
« στις: Σεπτέμβριος 16, 2009, 11:47:22 μμ »
Παράθεση
Μόλις επικοινώνησα με ΑΣΕΠ. Με ενημέρωσαν πως η γνωμάτευση του ΣτΕ δεν αφορά για μας. Έτσι επικοινώνησα στην εκπομπή της κα Τσαπανίδου και τους είπα το πρόβλημα. Μου είπαν πως έχουν πάρα πολλά τηλέφωνα από πληροφορικούς και από τεχνικές ειδικότητες και σκέφτονται να κάνουν αύριο ειδική εκπομπή για το θέμα αυτό. Όποιος θέλει ας τους πάρει τηλέφωνο και ο ίδιος. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα 2106066560 και 2106066411
Λοιπόν μάγκες τα πράγματα είναι οριακά..το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ λέει ξεκάθαρα ότι θα εφαρμόσει το ενιαίο μισθολόγιο (όπως και η ΝΔ) οπότε από 1.1.2010 300 ευρουλάκια λιγότερα. Κατά συνέπεια πρέπει οπωσδήποτε να βγουν αποτελέσματα ΑΣΕΠ και φεκ διορισμου μέσα στο 2009. Για να γίνει αυτό θα πρέπει ή να πιέσουμε για άμεσα αποτελέσματα ΑΣΕΠ ή worst case αυτοδυναμία ΠΑΣΟΚ. Τις τεχνικές τις θεωρώ "χαμένες" από χέρι αφού δεν έχουν κάν αποτελέσματα. Τα επιχειρήματά μας είναι πολλά και συνοψίζονται στα εξής:
1. Η Πληροφορική είναι μάθημα Πανελληνίων και δεν είναι δυνατόν να έχει τέτοια αντιμετώπιση από ΑΣΕΠ (σ.σ να βαθμολογείται τελευταία) ενώ άλλες "μη πανελλήνιες" ειδικότητες να έχουν βγει πριν από μας.
2. Η Πληροφορική είναι και στα Ολοήμερα οπότε ισχύουν πάλι τα παραπάνω για την αντιμετώπιση.
3. Το οτι δεν είχαν διορθωτές είναι αστείο επιχείρημα
Ερωτήματα που πρέπει να τεθούν:
1. Αν δε γίνεται να εξαιρεθουν τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ να μας πουν ακριβές χρονοδιάγραμμα δημοσίευσης αποτελεσμάτων.
2. Να μειωθούν οι μέρες ενστάσεων στις ελάχιστες δυνατές (15 είναι πολλές..να κόψουν το κώλο τους)
3. Αν λέω Αν δεν έχουμε αυτοδυναμία τί προβλέπεται?
4. Τα αποτελέσματα θα βγουν όταν ορκιστεί νέα κυβέρνηση δηλαδή κατά τις 14 οκτώβρη?
Γενικά το νόημα είναι να μας πουν ακριβώς τί 8α γίνει σε κάθε περίπτωση!

11
Ναι σωστό και αυτό αλλά τα μαζικά mails έχουν κατά τη γνώμη μου πιο μεγάλη δύναμη από αρτηριοσκληρωτικές διαδικασίες τύπου συνελεύσεων φυσικών προσώπων..πληροφορικοί είμαστε όχι φιλόλογοι..

12
Διάφορα Εκπαιδευτικά θέματα / Ακύρωση Τροπολογίας ΥΠΕΠΘ
« στις: Σεπτέμβριος 11, 2009, 10:19:30 πμ »
στις 4/10 εκτός τραγικού (με την κυριολεκτική και μεταφορική έννοια) απρόοπτου θα έχουμε νέα κυβέρνηση και άρα και καινούρια υπουργό παιδείας η οποία όλα δείχνουν ότι θα είναι η συνάδελφος μηχανικός Αννούλα (είπαμε η λύση είναι μία...μηχανικοί στην εκπαίδευση  ;D ) Αν βοηθήσουν τα χρονοδιαγράμματα ΑΣΕΠ και η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΠΘ είναι κατά τη γνώμη μου εφικτή η ακύρωση της τροπολογίας, δεδομένης της προ των εκλογών θέλησης. Αυτό που προτείνω εγώ και έχει μεγάλη αντικειμενικότητα για να γίνει αποδεκτό, είναι να ζητήσουμε τη διατήρηση του status quo των πινάκων και να δεσμευτεί το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά δια της Αννουλας ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταργήσει τιν τροπολογία την επομένη των εκλογών..Όσοι ενδιαφερόμενοι στείλτε μαζικά mails στην Αννα Διαμαντοπούλου info@diamantopoulou.gr με τίτλο "Ακύρωση Τροπολογίας Λυκουρέντζου-Διατήρηση Πινάκων ως έχουν" εστιάζοντας ότι δεν είναι δυνατόν λίγο πριν από μόνιμους διορισμούς να αλλάζει ξαφνικά ένας πίνακας και ζητώντας μια προσωπική δέσμευση μέσω του διαδικτυακού της τόπου...Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, άλλωστε προεκλογική περίοδος είναι οι πάντες τάζουν στους πάντες..Πιθανότητα επιτυχίας: 30%...αυτές θεωρώ ότι έχουμε αυτές θα παλεψουμε.. ;D


13
Διάφορα Εκπαιδευτικά θέματα / Απ: Η νέα τροπολογία ΥΠΕΠΘ
« στις: Σεπτέμβριος 11, 2009, 10:00:47 πμ »
Αν έχουμε νέα κυβέρνηση η νέα τροπολογία μπορεί να τροποποιηθεί εκ νέου για να  δούμε τι θα γίνει εγώ προσωπικά έστειλα μαιλ στην Αννούλα να δω τι θα μου απαντήσει..nikit θα γίνει μάχη... ;D

14
Παράθεση
Ευχαριστούμε Mixanikos_HY. Ωραίο θέμα.  Smiley

Ναι ωραίο θέμα αλλά δεν βλέπω προσωπικές γνώμες..εσύ τι πιστεύεις flair? Το θέμα είναι απλά τα παραπάνω λεφτά χωρίς να αλλάξει το γενικότερο οικοδόμημα ή κάτι άλλο?

Σελίδες: 123 ... 21

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30353
  • Τελευταία: akiel86
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1061131
  • Σύνολο θεμάτων: 18003
  • Σε σύνδεση σήμερα: 533
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 35
Επισκέπτες: 484
Σύνολο: 519

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.078 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.