Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - trust no one

Σελίδες: 123 ... 193
1
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Νέοι διορισμοί;;;
« στις: Σήμερα στις 10:18:38 μμ »
Απάντησαν περί ανέμων και υδάτων.
Κάποτε ο Χάρυ Κλυν έλεγε, "στην Ελλάδα αν πετάξεις πέτρα ή σκυλί θα πετύχεις ή πρόεδρο", παραφράζοντάς τον θα πω πως αν ρίξεις πέτρα σε εκπαιδευτικό, δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχεις κάποιον χωρίς προσφυγή στα δικαστήρια!
Πάντως καλά κάνεις και αναφέρεις την κρίση, εγώ το πολύ πολύ να κριθώ οφ τοπικ και κάπως ακραίως σε χαρακτηρισμούς, το δέχομαι.
Η κίνηση όμως να στραφείτε εναντίον διορισμού συναδέλφων, για τους λόγους μάλιστα που επικαλείστε, με ότι αυτό μπορεί να επιφέρει, αυτό σας κατατάσσει στον πάτο του βαρελιού!
Και η πλάκα είναι ότι αναφέρθηκε προηγουμένως η ενσυναίσθηση.
Ενσυναίσθηση από τον αδιόριστο αναπληρωτή με αβέβαιο μέλλον στον διορισμένο που κάνει τη διετή θητεία του στον τόπο διορισμού όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος στο δημόσιο!

Οι του 2005 είχαν δικαίωμα μετάθεσης και καλώς έπραξαν, οι νεοδιόριστοι του 2021 ΔΕΝ έχουν και το γνώριζαν εξαρχής, όπως γνώριζαν τους αντίστοιχους περιορισμούς και οι νεοδιόριστοι της ειδικής, ζητούν νομοθετική ρύθμιση και μάλιστα από ότι γράφουν είναι διατεθειμένοι να προβούν σε ασφαλιστικά μέτρα για να μπλοκάρουν τους επικείμενους διορισμούς! Μιλάμε για τραγέλαφο..

Δεν ήξερα ότι υπάρχει ενσυναίσθηση με αστερίσκους. Όσο ζω μαθαίνω...

2
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Νέοι διορισμοί;;;
« στις: Σήμερα στις 03:03:19 μμ »
Τα κενά θα αλλάξουν μετά τις μετατάξεις;

Η εμπειρία λέει ελαφρώς. Δες ας πούμε τις περσινές μετατάξεις για να πάρεις μια ιδέα:

https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/swsto_6%CE%99%CE%9D%CE%A146%CE%9C%CE%A4%CE%9B%CE%97-%CE%A5%CE%9C%CE%91_1.pdf

https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/%CE%A830246%CE%9C%CE%A4%CE%9B%CE%97-%CE%A1%CE%92%CE%9D.pdf

Ως προς το θέμα της μείωσης της 2ετίας, έχει πλάκα να διαβάζω για ανήθικες κινήσεις (όπως των ασφαλιστικών) από αυτούς που το κύριο επιχείρημα τους είναι "ας προσέχατε". Όση λοιπόν ενσυναίσθηση δείχνετε, άλλη τόση θα εισπράξετε. Λογικό το βρίσκω προσωπικά...

4
Μαζί σου αλλά εσυ φίλε παλευεις για τα οργανικά των πε 60?  Η οι άλλοι κλαδοι? Γιατί δεν έχω δει πουθενα να αναφέρεται ότι τα οργανικά κενά δεν είναι μόνο αυτά που παρουσιάζονται αλλά πολλά παραπάνω! Και γιατί να μην παλεψουν οι Πε 60 για τα οργανικά μας? Όταν στη ειδική οι νηπιαγωγοί πηταν 289 διορισμους δεν είδα κανέναν κλάδο να συμμαχεί με τους πε60 να παρουν παραπανω.
Γιατί εσύ παλεύεις για τα οργανικά των ΠΕ86; Όταν πέρσι πήρε μόνο 162 σε πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια, βγήκε κανένας ΠΕ60 να πει ότι είναι άδικο; Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι είναι αδιέξοδη αυτή η συζήτηση; Τώρα αν δεν καταλαβαίνεις το "ισχύς εν τη ενώσει", ας κάνει ο καθένας μοναχός του τον αγώνα του κι εδώ θα είμαστε του χρόνου να λέμε τα ίδια ακριβώς.

5
Νεοδιόριστοι / Τοποθετήσεις νεοδιόριστων
« στις: Μάιος 23, 2022, 11:51:01 μμ »
Μπορεί να έγραφε αυτό που λέτε η εγκύκλιος μεταθέσεων της Δευτεροβάθμιας, αλλά ξεχνάτε ότι ήταν η εγκύκλιος μεταθέσεων της χρονιάς 2021-2022. Άρα η διατύπωση που έχει ήταν δεδομένο ότι θα αφορούσε τους νεοδιόριστους της ειδικής, μιας και της γενικής δεν είχαν δικαίωμα για μετάθεση έτσι κι αλλιώς. Επίσης η εγκύκλιος μεταθέσεων της μιας χρονιάς δε δεσμεύει την εγκύκλιο μεταθέσεων της επόμενης. Δεν είναι απαραίτητο δηλαδή ότι κι η φετινή εγκύκλιος θα λέει τα ίδια.

6
Οι πε 60 πρεπει να δραστηριόποιηθουν μπας και δώσουν οργανικά κενά!
Αυτό είναι το πρόβλημα. Η κάθε ειδικότητα κινητοποιείται μόνη της. Και γιατί στη χώρα μας είναι δύσκολο να συμφωνήσει κάποιος με κάποιον άλλον, αλλά και γιατί όλοι στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν ότι είναι "ο θάνατος σου η ζωή μου", με τη λογική ότι εφόσον πάντα ο αριθμός διορισμών είναι μικρότερος των κενών, μας "βολεύει" να φτιαχτούν οργανικές μόνο για μας (όπου "μας" βάλε οποιαδήποτε ειδικότητα διεκδικεί οργανικές), ώστε να έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να καλυφθούν όλες. Γιατί αν φτιάξει 2000 οργανικές ΠΕ60 και από 300-500 για κάθε κοινή ειδικότητα, σιγά μην τις καλύψει όλες. Ενώ αν φτιάξει ΜΟΝΟ π.χ. τις 2000 των ΠΕ60, υπάρχει πιθανότητα. Και στο τέλος με αυτή την τακτική, κανένας δεν παίρνει τίποτα.

7
Μόνο απογοήτευση, τίποτα άλλο. Η α φάση αναπληρωτών σε νηπιαγωγους ήταν τετρσψηφιο νούμερο
Αν μείνουμε στην απογοήτευση, θα επαναληφθεί. Οι κοινές ειδικότητες που αποδέχτηκαν τα ψίχουλα των οργανικών που ίδρυσαν πέρσι, υπέθεταν ότι θα δουν και φέτος ίδρυση κι αδράνησαν (πέρα από μεμονωμένες κινήσεις της κάθε ειδικότητας), αλλά διαψεύστηκαν. Αν βασιστούν κι επαναπαυτούν στις δηλώσεις του Κόπτση, φοβάμαι ότι ούτε του χρόνου θα δουν οργανικές. Όπως και τα Τμήματα Ένταξης, όπως κι εσείς. Μιλάμε για χιλιάδες θέσεις. Παράλληλα κι η Δευτεροβάθμια δεν είναι καθόλου ικανοποιημένη από τον υπάρχοντα αλγόριθμο υπολογισμού των οργανικών κενών. Αλλά όλοι μένουν στην απογοήτευση και τη διαμαρτυρία. Φαντάσου να ενωθούν μόνιμοι κι αναπληρωτές όλων αυτών που ανέφερα. Μιλάμε για πολύ λαό. Κι όλοι μα όλοι θα ωφεληθούν. Δυστυχώς όμως δεν το βλέπω. Βλέπω του χρόνου να είμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

8
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Νέοι διορισμοί;;;
« στις: Μάιος 22, 2022, 06:17:32 μμ »
Το χασα, υπάρχει περίπτωση κάποια διεύθυνση να μην έχει ολοκληρώσει τις εργασίες της και γι αυτο να μην έδωσε στοιχεία στις μετατάξεις αλλά στους διορισμούς να δώσει θέσεις, έστω και λίγες;;;

Όχι. Είναι υπολογισμένα όλα. Το αν δεν αποτυπώθηκαν όλα στην εγκύκλιο δεν είναι σίγουρο. Να έβαλαν δηλαδή 1 λιγότερο π.χ. Αλλά σίγουρα η κάθε διεύθυνση ξέρει πόσα κενά έχει.

9
Τελικά τι ισχύει; Εγω ξερω οτι ειναι Δικαστικοί διορισμοι, εσυ λες ειναι νομοθετική ρυθμιση; Νομίζω δεν ισχύει.
Αν φυσικά ισχύει τζάμπα πληρώνουν δικηγορο οι συνάδελφοι ας πανε σε βουλευτικά γραφεια να βρουν το δικιο τους

Είναι νομοθετική ρύθμιση, η οποία πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά και μόνο λόγω της δικαστικής απόφασης. Καταλαβαίνετε ότι για να γίνει η προσφυγή η οποία προκάλεσε τη δικαστική απόφαση, προηγήθηκε αίτηση διορισμού η οποία απορρίφθηκε από το υπουργείο. Καταλαβαίνετε ότι στις δίκες το υπουργείο κι αναβολές επιδίωξε και κατάφερε να πάρει κι εμφανίστηκε ως αντίδικος. Αν ήταν ρουσφετάκι, θα ήταν όλοι διορισμένοι από το 2015. Εκτός αν θεωρεί κάποιος ότι όλοι ήταν ανίψια του Γαβρόγλου ξέρω γω και δε διορίστηκαν νωρίτερα, γιατί δεν τους γούσταραν ο Φίλης κι ο Κουράκης με τον Μπαλτά. Γελοιότητες.

10
Αυτό το αστειάκι με τους μόνιμους που δεν πρέπει να μιλάνε γιατί διορίστηκαν, να τελειώσει κάποτε. Αν σταματήσουν οι μόνιμοι να ασχολούνται και να βοηθάνε, τέρμα ο Patreas, τέρμα ο Lasid, τέρμα κι οι άλλοι. Και θα μείνετε με αμφιβόλου ποιότητος "προβλέψεις" επιπέδου asepoula, να τις έχετε να τις χαίρεστε. Κι όταν βγει η κατανομή, απλά να τους βρίζετε. Διαλέξτε και πάρτε. Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί μόνιμοι. Ούτε ενδιαφερόμενοι κι αδιάφοροι.

11
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Νέοι διορισμοί;;;
« στις: Μάιος 21, 2022, 04:15:28 μμ »
Δε πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα οι μετατάξεις ;

Για τον συνολικό αριθμό όχι. Αν ανακοίνωναν και κατανομή, ναι. Αν ας πούμε έχουν σκοπό να διορίσουν 100% των φιλολόγων (317 κενά) και μετά τις μετατάξεις τα κενά γίνουν 315, ούτε γάτα ούτε ζημιά. Θα πάρουν 2 παραπάνω από άλλη ειδικότητα, π.χ. δασκάλους. Δεν είναι δα ότι σκοπεύουν να καλύψουν το 100% των κενών όλων των ειδικοτήτων.

12
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Νέοι διορισμοί;;;
« στις: Μάιος 21, 2022, 03:17:59 μμ »
Ο Συριγος είπε τίποτα σήμερα για διορισμούς στην Ερτ το μεσημέρι ή μόνο για τους νεοδιοριστους είπε;

Πέραν του ότι δεν ερωτήθηκε για να πει, σιγά μην αφήσει η Νίκη μια τέτοια ανακοίνωση σε υφυπουργό.

13
Είναι φόρμα που συμπληρώνουν ονοματεπώνυμα οι νεοδιόριστοι για να προσφύγουν δικαστικά με ασφαλιστικά μέτρα και άλλα ένδικα μέσα που θα τους πουν οι δικηγόροι τους ενάντια στην προκήρυξη διορισμών όταν βγει. Προσφεύγουν δικαστικά κατά των διορισμών φέτος, εφόσον δεν τους έχει δοθεί το δικαίωμα μετάθεσης. Με δυο λόγια πάνε να μπλοκάρουν τους φετινούς διορισμούς, αν δεν τους δοθούν μεταθέσεις πριν την προκήρυξη διορισμών.

Πάμε όλοι να  σπαμάρουμε τη φόρμα με ωραία ευφανταστα ονοματάκια (και σχόλια) !
Και μπαίνουμε στην ομάδα "Μειωση Οργανικής" για να δούμε  τη συναδελφική αγάπη και αλληλεγγύη!

Ευτυχώς μόνο οι νεοδιόριστοι είναι εχθρικοί εναντίον σας, ενώ εσείς συμφωνείτε με τον αγώνα τους. Τσάμπα θα φάτε τον χρόνο σας στη φόρμα. Ένα excel-ακι βγαίνει κι είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί.

14
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Νέοι διορισμοί;;;
« στις: Μάιος 20, 2022, 08:00:43 μμ »
Μένει να δούμε αν το υπουργείο θα κάνει το κουτοπόνηρο, ή θα είναι σοβαρό.
Προφανώς και ξέρει (ή αν δε ξέρει, μπορεί να μάθει) ποια οργανικά κενά στην ειδική δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν λόγω εξάντλησης των πινάκων. Αν θέλει να κάνει το κουτοπόνηρο, θα τις προκηρύξει και θα τις εντάξει στον συνολικό αριθμό διορισμών που σκοπεύει να κάνει, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να τις καλύψει.
Αν θέλει να είναι σοβαρό, δε θα τις προκηρύξει και θα τις μεταφέρει σε άλλους κλάδους στη γενική. Είτε π.χ. στους ΠΕ70, είτε στις ειδικότητες της πρωτοβάθμιας.
Δυστυχώς δε μπορώ να αποκλείσω την πρώτη περίπτωση. Ίσα ίσα θα έλεγα....

Σελίδες: 123 ... 193

Pde.gr, © 2005 - 2022

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 31148
  • Τελευταία: Ypaithpliktos
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1109207
  • Σύνολο θεμάτων: 18510
  • Σε σύνδεση σήμερα: 709
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1773
  • (Αύγουστος 02, 2021, 03:07:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 41
Επισκέπτες: 477
Σύνολο: 518

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.157 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.