Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - leon.

Σελίδες: 123 ... 203
1
Διάφορα Εκπαιδευτικά θέματα / Απ: Απεργία (απορία)
« στις: Φεβρουάριος 22, 2024, 09:44:07 μμ »
Τα παιδιά φεύγουν καθώς απεργεί η δασκάλα τους. Εσείς μένετε σχολείο, απλά παρούσα, καθώς δεν απεργείτε.

2
Νεοδιόριστοι / Απ: Αξιολόγηση Α2 νεοδιόριστου
« στις: Φεβρουάριος 22, 2024, 07:39:07 μμ »
Ήμουνα νιος και γέρασα. Ειλικρινά τώρα, υπό τις παρούσες συνθήκες το πιστεύετε εδραίως αυτό;
Ναι.

3
Νεοδιόριστοι / Απ: Αξιολόγηση Α2 νεοδιόριστου
« στις: Φεβρουάριος 22, 2024, 01:17:52 μμ »
Oι ΔΥ πρέπει να υπακούν στους νομούς του κράτους. Οποίος δεν συμφωνεί με την αξιολόγηση να παει σπιτάκι το η στην θαλπωρη του ιδιωτικού τομέα...διέξοδοι υπάρχουν...
Το Δημόσιο ανήκει στο λαό και τους εργαζόμενους. Οι της εξουσίας κι οι συνεργάτες τους θα παν σπιτάκι τους. Και λίαν συντόμως. 8)

4
Νεοδιόριστοι / Απ: Αξιολόγηση Α2 νεοδιόριστου
« στις: Φεβρουάριος 21, 2024, 10:22:39 μμ »
Εγώ θέλω να συγχαρώ τους επιθεωρητές και τους διευθυντές για την αγαστή οικειοθελή συνεργασία τους με το υπουργείο. Δυστυχώς απ' το '44 και το '74 είχαμε να δούμε τέτοια λαμπρά παραδείγματα συνεργατών. Εύγε.

ΥΓ: Τα συγχαρητήρια τα δίνω προκαταβολικά και για τους προσεχώς wannabe επιθεωρητές και διευθυντές. Τιμάτε το λειτούργημα του δασκάλου.

5
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Φεβρουάριος 19, 2024, 08:59:33 μμ »

Ειλικρινής απορία, η απεργία-αποχή από την αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας γιατί δεν προκηρύχθηκε από τις τοπικές ελμε ή από την ΑΔΕΔΥ;
Δυστυχώς καταψηφίστηκε απ' την πλειοψηφία των ΕΛΜΕ η πρόταση για απεργία-αποχή απ' την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας... :-\

https://www.esos.gr/arthra/85329/den-yperpsifistike-apo-toys-proedroys-ton-elme-i-protasi-gia-apergia-apohi-apo-tin

6
Τιμή και Δόξα σ' όσους γεννήθηκαν το '56 κι υπηρετούν μέχρι σήμερα μέχρι τώρα που τα λέμεν στο δημόσιο σκολειό. Ώστε να μη βρίσκουν δουλειά τα παιδιά τους (ημπορεί και τ' αγγόνια...) που γεννήθηκαν το '95. Υπάρχει κι η λύσις του βαλσαμώματος ή μουμιοποίησης κτλ κτλ. Όταν σ' έναν τόπο η απερχόμενη (του μάταιου τούτου κόσμου...) γενιά τρέφεται ωσάν βαμπίρ απ' το αίμα της γενιάς που 'ρχεται για να ζήσει να υπάρξει να ευδοκιμήσει τότε ο τόπος αυτός δεν έχει καμμιάν ελπίδα για το μέλλον.

7
Σχολική ζώνη / Απ: Προβλήματα στις σχέσεις με τα παιδιά..
« στις: Φεβρουάριος 11, 2024, 11:39:19 πμ »
Έσπερε, ο μέντορας συνιστά άνωθεν επιβαλλόμενο μέτρο. Είμαι σφόδρα ενάντιος. Επίσης ο προσφερόμενος συβουλάτορας, δίχως να του ζητηθεί, συνιστά άνθρωπο που αντί να κοιτάζει τη δουλειά του κοιτάζει και θέλει να χώνεται στη δουλειά των άλλων. Σφοδρότατα είμαι ενάντιος σε τέτοια καλοθελητική (κατά τον ίδιο...) και κακόβουλη στην πραγματικότητα πρακτική αυτοαποκαλούμενου συναδέλφου. Στην περίπτωση, όμως, όπου ο ίδιος ο νεαρός καθηγητής ζητήσει τη βοήθεια από κάποιον άλλο συνάδελφο που εμπιστεύεται κι εχτιμά τότε είναι αυτονόητο και συναδελφικότατο να προστρέξει ο παλιός να βοηθήσει. Εσύ, όμως, δεν αναφέρεσαι σε κανένα απ' τα μηνύματά σου στην τρίτη περίπτωση που, ούτως ή άλλως, ισχύει από αρχαιοτάτων χρόνων σε κάθε χώρο εργασίας και βασίζεται στα γερά θεμέλια της ε μ π ι σ τ ο σ ύ ν η ς. Εσύ αναφέρεσαι στις δυο πρώτες περιπτώσεις. Της θεσμικής, κι άρα επιβαλλόμενης κι εξουσιαστικής, "βοήθειας" και της καλοθελητικής παρεμβατικής (κι άρα αυτόκλητης και κεκαλυμμένα συμπλεγματικής) "βοήθειας".

8
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Φεβρουάριος 10, 2024, 05:26:07 μμ »
Έλαβα email για την αξιολόγησή μου. Αναφέρει ότι αναρτήθηκαν τα ζευγάρια αξιολογούμενου - αξιολογητή και για να τα δω πρέπει να συμπληρώσω κάποια στοιχεία στο https://www.minedu.gov.gr/axiologisi. Μπορώ να κάνω την αξιολόγηση την επόμενη χρονιά, δηλ. τη 2η ως νεοδιόριστη, ή είναι υποχρεωτική τώρα;
Μπορείς να κάνεις απεργία- αποχή. Αλλιώς είσαι υποχρεωμένη ν' αναρτήσεις τα στοιχεία σου και ν' αξιολογηθείς. Σ' αυτήν την περίπτωση, αφού συμπληρώσεις την πλατφόρμα, θα επικοινωνήσει η αξιολογήτρια μαζί σου. Το πότε θα επικοινωνήσει αφορά την αξιολογήτρια.

9
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Φεβρουάριος 08, 2024, 03:25:52 μμ »
Λογικά θα βγει παράνομη η απεργία αποχή. Μετά πως προχωράμε; αναγκαζόμαστε να κάνουμε την αξιολόγηση;
Όχι. Προκηρύχθηκε κι απ' την ΑΔΕΔΥ απεργία- αποχή. Κι αυτή να βγει παράνομη θα προκηρύξουν όλες οι ΕΛΜΕ. Έτσι θα γίνεται κάθε χρόνο. Μέχρι να πέσει η κυβέρνηση. Και θα πέσει. Κι η χούντα είχε την ανοχή κάποιου (ίσως και μεγάλου) κομματιού του λαού. Κι έπεσε. Οι καιροί δε μένουν ποτέ στάσιμοι.

10
Σχολική ζώνη / Απ: Προβλήματα στις σχέσεις με τα παιδιά..
« στις: Φεβρουάριος 08, 2024, 03:17:34 μμ »
... και δεν είναι ωραίο ένας νέος να θεωρεί ότι τα ξέρει όλα.
Ούτε ένας παλαιός. Οπότε ν' ακούμε οι παλιοί και τους νέους. Έχουν καινούργια φρέσκα πράγματα κι ιδέες να μας πουν και να μας βοηθήσουν. Ας ξεκολλήσουμε λίγο, λοιπόν, απ' το παλιός- νέος. Ούτε στο στρατό έτσι.

11
Σχολική ζώνη / Απ: Προβλήματα στις σχέσεις με τα παιδιά..
« στις: Φεβρουάριος 07, 2024, 10:54:14 μμ »
Όταν κανείς υπηρετήσει κάποια λίγα χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση μαθαίνει ν' αποφεύγει τις κακοτοπιές. Εγώ δεν έχω κάποια συμβουλή να δώσω στους νέους. Θα μάθουν απ' τα παθήματά τους μοιραία. Ή μάλλον έχω να δώσω μια συμβουλή. Νέοι συνάδελφοι κρατηθείτε μ α κ ρ υ ά από παλαίουρες που θα το παίξουν καλοθελητές συβουλατόροι. Θα σας πάρουν στο λαιμό τους. Είναι οι χειρότεροι δάσκαλοι. Ρωτήστε τους μαθητές και θα καταλάβετε.

12
Συνάδελφοι, βαθμολογητες σε γραπτά πανελληνίων μπορούν να είναι καθηγητές ιδιωτικών Λυκείων ή παντα ορίζονται καθηγητές από τη δημόσια εκπαίδευση;
Ναι, μπορούν.

13
Η θέση των οργανωμένων μαθητών στην εγκληματική (και με τη βούλα των δικαστηρίων) οργάνωση της ΧΑ είναι ΕΚΤΟΣ σχολείων. Κατήντησαν τα σχολειά εκτροφεία ανήλικων νεοναζιστών.

14
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Φεβρουάριος 05, 2024, 03:33:37 μμ »
Πρωτοβουλία Εκπαιδευτικών Δ.Ε Ιωαννίνων για την  αποτροπή της αξιολόγησης:

https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/438894_deka-apantiseis-se-isarithmes-apories-erotiseis-ton-ekpaideytikon-gia-tin
Ωραίο άρθρο. Εύστοχο.

Σελίδες: 123 ... 203

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32255
  • Τελευταία: eua
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1157221
  • Σύνολο θεμάτων: 19176
  • Σε σύνδεση σήμερα: 389
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 7
Επισκέπτες: 379
Σύνολο: 386

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.072 δευτερόλεπτα. 30 ερωτήματα.