Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - Mp!

Σελίδες: 12
2
Αναπληρωτές / Απ: Δημόσιος Υπάλληλος και Αναπληρωτής
« στις: Σεπτέμβριος 07, 2023, 03:14:10 μμ »
Δηλαδή εάν κάποιος εργάζεται με σύμβαση τετράωρη το απόγευμα σε κδαπ νομικού προσώπου του Δήμου, μπορεί να παραμείνει στη θέση του και να προσληφθεί και ως αναπληρωτής το πρωΐ?

3
Ειδική Αγωγή / Απ: Ιδιωτική παράλληλη στήριξη
« στις: Αύγουστος 02, 2023, 03:59:49 μμ »
Για να λάβει απόφαση και  να δεχθεί την ιδιωτική παράλληλη ο Σύλλογος διδασκόντων του σχολείου πρέπει να υπάρχει γνωμάτευση του κεδασυ?

4
Ειδική Αγωγή / Απ: Ιδιωτική παράλληλη στήριξη
« στις: Φεβρουάριος 16, 2023, 10:52:42 μμ »
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την έκθεση αξιολόγησης του κεδασυ.Είναι δεσμευτική σε περίπτωση που αναφέρει ειδικό σχολείο εάν την υπογράψει ο γονέας ή ο γονέας επιλέγει σε ποιο σχολείο θα φοιτήσει το παιδί?

5
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Δικαίωση ΣτΕ Ασεπιτών
« στις: Σεπτέμβριος 12, 2022, 12:16:47 πμ »
Να δούμε τι ακριβώς λέει η απόφαση. Αν το εύλογο των 18 μηνών προκύπτει έμμεσα απ' το τελευταίο χρονικά αποδεκτό δικόγραφο τότε δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ακολουθούν τα επόμενα δικόγραφα οπότε το εύλογο θα σταματήσει στο πρώτο απορριφθέν. Αν το εύλογο, όμως, ορίζεται στην απόφαση με ρητή αναφορά στους 18 μήνες απ' την 2491 τότε δυστυχώς τα κατοπινά δικόγραφα δε θα 'χουν τύχη. Η δημοσίεψη της απόφασης θα λύσει αυτές τις απορίες.
Όσοι συμμετέχουμε στη συμπερίληψη με τον ΧΦ, θα έχουμε κάποια τύχη λόγω της παραπάνω απόφασης ή θα μείνουμε εκτός?

6
Φίλοι μου, άλλη μια τέτοια περίπτωση είμαι κι εγώ (και ποιος ξέρει και πόσοι άλλοι συνάδελφοι ακόμα...).
Πριν την αλλαγή των πινάκων ήμουν κοντά στο 700, είχα κληθεί για αναπληρωτής και την επόμενη χρονιά θα συνέχιζα και - ποιος ξέρει - ίσως κάποια στιγμή διοριζόμουν.
Τώρα, είμαι στο 2800+ με καμία ελπίδα ούτε καν για αναπλήρωση. Πτυχίο στα σκουπίδια, οικογένεια να παλεύει για δουλειά. Ποιο φροντιστήριο σου εμπιστεύεται ώρες - ακόμα κι αν έχεις 17 χρόνια εμπειρία - όταν μάθει πως ήσουν αναπληρωτής;
Και πόσες ζωές συναδέλφων ακόμη έχουν παρόμοια κατάληξη λόγω του "δίκαιου" προσοντολογίου...
Εκπαιδευτικοί μπήκαν στους πίνακες από το πουθενά (δεν φταίνε προφανώς οι ίδιοι) παίρνοντας τις θέσεις συναδέλφων που πάλεψαν άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο.
Αυτό ακριβώς θέλουν και τα διευθυντήρια που δίνουν εντολές και στους δικούς μας αχυρανθρώπους: όλο και περισσότεροι να διεκδικούν θέσεις, όλο και περισσότεροι άνεργοι και εξαθλιωμένοι άνθρωποι.
Το ίδιο έγινε και με εμένα, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τρέχω τώρα να μαζέψω "πληρωμένα μόρια" ....μήπως καταφέρω να επανέλθω στη θέση μου.

7
Σχολική ζώνη / Απ: Ολοήμερο μέχρι 18:00.
« στις: Ιούνιος 08, 2022, 10:31:36 μμ »
Τα δημόσια και ιδιωτικά κδαπ τι θα γίνουν? Ήδη οι εργαζόμενοι γονείς και μη φέρνουν τα παιδιά τους από τις 16:30 έως τις 20:30 (στο δημόσιο κδαπ που εργάζομαι), στο οποίο γίνεται μελέτη και δημιουργικές δραστηριότητες από διάφορες ειδικότητες (μουσική, εικαστικά, πληροφορική, ρομποτική, γυμναστική κτλ.) Μάλλον κάτι άλλο ετοιμάζουν....

8
 Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Παιδείας σήμερα Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 στις 11πμ.   
                                                               
Θα είμαστε εκεί......αδιόριστοι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ 2008.

9
Αδιόριστοι επιτυχόντες ΑΣΕΠ 2008: Ζητάμε αποκατάσταση της αδικίας https://www.google.com/amp/s/www.alfavita.gr/ekpaideysi/355987_adioristoi-epityhontes-asep-2008-zitame-apokatastasi-tis-adikias%3famp

10
Αν και υπέρμαχος του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ εν γένει, διαφωνώ ότι μετά από 11-12 χρόνια πρέπει να μετράνε εκείνα τα μόρια σε έναν νέο τρόπο επιλογής με βάση διάφορα προσόντα. Σε αυτά υπάρχει ο βαθμός πτυχίου που θεωρητικά δείχνει την ικανότητα (τέλος πάντως, μεγάλη κουβέντα και αυτό).
Ή θα έχουμε 100% μοριοδότηση αποκλειστικά από γραπτό ΑΣΕΠ (χωρίς καμία προσαύξηση) όπου τα μόρια θα μετράνε μέχρι τον επόμενο διαγωνισμό και θα μηδενίζονται τα προηγούμενα (και να δούμε και τι γραπτός διαγωνισμός θα πρέπει να είναι τελικά), ή το τωρινό σύστημα χωρίς μόρια γραπτού ΑΣΕΠ προφανώς. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
Εν μέρει διαφωνώ γιατί αν οι διορισμοί γινόντουσαν από τον πίνακα του ΑΣΕΠ του 2008 όπως όριζε ο νόμος και δεν υπήρχαν οι νομοθετικές ρυθμίσεις ''παραθυρακια'' δε θα ήμουν σ'αυτή τη θέση ούτε εγώ αλλά ούτε και άλλοι εκπαιδευτικοί.Επίσης γιατί ένα μεταπτυχιακό ή ένα πτυχίο ξένων γλωσσών που αποκτήθηκε πριν από 15 χρόνια να μετράει και όχι τα μόρια του ΑΣΕΠ?Αν γινόταν επόμενος διαγωνισμός ΑΣΕΠ και δεν συμμετείχα τότε θα είχαν απόλυτο δίκιο να μου τα διαγράψουν.Επιπλέον μεταβατική περίοδος δεν υπήρξε σε αντίθεση με την επετηρίδα και τον γραπτό διαγωνισμό.Αλλά όπως λένε πολλοί ....ο γραπτός διαγωνισμός θα επανέλθει γιατί πόσα πτυχία θα πάρει ένας εκπαιδευτικός ????

11
Αδικίες υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν.
Τόσα χρόνια, πολλοί Ασεπίτες πήγαμε με το σταυρό στο χέρι και εν μία νυκτί μας πέταξαν σαν την τρίχα απ' το ζυμάρι. Τα μόρια των ΑΣΕΠ που χάθηκαν στέρησαν σε κάποιους διορισμό και σε κάποιους αναπλήρωση. "Άλλαξε ο νόμος", φωνάζατε πολλοί, "Χαρείτε, επιτέλους, που μετά από τόσα χρόνια γίνονται διορισμοί και μη βγάζετε κακία και ζήλια", φώναζαν άλλοι.
Μην αναφέρω και την καταστρατήγηση του νόμου Αρσένη που αν δεν υπήρχαν όλες αυτές οι αλχημείες, πολλοί από εμάς θα είχαμε τρελή προϋπηρεσία.
Το ότι διοριστήκατε δε σας υπέγραψε συμβόλαιο και κανένας πως οι παθογένειες θα πάψουν να υφίστανται. Εσείς διοριστήκατε από την πρώτη χρονιά, έχετε τη σιγουριά της μονιμότητας και περισσότερα μόρια, άλλοι μπορεί να διοριστούν του χρόνου και να έχουν ευνοϊκότερη τοποθέτηση, αλλά θα ζουν και μέσα στην αγωνιά και με την ελπίδα μπας και. Έτσι είναι η ζωή. Κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις.
Χαρείτε, λοιπόν, το διορισμό σας και με το καλό να γίνουν σύντομα και άλλοι. Το Υπουργείο, πάντως, σε περίπτωση που αποφασίσει να τους κάνει το τελευταίο που θα σκεφτεί είναι να μη σας αδικήσει. Εδώ χαντάκωσε άλλους και άλλους με το εν λόγω σύστημα και θα το πάρει ο πόνος αν ο Γιωργάκης από Τρίκαλα τοποθετήθηκε Αη Στράτη φέτος ενώ η συντοπίτισσά του Μαιρούλα καταλήξει Φαρκαδόνα του χρόνου.
Καλά να τα περάσετε στον τόπο διορισμού σας!!! 
 
 
Συμφωνώ και επαυξάνω .....έχασα τη θέση που είχα στον πίνακα λόγω της διαγραφής των μορίων του ΑΣΕΠ με αποτέλεσμα να μην έχω καμία πιθανότητα να ξαναπάω αναπληρώτρια. Γιατί στο νέο σύστημα είναι αξιοκρατικό κριτήριο το μεταπτυχιακό(χωρίς να έχει συνάφεια με την ειδικότητα) οι ξένες γλώσσες (ιταλικά,ισπανικά,ρωσικά) λες και θα πήγαινα να διδάξω στο εξωτερικό και όχι ο γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ της ειδικότητάς μου...ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο.

12
Πολύ σωστά.....επιτυχούσα και παθούσα.

13
Οι συνεχείς αναβολές ίσως να κρύβουν και κάτι θετικό. Τα πηγαίνουν όλα μετά τους διορισμούς.
Μακάρι να έχεις δίκιο.....δεν αντέχω άλλη αναμονή.

14
Γιατι δεν υφισταται νομικα η συμπεριληψη? Υφισταται και παρα-υφισταται. Δεν ξερω, γιατι το αναφερετε αυτο,  αλλα υπαρχουν πολλες περιπτωσεις, που το ελληνικο κρατος προεβη σε διορισμους ατομων σε θεσεις αλλων και τελικα δικαιωθηκαν οι αδικηθεντες. Αυτη η καραμελα παραπαει. Τα παιδια δεν εχουν πει να τους διορισουν ετσι, γιατι διοριστηκαν οι αλλοι, αλλα γιατι διοριστηκαν πολλοι με χαμηλοτερες βαθμολογιες, εξαιτιας ασυνεπειας και ελλιπους ενημερωσης εκ μερους του ελληνικου κρατους, που αν μην τι αλλο οφειλε να κανει καλεσμα. Αλλα ετσι. Βουλωνουν τρυπες, οπως να 'ναι και μετα φταιει ο πολιτης, που δεν ειναι δικηγορος, να ξερει οτι μετα την 527 πρεπει να προσφυγει εκ νεου για διορισμο,που δεν εχει λεφτα να κανει 10 μεταπτυχιακα, κλπ.
Συμφωνώ και επαυξάνω.Συνεχίζουμε για το ΣτΕ.

Σελίδες: 12

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1160743
  • Σύνολο θεμάτων: 19223
  • Σε σύνδεση σήμερα: 441
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 18
Επισκέπτες: 406
Σύνολο: 424

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.089 δευτερόλεπτα. 30 ερωτήματα.