Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - Damien

Σελίδες: 123 ... 162
1
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2014
« στις: Νοέμβριος 08, 2014, 04:22:10 μμ »
Damien σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση!
Αρα,οι αιτησεις γινονται,οσο ειναι καποιος αποσπασμενος,

Ναι.

θα μπορουσαν να βγουν τα αποτελεσματα κ πριν τη ληξη της αποσπασης; Ή αποκλειεται;;;

Ναι, μπορει να ανακοινωθουν και πριν τη ληξη της αποσπασης και εν γενει τα λογης σεναρια συναρτωνται με πολλους παραγοντες.

2
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2014
« στις: Νοέμβριος 08, 2014, 11:44:46 πμ »
Να κανω μια ερωτηση προς οποιον θυμαται;τα παλια-καλα😄-χρονια,προ Αρβανιτοπουλου,οταν οι αιτησεις και οι υπηρεσιακες μεταβολες γινονταν στην ωρα τους, οι αιτησεις για αποσπασεις ποτε γινονταν; Κ τα αποτελεσματα ποτε εβγαιναν;

Η εγκυκλιος των αποσπασεων εκδιδοταν 1-2 εβδομαδες μετα την ανακοινωση των μεταθεσεων. Ο χρονος ανακοινωσης των αποσπασεων ωστοσο κυμαινοταν απο τις αρχες Ιουλιου ή ακομη και τα τελη Ιουνιου εως και 31 Αυγουστου, αναλογως του υπουργου και της πολιτικης συγκυριας.

3
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ DEREE, ANATOLIA

Φωτογραφική διάταξη για την επαγγελματική αναγνώριση των πτυχίων που χορηγούν τα δύο μεγάλα κολέγια που πιστοποιούνται από αμερικανικό Οργανισμό έφερε στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, σε τροπολογία έξι σελίδων στο νομοσχέδιο για την Έρευνα.

http://360pedia.gr/kolegia-saep/


ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Αναγνώριση ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα φέρνει από το «παράθυρο» των διεθνών οργανισμών πιστοποίησης η τροπολογία Λοβέρδου, αν ψηφιστεί. Οι ΗΠΑ επιχειρούν να πάρουν το πάνω χέρι στην μεγάλη επιχείρηση Ανώτατη Εκπαίδευση.

http://360pedia.gr/kolegia-loverdos/

4
Η Κοινότητα του PDE / Απ: Μουσική
« στις: Οκτώβριος 12, 2014, 11:24:14 μμ »
Antonio Vivaldi

Κοντσέρτο για φαγκότο* και ορχήστρα σε μι ελάσσονα, RV 484

*Στα ελληνικά λέγεται βαρύαυλος. Το βαθύτερο από τα πνευστά μουσικά όργανα της ομάδας των ξύλινων. Με διπλό επιστόμιο και κωνικό σωλήνα, το φαγκότο έχει μεγάλη έκταση και μεγάλη ποικιλία ηχητικού όγκου, αν και διατηρεί σε όλη την έκταση τα δικά του ηχοχρωματικά χαρακτηριστικά. Με γλυκό και μελαγχολικό ηχόχρωμα μπορεί να πάρει ακόμα –όταν παίζεται γρήγορα και στακάτο– έναν εύθυμο τόνο εξαιτίας του οποίου του δόθηκε το όνομα «κλόουν της ορχήστρας» και χρησιμοποιείται για χιουμοριστικές εντυπώσεις.

5
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2014
« στις: Οκτώβριος 02, 2014, 03:16:10 μμ »

Για όλα έχει λύσεις η όμορφη Περιφερειακός. Ακόμα και για το ... Kids' Athletics, αφού ως ΠΕ11 ξέρει ποιος είναι ο/η ... καταλληλότερος. ;)

Χμμ...


Eνταξει, ειναι και γαλαζια, εχει και εκλογες μπροστα, τριζουν και οι καρεκλες, μαζευτηκαν δουλειες...

6
Τοποθετήσεις / Απ: Τοποθετήσεις σε λειτουργικά κενά
« στις: Σεπτέμβριος 19, 2014, 09:16:34 πμ »
Ξέρει κάποιος να μου λύσει μια απορία καθώς πήρα πρώτη φορά απόσπαση και δεν γνωρίζω καλά τι γίνεται με τις τοποθετήσεις;

Tα πραγματα ειναι απλα. Τα μελη του ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ, οι αιρετοι και οι διευθυντες σχολειων προβαινουν σε απροκαλυπτες παρεμβασεις στις λειτουργικες τοποθετησεις επαναλαμβανοντας τη μονιμη επωδο: "Αυτον τον θελω στο σχολειο Μου".

7
http://www.pde.gr/index.php?page=7728

"Έχει ο κ. Δερμεντζόπουλος υπογράψει ορισμένες εγκυκλίους και καλεί στην 6η Δημοτικού να διοριστούν εκπαιδευτικοί με προσόντα, άτυπα, είτε με πιστοποιητικά ότι έχουν παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια επιμορφωτικά που σχετίζονται με την πληροφορική ώστε να κάνουν ένα ποσοστό των μαθηματικών ψηφιακά μέσα στην τάξη."

Τι είν' τούτο πάλι;

                                                                                                                                                                                  (Αρ. Πρωτ.: 138573/Γ1/3-9-2014)

«Οδηγίες σχετικά με την τοποθέτηση εκπαιδευτικών ΠΕ70 στην ΣΤ’ τάξη»

Στο πλαίσιο υλοποίησης της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης με τίτλο «Ψηφιακές Υπηρεσίες ΥΠΑΙΘ», το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων επιθυμεί να προσαρμόσει το ελληνικό σχολείο στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, με επίκεντρο το Μαθητή και με στόχο την αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Αποσκοπώντας στη βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης, στηρίζοντας δράσεις δημιουργίας και εποικοδομητικής αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, καλούνται οι διευθυντές των σχολικών μονάδων των Δημοτικών Σχολείων Ενιαίου Αναμορφωμένου Εκπαιδευτικού Προγράμματος (Ε.Α.Ε.Π.) όπως αυτά έχουν οριστεί από το ΦΕΚ 804, τ.Β’ 9-07-2010 και σε συνεργασία με τους οικείους Σχολικούς συμβούλους, να εισηγηθούν στο σύλλογο διδασκόντων ώστε:

Α) Να δοθεί προτεραιότητα επιλογής της τοποθέτησης στην ΣΤ’ τάξη σε εκπαιδευτικούς ΠΕ70 που το επιθυμούν και συγχρόνως έχουν επιμορφωθεί στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των ΤΠΕ στη Διδακτική Πράξη» (ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΠΕ) του Ε.Π. «Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση», ΕΣΠΑ (2007 - 2013), η οποία υλοποιήθηκε με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Κ.Τ.).

Β) Σε περίπτωση που δεν επαρκεί ο αριθμός των εκπαιδευτικών που αναφέρονται παραπάνω, να δοθεί προτεραιότητα επιλογής της τοποθέτησης στην ΣΤ’ τάξη σε εκπαιδευτικούς ΠΕ70 που το επιθυμούν και συγχρόνως διαθέτουν αυξημένα προσόντα στη χρήση των διαδραστικών συστημάτων στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ


8
"ο στόχος είναι αυτός, από την υπέρ πληροφόρηση που δεν αφήνει τίποτα στο τέλος, από τα πολλά μαθήματα που κάνουνε για να βρίσκουν δουλειά πολλές συγκεκριμένες εκπαιδευτικές ειδικότητες , που δεν θα τη χάσουν τη δουλειά τους σε καμία περίπτωση , αλλά θα πρέπει να κάνουν και κάτι γενικότερο από αυτό που έχουν ειδικευτεί σε ένα σχολείο με λιγότερα μαθήματα από πλευράς ειδικοτήτων και περισσότερη παιδεία"

εγω καταλαβαινω ότι θα μειωσει ωρες στις ειδικοτητες, στο μαθημα τους, και θα γεμιζουμε το ωραριο με αναθεσεις..και ετσι θα καλύπτονται και τα κενα από ελλειψεις δασκαλων..δε θα χρειαζονται τοσοι πολλοι δάσκαλοι να αναπληρωθουν δεδομενες τις αρθροες συνταξιοδοτήσεις..

Θα γινει της αναθεσης το καγκελο...

9
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2014
« στις: Σεπτέμβριος 02, 2014, 10:02:00 πμ »
Με ρώτησε συνάδελφος και δεν γνωρίζω να απαντήσω.
Αν γνωρίζει κάποιος, ας κάνει τον κόπο να μου πει με ποια σειρά θα τοποθετηθούν οι αποσπασμένοι στην Α/θμια;
Βάσει της 111154/Δ1/16-7-2014, "Διευκρινίσεις επί τοποθετήσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης", στην Παράγραφο 2. αναφέρει τη σειρά
"α) των εκπαιδευτικών που μετατάχθηκαν υποχρεωτικά σύμφωνα με το άρθρο 82 παρ. 11 του Ν. 4172/2013,
β) αυτών που μετατάχθηκαν από τη δευτεροβάθμιας με το καθεστώς της κινητικότητας (από διαθεσιμότητα) και περιλαμβάνονται στον πίνακα 2 της αριθ. 88900/Δ1/6-6-2014 (ΦΕΚ 714, τ. Γ΄) Υ.Α. και
γ) όσων εκ των εκπαιδευτικών βρίσκονται στη διάθεση εκάστου ΠΥΣΠΕ και δεν κατέστη δυνατή η τοποθέτησή τους σε κενές οργανικές θέσεις με τις διαδικασίες της ανωτέρω παραγράφου 1
(σ.σ. για οργανικές τοποθετήσεις)".

Τί προβλέπεται για τους αποσπασμένους κάθε ΔΠΕ;
Ευχαριστώ.

Οπως και στη Β/θμια, τελευταιοι, μετα τους υπο διαθεση.

10
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2014
« στις: Αύγουστος 29, 2014, 11:59:20 μμ »
Mε κάλυψε o Damien.
Οταν είναι συνδικαλιστές φωνάζουν,κάνουν, δείχνουν...
Οταν το εξαργυρώνουν αυτό σε διοικητικές θέσεις γίνονται βασιλικότεροι του βασιλεως και ξεχνάνε να διορθώσουν τα κακώς κείμενα της νομοθεσίας... παρόλο που ως συνδικαλιστες τα καταδίκαζαν (δεν μου φταίνε όλοι οι συνδικαλιστές και ούτε μου αρέσει το τσουβάλιασνα αλλά μερικοίκάνουν κρα μέχρι και ιδεολογία και κόμμα αλλάζουν αρκεί να μην μπουν σε τάξη...

Υπαρχουν Διευθυντες εκπαιδευσης που ενω διατελεσαν προεδροι ΕΛΜΕ ή ενεπλακησαν στα συνδικαλιστικα μολις ανελαβαν τη Διευθυνση αρνουνταν να χορηγησουν αδεια για τη διεξαγωγη των εκλογων και τις εκλογοαπολογιστικες των τοπικων συλλογων. Το προσημο αυτης της χαμαιλεοντειας προσαρμοστικοτητας των κομματικων ασπονδυλων που υποδυονται τους μεγαλους τιμονιερηδες της εκπαιδευσης τεινω να καταληξω οτι ειναι στην πρασινωπη αποχρωση της ελιας...

11
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2014
« στις: Αύγουστος 29, 2014, 11:40:49 μμ »
Ωραία!!!!
Από όλη την Ελλάδα δηλαδή η δικιά μου διεύθυνση κάνει πάλι μπαρούφες!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν φτάνει που μας στέρησε πέρσι τις μετατάξεις δίνοντας πλεονάζοντες μηδέν ενώ ούτε εγώ δεν ξέρω πόσοι είμαστε, δεν φτάνει που μας ταλαιπώρησε πέρσι με τις απόσπάσεις για τον ίδιο λόγο, είπε να συνεχίσει και φέτος!!
Δεν ντρέπονται λίγο!Οικογένειες έχουμε!!!Και με τις τοποθετήσεις τι γίνεται????Θα  μας περιμένουν????

@karpe

Το ΠΥΣΔΕ Ευρυτανιας εχει μακρα παραδοση παραβατικοτητας, διαφθορας και μπαρουφολογιας, αν αναλογιστει κανεις τις μυριες καταγγελιες των πεπραγμενων του εν λογου ΠΥΣΔΕ που εχουν δει το φως της εκπαιδευτικης δημοσιοτητας κατα καιρους. Τετοια ειναι ομως η ποιοτητα των στελεχων της εκπαιδευσης και δη των κομματοσκυλων που απο το συνδικαλιστικο μετεριζι ασμενως μεταπηδουν στην εξουσια, ενω οι περισσοτεροι εξ αυτων εχουν χρονια να μπουν σε ταξη εχοντας εξαργυρωσει τις κομματικες τους περγαμηνες σε πολυετεις θητειες ως ακαματηδες διευθυντες σχολειων, και αντι να ενδωσουν στο εσωτερικο καλεσμα της πραγματικης τους φυσης, δηλαδη το σαλαγισμα των προβατων πανω στις σβουρνοραχες (πχ της Ευρυτανιας), καμωνονται τους μεταρρυθμιστες διευθυντες εκπ/σης που θα βαλουν ταξη στο μπαχαλο που οι ιδιοι δημιουργησαν. 

Γιδοβοσκος.   

12
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2014
« στις: Αύγουστος 29, 2014, 11:17:56 μμ »
Άρα δεν τίθεται θεμα πριν η μετά την 1η Σεπτεμβρίου. Αν θέλουν μπορούν να σε κρατήσουν ακόμα και αν βγει η απόσπαση τον Ιουλη

Οντως.

Κατα τη γνωμη μου δεν θα επρεπε να υφισταται τετοιο κωλυμα εφοσον υπογραφεται μιαν αποφαση αποσπασης. Προκειται περι εμπαιγμου εναντι των εκπαιδευτικων αλλα και τρανη αποδειξη του στρουθοκαμηλισμου που χαρακτηριζει το πολιτικο συστημα της χωρας.

13
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2014
« στις: Αύγουστος 29, 2014, 10:57:52 μμ »
Δεν ξέρω αν κατέβηκε από Κυκλάδες, από Ευρυτανία πάντως που ανήκω και μου είπαν για τον 3848 δεν κατέβηκε!Και ο γνωστός μου είπε ξεκάθαρα ότι όποιος πάει εκεί την έβαψε!Θα τον κρατήσουν!!!!!!!Το θέμα είναι μπορούν να το κάνουν?????

Καιρος για αδειες...

14
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2014
« στις: Αύγουστος 29, 2014, 10:54:58 μμ »
Αυτη ειναι η σχετικη διαταξη:

Άρθρο 31

Θέματα αποσπάσεων και μετατάξεων

1. Απόφαση απόσπασης δεν εκτελείται πριν καλυ−
φθούν οι λειτουργικές ανάγκες της σχολικής μονάδας
από την οποία αποσπάται ο εκπαιδευτικός.

(Ν.3848/2010)

Σελίδες: 123 ... 162

Pde.gr, © 2005 - 2023

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 31785
  • Τελευταία: nicavra
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1138369
  • Σύνολο θεμάτων: 18902
  • Σε σύνδεση σήμερα: 507
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 5
Επισκέπτες: 469
Σύνολο: 474

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.084 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.