Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - anpapath86

Σελίδες: 1234 ... 29
15
Δεν τους πήραν όλους. Πήραν όσους είχαν γνωστούς διευθυντές.
Εσύ μιλάς για εποχές πριν το 2010. Το 2013 η επιλογή γινόταν από τους πίνακες αναπληρωτών.

Επίσης στις περισσότερες ειδικότητες, με τους νέους πίνακες, με 50 μόρια κάποια στιγμή μέσα στην χρονιά κάποιος δουλεύει.

16
δε τα έχουν ζήσει
τι τους εξηγείς ?
τι μισό μήνα? μια ώρα έκαναν και αλλάζανε
Και εγώ μηδενικής ήμουν μέχρι το 2020. Δεν πρόλαβα ΑΣΕΠ. Γνωρίζω όμως ότι το 2013 η ενισχυτική βγήκε τον μήνα Μάιο. Όσοι δεν δούλευαν σε φροντιστήρια, δήλωσαν, τους πήραν, μάζεψαν 0,3 μόρια και ανέβηκαν πίνακα.
Και οι οπαδοί της προϋπηρεσίας ζητούσαν να διοριστούν πρώτα όλοι αυτοί, και μετά οι διδάκτορες μηδενικής.

17
Λυπάμαι πολύ για την ιστορία σου manpan και εύχομαι ό,τι καλύτερο.

Δυστυχώς τα ίδια κατά αναλογία συμβαίνουν και σήμερα. Όσοι δεν προλάβαμε τους γραπτούς διαγωνισμούς, σε πολλές ειδικότητες μείναμε αποκλεισμένοι όλη τη δεκαετίας της κρίσης στους πίνακες μηδενικής και δεν μπορέσαμε να αποκτήσουμε ούτε μια ώρα προϋπηρεσία.

Επομένως, ακόμα και με το ανακάτωμα του νόμου Γαβρόγλου, και πάλι δεν έχουμε καμιά ελπίδα, γιατί δεν έχουμε προϋπηρεσία και ούτε είμαστε 25 χρονών, ώστε να "περιμένουμε τη σειρά μας", όπως λένε κάποιοι σχολιαστές εδώ...

Ακόμα χειρότερα, βλέπουμε πως ακόμα και τα τυπικά προσόντα που αποκτήσαμε εκείνα τα δέκα χρόνια πλέον ευτελίζονται, λόγω του εμπορίου που έχει αναπτυχθεί και της συλλογής αμφιβόλου ποιότητας μεταπτυχιακών τίτλων, πιστοποιητικών ξένων γλωσσών κτλ.

Μακάρι να επιστρέψει ο γραπτός...


ΥΓ. Δυστυχώς, νομίζω πως το πραγματικό σύστημα επιλογής εκπαιδευτικών που ισχύει τα τελευταία 15 και βάλε χρόνια στην Ελλάδα είναι το "όποιος πρόλαβε να καβαντζωθεί, καβαντζώθηκε και έπειτα υπερασπίζεται τα κεκτημένα του, ασκώντας πίσω από κλειστές πόρτες πιέσεις στο υπουργείο..."

Μακάρι να σπάσει το απόστημα αυτό κάποια στιγμή.
Αυτά που λες δεν ισχύουν. Με το νέο σύστημα διορίστηκαν αρκετοί μηδενικής και δουλεύουν αναπληρωτές ακόμα περισσότεροι.
Το προηγούμενο σύστημα με τους δύο πίνακες, που αν κάποιος έκανε μισό μήνα ενισχυτική ανέβαινε πίνακα ήταν ότι πιο άδικο έχει υπάρξει.

18
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Νέοι διορισμοί;;;
« στις: Ιούλιος 16, 2022, 10:02:33 μμ »
Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον Patrea για όσα έχει κάνει και την συνεχή ενημέρωση που μας παρείχε μέχρι να αποφασίσει να μην το κάνει άλλο... Θέλω να τον ρωτήσω όμως αν γνωρίζει γιατί το υπουργείο δείχνει τέτοιο μένος σε κάποιες ειδικότητες κυρίως τις κοινές και θα αναφερθώ στην δικιά μου ΠΕ11 όπου και φέτος η κάλυψη ήταν η μικρότερη (βλέπε δευτεροβάθμια 16 από τους 35). Δηλαδή από τα 35 άτομα βρήκαν να κόψουν;... Ευχαριστώ
Πιθανολογω ότι στις διευθύνσεις εκπαίδευσης που εμφανίζονται τα κενά στη δευτεροβάθμια, υπάρχουν πλεονάζοντες στην πρωτοβάθμια.

19
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Διορισμοί ΠΕ03 2022
« στις: Ιούλιος 16, 2022, 07:23:45 μμ »
Αραγε καποιος με θέση απο 330-345, να ελπιζει; τα φωτα σας συναδελφοι
Αν τα βάλεις όλα είσαι μέσα!

20
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Νέοι διορισμοί;;;
« στις: Ιούλιος 13, 2022, 02:34:04 μμ »
Αν θέλουν να βγάλουν μαζί πρόσκληση διορισμών και κατανομή, αυτό θα γίνει αφού ψηφιστεί το νομοσχέδιο στη Βουλή και δημοσιευτεί ο νόμος σε ΦΕΚ.
Άρα αυτό που ακούγεται για τις 20 φαίνεται σωστό.

21
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Νέοι διορισμοί;;;
« στις: Ιούλιος 13, 2022, 12:27:04 πμ »
Κοιτά, το συγκεκριμένο μπάζει. Είναι εκ των υστέρων αλλαγή στους όρους μιας προκήρυξης. Αλλά το νόημα είναι να μην χρειαστεί να ενεργοποιήσει το κουμπάκι στον opsyd τώρα. Μετά, τρέχα βρες το δίκιο σου άμα θες, οι διορισμοί θα έχουν γίνει.
Δεν ισχύει. Η τροπολογία διασαφηνίζει ένα νομικό κενό, δηλαδή την υπογεγραμμένη πενταετία της ειδικής με το δικαίωμα αίτησης μετά από ένα έτος, εφόσον έχει συμμετάσχει σε προκήρυξη πριν το διορισμό.

Υ.Γ. προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να έχουν δικαίωμα αίτησης διορισμο και χωρίς την τροπολογία. Όταν εφαοζεται ο νόμος για το ένα έτος στο ΑΣΕΠ, ο υποψήφιος έχει δηλώσει εξ αρχής τις θέσεις που ζητά διορισμό. Εδώ απλά είχε δηλώσει την θέληση του για να συμμετάσχει σε πίνακες κατάταξης, και η αίτηση για διορισμό έρχεται αργότερα. Αλλά το αφήνω αυτό το θέμα για τους δικηγόρους της παρέας.

22
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Νέοι διορισμοί;;;
« στις: Ιούλιος 13, 2022, 12:15:06 πμ »
Δε μπορούσε να το κάνει 1 μήνα πριν, να μη βγάζω τσάμπα πίνακες με την ειδική μέσα... Θετική εξέλιξη θεωρώ κι εγώ.

Υ.Γ. Εξακολουθείτε κάποιοι να προσπαθείτε να διώξετε τους μόνιμους από το νήμα. Ή για να είμαι ακριβής, τους μόνιμους που δε θέλετε. Στα 100 ποστ την ημέρα, τα 5-6 των μονίμων σας χαλάνε. Έλεος...
Όσοι ξέραμε τι θα μπορούσε να είχε συμβεί χωρίς την τροπολογία, όταν έβγαλες τους πίνακες,μας έλουσε κρύος ιδρώτας...

23
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Νέοι διορισμοί;;;
« στις: Ιούλιος 13, 2022, 12:03:40 πμ »

Επιμένεις ναιτ λες για την ειδική.δεν είναι μόνο η ειδική. Κ τα παράθυρα δεν κλείνουν αφού ο κόσμος εχει υπογράψει με άλλα δεδομένα.
Η τροπολογία αφορά τους διορισθέντες στην ειδική, καθώς μόνο αυτοί έχουν κλείσει ένα χρόνο από το διορισμό τους και θεωρητικά θα είχαν το δικαίωμα να συμμετέχουν στους ερχόμενους διορισμούς. Ταυτόχρονα όμως, όταν διορίζονταν, είχαν υπογράψει πενταετή παραμονή στην ειδική. Αυτά τα δύο ερχόταν σε πλήρη αντίθεση μεταξύ τους, και έρχεται η τροπολογία και θεραπεύει το νομικό κενό.

24
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Νέοι διορισμοί;;;
« στις: Ιούλιος 12, 2022, 11:57:06 μμ »

Όταν τέθηκε το θέμα μεταθέσεων των περυσινων νεοδιοριστων βγήκαν από τα ρούχα τους κάποιοι εδώ διότι αυτό ήταν ανήθικο παράνομο είπαν. Όταν υπογράψαμε γνωρίζαμε τα δεδομένα και αυτά δεν μπορεί να αλλάζουν εκ των υστέρων είπαν. Και ρωταω τώρα κ γω γιατί τώρα που αλλάζει αυτό το συγκεκριμένο δεδομένο, εκ των υστέρων, αυτό είναι δίκαιο και δίνουν συγχαρητήρια;
Η ερώτηση μου είναι απολύτως συγκεκριμένη . Δεν ζήτησα κάποια συμβουλή για το τι θα κάνω  .
Στην ειδική έχουν υπογράψει για πενταετή παραμονή. Ταυτόχρονο όμως, υπάρχει ένα νομοθετικό κενό που επέτρεπε τη μεταπήδηση πριν την συμπλήρωση της πενταετίας. Με την τροπολογία αυτή κλείνει το παράθυρο και συνεχίζει να ισχύει η υπογραφισσα πενταετία. Δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με αυτό που ήξεραν όταν υπέγραφαν.

25
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Νέοι διορισμοί;;;
« στις: Ιούλιος 12, 2022, 11:50:53 μμ »
Προφανώς και είναι, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Οι νεοδιόριστοι και οι υπό διορισμό να κερδάνε, και οι θεσμοί να πα' να γ..., όπως θα έλεγε προσφυώς και ο Βίκτωρας.

Afrika Bambaataa...
Όποιος θεωρεί ότι αδικείται, ας πάει στα δικαστήρια να δικαιωθεί.
Επί του θέματος, όταν υπογράψατε διορισμό στην ειδική, είχατε υπογράψει υποχρεωτική πενταετία. Ο νόμος είχε όμως ένα παράθυρο, που δεν το είχε προβλέψει ο νομοθέτης. Τώρα αυτό κλείνει.

26
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Νέοι διορισμοί;;;
« στις: Ιούλιος 12, 2022, 11:45:58 μμ »

Απάντηση δεν έλαβα.Ειναι ή δεν είναι παράμονο να αλλάζουν εκ των υστέρων αυτά που υπέγραψε κανείς όταν διορίστηκε?
Παρεμπιπτόντως δεν έχω σχέση με ειδική εγώ.
Κανένας νόμος δεν είναι παράνομος. Μπορεί να βγει αντισυνταγματικός μετά από δικαστική απόφαση. Όποιος θεωρεί ότι αδικείται ας πάει στα δικαστήρια. -

27
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Νέοι διορισμοί;;;
« στις: Ιούλιος 12, 2022, 11:37:19 μμ »
Και αν είναι να γίνουν και του χρόνου (προεκλογικοί) διορισμοί, άντε πάλι νέα (ν)τροπολογία που θα παρατείνει για 4 χρόνια την απαγόρευση. Και του παραχρόνου, για 5 χρόνια. Νόμοι-λάστιχο, γελάνε και τα κοινοβούλια στην υποσαχάρια Αφρική.
Έχουν μπλοκαριστεί ήδη και για του χρόνου. Λέει τρία χρόνια από την ημερομηνία του ΦΕΚ διορισμού τους, δηλαδή μέχρι και το καλοκαίρι του 2023.
Οι μεθεπομενοι θα γίνουν από νέους πίνακες, που δεν θα είναι μέσα αυτοί.

Σελίδες: 1234 ... 29

Pde.gr, © 2005 - 2022

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 31400
  • Τελευταία: Nellie achm
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1123795
  • Σύνολο θεμάτων: 18625
  • Σε σύνδεση σήμερα: 420
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 0
Επισκέπτες: 265
Σύνολο: 265

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.073 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.