0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πράγματι μετρούν μόνο αμα τις γράψεις στο ποινολόγιο . Στο δικό μου σχολείο , όλες οι αποβολές γράφονται στο ποινολόγιο . Και οταν έρχονται οι γονείς τους διαβάζουμε τα κατορθώματα των τέκνων τους .
Εγώ ξέρω ότι όλες οι απουσίες μετρούν (είτε γράφονται στο ποινολόγιο είτε όχι) και ότι , αν κάποιος μαθητής υπερβεί το όριο απουσιών, ενδέχεται να μην ισχύσουν μόνο οι απουσίες που έχουν γραφεί στο ποινολόγιο.
Συμφωνα με το νόμο για καθε ποινη ωριαίας αποβολής πρεπει να συντχθει υπηρεσιακο σημειωμα προς τον Διευθυντη, που να αναφέρεται ρητα το παραπτωμα του μαθητη και οχι αοριστα, και στη συνεχεια πρεπει να σημειωθει στο
Πολύ ενδιαφέροντα τα μηνύματά σας!Αντιμετωπίζω και εγώ προβλήματα με ένα τμήμα.Έχουν την κακιά συνήθεια να μιλούν μεταξύ τους και για άσχετα θέματα.Επειδή μάλιστα πολλοί μαθητές είναι από άλλη χώρα μιλάνε στη γλώσσα τους.Το αποτέλεσμα;Γίνεται χάβρα Ιουδαίων!Προσπαθώ να επιβάλλω την τάξη,αλλά μάταια.Το χειρότερο είναι ότι σήμερα έκλεισε εντελώς η φωνή μου!Αν έχει κανείς καμιά παρόμοια εμπειρία ας μου πει τη γνώμη του.Έχω και την εξής απορία:στο λύκειο όταν δίνουμε ωριαία αποβολή σε μαθητή,τον βγάζουμε από την τάξη ή όχι.Η διευθύντρια λέει ότι απαγορεύεται.Αποτέλεσμα:τους κρατάω μέσα και συνεχίζουν ακάθεκτοι!
3 Οι αποβαλλόμενοι μαθηταί δύναται να παραμένουν εις το σχολείον κατά τας ώρας διδασκαλίας των μαθημάτων, απασχολούμενοι μερίμνη του Δ/ντου του Σχολείου.Αυτό το "ἁπασχολούμενοι μερίμνη του Δ/ντου του Σχολείου" το καταλάβατε; Μπορεί να του αναθέσει εικονική εργασία στο γραφείο ή κάποια αντιγραφή .Ποιός μαθητής θα το επιθυμούσε αυτό;Υ.Γ.Σε καμιά περίπτωση δεν τιμωρούμε με ωριαία και αφήνουμε τον μαθητή εντός τάξεως ή να περιφέρεται στο σχολείο.
Happiness η διευθύντρια ισχυρίζεται ότι απαγορεύεται να τους βγάζουμε έξω,γιατί αν τυχόν τους συμβεί κάτι φέρουμε εμείς την ευθύνη.Και μιλάμε για παιδιά λυκείου,όχι δημοτικού!Και σιγά να μην ασχοληθεί η ίδια με τα παιδιά.Εδώ την πρώτη μέρα μου είπε να μπω στο τμήμα και να τους κάνω ό,τι θέλω!