0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν!! Ευχαριστώ Ιωάννα. Τις φάσεις των αναπληρωτών πρόπερσυ που μπορούμε να τις δούμε; Απ΄ό,τι θυμάμαι παραθέσατε τις περσινές αλλά όχι τις προπέρσινες.. Να δούμε πότε πήρανκάθε φάση..
Παράθεση από: marion στις Αυγούστου 21, 2009, 04:02:09 pmΟ νέος πίνακας του υπουργείου με δίνει 31 θέσεις πίσω. Γιατί σ'εμένα τέτοια διαφορά; Δεν πειράζει. Και πάλι συγχαρητήρια στον Πέτρο για την καταπληκτική του προσπάθεια.Αφαίρεσες 29 πολύτεκνους;
Ο νέος πίνακας του υπουργείου με δίνει 31 θέσεις πίσω. Γιατί σ'εμένα τέτοια διαφορά; Δεν πειράζει. Και πάλι συγχαρητήρια στον Πέτρο για την καταπληκτική του προσπάθεια.
ωπα....... περασε σκουπα??"φυσηξε ο
Συνάδελφοι, καλημερα Παρακαλουθώ εδώ και λίγο καιρό τα γραφόμενά σας και συμμερίζομαι την αγωνία ΟΛΩΝ.... Ετσι λοιπόν ευχομαι σε ΟΛΟΥΣ τα καλύτερα ....Στο θέμα μας τώρα... Μπορείτε να μου πειτε τι γίνεται μ αυτόν τον πίνακα που ανακοινώθηκε στις 21/8/09: Εχει και τους τρίτεκνους και τους διοριστέους? γιατί εγω παρατηρωντας τον αυτό διαπίστωσα... Αν ναι, αυτό σημαίνει οτι απο τον αριθμό της σειράς μας πρεπει να αφαιρέσουμε τους τριτεκνους και τους 480 διοριστέους?