0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: lev_el στις Νοεμβρίου 30, 2011, 07:49:14 pmΠαράθεση από: geok_salonika στις Νοεμβρίου 30, 2011, 06:39:14 pmΠαράθεση από: lev_el στις Νοεμβρίου 30, 2011, 12:07:14 amΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΠΕ70 ΤΟΥ 2010 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ
Παράθεση από: geok_salonika στις Νοεμβρίου 30, 2011, 06:39:14 pmΠαράθεση από: lev_el στις Νοεμβρίου 30, 2011, 12:07:14 amΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΠΕ70 ΤΟΥ 2010 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ
Παράθεση από: lev_el στις Νοεμβρίου 30, 2011, 12:07:14 amΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΠΕ70 ΤΟΥ 2010 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΠΕ70 ΤΟΥ 2010 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ
Παράθεση από: Sun στις Νοεμβρίου 30, 2011, 07:58:04 pmΠαράθεση από: lev_el στις Νοεμβρίου 30, 2011, 07:49:14 pmΠαράθεση από: geok_salonika στις Νοεμβρίου 30, 2011, 06:39:14 pmΠαράθεση από: lev_el στις Νοεμβρίου 30, 2011, 12:07:14 amΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΠΕ70 ΤΟΥ 2010 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ
Πόσο καιρό έχω να μπω στο φόρουμ! Νεοδιόριστη του 2011:Πληρώθηκα στις 25/11 3.725 ευρώ (3.725 : 3 = 1241 ευρώ το μήνα).Δεν ξέρω πόσα θα πάρω συνολικά στα 2 15ήμερα του Δεκεμβρίου ασχέτως του δώρου ( ποιου;;; ).Επίσης, έχω 3 χρόνια, 4 μήνες κ 19 ημέρες προϋπηρεσία.Την προηγούμενη βδομάδα με πήραν από το σχολείο μου, καθότι αδειούχα λόγω ανατροφής τέκνου, κ με ρώτησαν πόση προϋπηρεσία έχω.Επειδή "απουσιάζω" φέτος από τη εκπαίδευση, πραγματικά δεν ξέρω τι μου γίνεται...
Παράθεση από: Eleni_Val στις Νοεμβρίου 30, 2011, 06:30:55 pmΠαράθεση από: spyvou στις Νοεμβρίου 30, 2011, 04:49:59 pmΑναγνωρίστηκε τελικά σε κανέναν προϋπηρεσία στον Ιδιωτικό Τομέα? Εγώ είχα κάνει αίτηση αναγνώρισης στις 31/10 (επισυνάπτοντας και τα αντίστοιχα ένσημα) και δεν μου τα αναγνώρισαν..Για την αναγνώριση στον ιδιωτικό τομέα, αναμένεται έκδοση σχετικού Π.Δ., γιατί ο νόμος απλώς αναφέρει ότι θα προβλέπεται κάτι τέτοιο, χωρίς καμιά άλλη διευκρίνιση. Οπότε προς το παρόν, καμιά τέτοια προϋπηρεσία δεν μπορεί να αναγνωριστεί.Αύτο ήταν και το σκεφτικό της απόρριψης.... ότι αναμένουν το Π.Δ. Αυτό που δεν ξέρουν (και πως να το ξέρουν άλλωστε) είναι ότι αν με το ΠΔ η προϋπηρεσία αναγνωριστεί αυτό θα σημαίνει ότι θα αλλάξεις βαθμό (θα σε επανακατατάξουν δηλαδή) ή απλά θα σου προσθέσουν πλεονάζοντα χρόνια στον βαθμό που ΗΔΗ σε κατέταξαν?Εγώ πάντως καλού κακού θα κάνω και μία τυπική γραπτή ένσταση...
Παράθεση από: spyvou στις Νοεμβρίου 30, 2011, 04:49:59 pmΑναγνωρίστηκε τελικά σε κανέναν προϋπηρεσία στον Ιδιωτικό Τομέα? Εγώ είχα κάνει αίτηση αναγνώρισης στις 31/10 (επισυνάπτοντας και τα αντίστοιχα ένσημα) και δεν μου τα αναγνώρισαν..Για την αναγνώριση στον ιδιωτικό τομέα, αναμένεται έκδοση σχετικού Π.Δ., γιατί ο νόμος απλώς αναφέρει ότι θα προβλέπεται κάτι τέτοιο, χωρίς καμιά άλλη διευκρίνιση. Οπότε προς το παρόν, καμιά τέτοια προϋπηρεσία δεν μπορεί να αναγνωριστεί.
Αναγνωρίστηκε τελικά σε κανέναν προϋπηρεσία στον Ιδιωτικό Τομέα? Εγώ είχα κάνει αίτηση αναγνώρισης στις 31/10 (επισυνάπτοντας και τα αντίστοιχα ένσημα) και δεν μου τα αναγνώρισαν..
Σχετικά με διδακτορικό & μεταπτυχιακό αυτό που αναφέρθηκε από τον/την Daidalos ότι για την επιλογή στελεχών εκπαίδευσης δεν μετράνε αθροιστικά ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Σύμφωνα με τον νόμο 3848/2010 με τον οποίο έγιναν οι τελευταίες επιλογές διευθυντών μοριοδοτούνται ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ταυτόχρονα. 2 διδακτορικά ή 2 μεταπτυχιακά δεν μοριοδοτούνται διπλά αλλά μεταπτυχιακό και διδακτορικό μοριοδοτούνται αμφότερα. Στο προηγούμενο νομικό καθεστώς (ΠΔ 25/2002) υπήρχε μια περίεργη διάταξη η οποία έλεγε ότι για να μοριοδοτηθούν και τα δύο θα έπρεπε να μην είναι στον "ίδιο επιστημονικό τομέα" το οποίο δημιουργούσε προβλήματα με την ερμηνεία του. Στο νέο νομικό καθεστώς αυτή η φράση δεν υπάρχει και μοριοδοτούνται και τα δύο. Άρα δεν είναι καθόλου αυτονόητο ότι δεν υπολογίζονται αθροιστικά! και εφόσον στον νέο νόμο (σε αντίθεση με το παλιό μισθολόγιο) δεν αναφέρει τίποτα δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ισχύουν 6+2=8