*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο  (Αναγνώστηκε 1004285 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« Απάντηση #3668 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 03:10:57 am »
joap οι παρατηρήσεις που κάνεις κάθε φορά που τοποθετείσαι, με βρίσκουν σύμφωνο.
Κάνεις εξαιρετική ανάλυση.

Όμως, θα μου επιτρέψεις να σε ρωτήσω ευθέως:

Έχει την δύναμη η Ελληνική κοινωνία να κινηθεί ενάντια στο συμφέρον των περισσοτέρων μελών της ("με μέσον διορισθέντες") , και να κρίνει ότι περισσεύουν οι "με μέσον διορισθέντες"???

Επαναφέρω το "καυτό" ερώτημα, είτε για να τοποθετηθείς ακόμα πιο συγκεκριμένα ( αν κρίνεις ότι θέλεις να συμπληρώσεις κάτι στην έως τώρα απάντησή σου), είτε ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ( ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ):

Τη στιγμή που "όλη η Ελλάδα" έχει μπει στο Δημόσιο "από το παράθυρο", είναι ευκολότερο να απολύσουμε αυτούς που μπήκαν στο Δημόσιο "με μέσον", ή αυτούς που δεν μπήκαν "με μέσον"?

Ποιοι είναι περισσότεροι??

Ποιοι "κάνουν περισσότερο θόρυβο"??

Δεν πιστεύω να "περισσεύουν" οι ρουσφετολογηθέντες??
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 29, 2011, 03:14:15 am από PA »
Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια ( ή αλλιώς: Ας απαντούσαμε ως κλάδος ΕΓΚΑΙΡΩΣ στις παρακμιακές ατάκες και τα εναντίον μας συνθηματάκια).

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:48:11 »

Αποσυνδεδεμένος baarli

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3669 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 06:49:20 am »
Έτσι, επαναφέρω το ερώτημά μου(ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ "ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΞΈΡΕΙΣ: ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ):

Τη στιγμή που "όλη η Ελλάδα" έχει μπει στο Δημόσιο "από το παράθυρο", είναι ευκολότερο να απολύσουμε αυτούς που μπήκαν στο Δημόσιο "με μέσον", ή αυτούς που δεν μπήκαν "με μέσον"? Ποιοι είναι περισσότεροι?? Ποιοι "κάνουν περισσότερο θόρυβο"??

Δεν είναι η πλειοψηφία όσοι κάνουν τον περισσότερο θόρυβο.
Την ξέρεις την απάντηση, και μην επαναλαμβάνεσαι.
Η απάντηση είναι ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
Ας γινόταν, και θα έβλεπες την απάντηση της πλειοψηφίας, και για αυτό το ζήτημα που θέτεις, και για πολλά άλλα.

Αποσυνδεδεμένος baarli

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3670 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 06:51:32 am »
PA , baarli....ακουστε με σας παρακαλω λιγο...η συζητηση που κανατε μου αρεσει ιδιαιτερα...ομως σας παρακαλω με τους μισθους φιλοδωρημα που θα παιρνουμε πως θα πληρωσουμε τους λογαριασμους ? Πειτε μου παρακαλω τροπους...το ρευμα ,τους φορους...τα ενοικια απο που θα πληρωνονται?
στην παραμεθοριο που βρισκονται πολλοι  συναδελφοι τι θα τρωνε? θελω στο διαταυτα τι θα γινει...πρακτικα...

Η λύση που προτείνω βρίσκεται στην υπογραφή μου.
Ασύμμετρη απεργία διαρκείας.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3671 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 09:43:45 am »
Δεν διαφωνώ σε αυτά που επισημαίνεις σε γενικές γραμμές συνάδελφε jak_13, όμως σου υπενθυμίζω ότι δεν έκανα καμία γενίκευση.
Απλώς, είπα ότι η πλειοψηφία ακολούθησε επί δεκαετίες πρόσωπα, πολιτικές και πρακτικές οι οποίες μας οδήγησαν εδώ που οδηγηθήκαμε, και τώρα δεν ξέρουμε τι μας φταίει.
Πριν 13 μήνες, η πλειοψηφία επικρότησε την ασκούμενη πολιτική. Δεν διαφωνώ με την έκφραση "παρασύρθηκε" που χρησιμοποίησες.
Αντιθέτως, συμφωνώ.
ΟΜΩΣ
Η έκφραση "παρασύρθηκε", δεν είναι και πολύ τιμητική όταν χαρακτηρίζει την πλειοψηφία ενός ολόκληρου λαού ( και μάλιστα το τμήμα των ενήλικων μελών της). Πρέπει να παραδεχτούμε, ότι οι ενήλικες πληρώνουν οι ίδιοι το τίμημα των λαθών τους, των παραλείψεών τους, και των επιλογών τους γενικότερα.

Σχετικά με όλα τα υπόλοιπα, νομίζω ότι αν πλειοψηφία θεωρεί ότι έκανε κάποια λάθη, μπορεί να τα διορθώσει.
Αλλιώς, ας συνεχίσει έτσι όπως πηγαίνει εδώ και δεκαετίες.

Σχετικά με το αν είμαστε εντός ή εκτός θέματος, νομίζω ότι τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουμε κυβερνήσεις, προκρίνουμε πολιτικές και επιβραβεύουμε και αποθαρρύνουμε πολιτικές και πολιτικούς, έχουν ΑΜΕΣΗ σχέση με την μισθολογική κατάσταση στην οποία περιήλθαμε μάσω του νέου μισθολογίου ( ειδικά εμείς που έχουμε λίγα χρόνια υπηρεσίας).
Κατ' αυτήν την έννοια, ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι βγήκα από τον πυρήνα του θέματος.
Αν κάνω λάθος σε αυτό και ενόχλησα τον οποιονδήποτε, ζητώ προκαταβολικά συγνώμη, και δεσμεύομαι να μην επαναλάβω το  ίδιο σφάλμα ( αρκεί να μου πει κάποιος αιτιολογημένα το πως και το γιατί "ενοχλήθηκε" ή αισθάνθηκε ότι "βγήκαμε εκτός θέματος").
Αυτά τα τελευταία, τα γράφω περισσότερο γιατί αισθάνομαι ότι εδώ γίνεται πολλές φορές ενδιαφέρον διάλογος και όχι μόνον "ανταλλαγή πληροφοριών" γύρω από διάφορα ζητήματα.
Προσπάθησα να διατυπώσω τις απόψεις μου, και να επικοινωνήσω με αξιόλογους συναδέλφους μέσω επιχειρημάτων.
Ελπίζοντας να μην ενοχλήθηκε η διαδικτυακή ομάδα, σας ευχαριστώ για την επικοινωνία, και εύχομαι εις το μέλλον να τα καταφέρουμε ως ομάδα ακόμα καλύτερα στην ανταλλαγή επιχειρημάτων και απόψεων, καθώς και στην εν γένει διεξαγωγή διαλόγου.

Συνάδελφε, να διευκρινίσω τα εξής;
1) Χρησιμοποίησα τη λέξη "εξαπατήθηκαν" και προσπαθώ να χρησιμοποιώ την ελληνική γλώσσα ακριβολογώντας.
2) Γενικεύσεις θεωρώ το "όλοι φταίμε", το "καλά να πάθουμε", το "όλη η Ελλάδα μπήκε από το παράθυρο", το έχω ξαναγράψει.
3) Εξήγησα γιατι θεωρώ ότι η πλειοψηφία δεν επικρότησε την ασκούμενη πολιτική, δεν θέλω να τα επαναλαμβάνω.
4) Δεν έγραψα πουθενά ότι αυτοί που εξαπατήθηκαν δεν έχουν μερίδιο ευθύνης, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν ευθύνονται οι ασκούντες την πολιτική εξαπατώντας.
5) Διαφωνώ επίσης στο αν κάποιοι ευθύνονται είναι δίκαιο να πληρώσουν όλοι.
6) Όσο για το "εκτός θέματος" το έγραψα με την έννοια ότι αν μπαίνει κάποιος συνάδελφος να πληροφορηθεί κάτι για το νέο μισθολόγιο και πέφτει πάνω σε ατέρμονες συζητήσεις, ίσως είναι κουραστικό. Πάντως αυτό δεν περιείχε προσωπική αιχμή και στα υπόλοιπα συμφωνώ.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 29, 2011, 03:16:30 pm από jak_13 »
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:48:11 »

Αποσυνδεδεμένος steven_seagal

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3672 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 01:22:29 pm »
εχω την εντυπωση οτι τα χειροτερα δεν τα εχουμε δει ακομα αλλα κατι ακομα μας ετοιμαζουν το 2012 και λεγεται καλοκαιρινοι μηνες...μακαρι να βγω ψευτης...

Αποσυνδεδεμένος PA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3673 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 02:54:22 pm »
Συνάδελφε  baarli, ποτέ δεν είπα ότι πλειοψηφία είναι όσοι κάνουν περισσότερο θόρυβο.
Πλειοψηφία, είναι οι πολλοί.
Και σε ρωτώ: Περισσότεροι είναι αυτοί που διορίστηκαν "με μέσον", ή αυτοί που διορίστηκαν "χωρίς μέσον"? ( από τους εν ενεργεία υπαλλήλους του Δημοσίου)
Νομίζω, ότι η απάντηση είναι ξεκάθαρη.
Οι "με μέσον διορισθέντες", είναι ΠΟΛΥ περισσότεροι. Ισχυρίζεσαι ότι είναι ευκολότερο να διώξουνε από αυτούς που είναι περισσότεροι? ( που είναι και "δικοί τους"?).
Οπότε δεν είναι εύλογα τα ερωτήματα που έθεσα?

Συνάδελφε jak_13:

1) Σχετικά με το "εξαπατήθηκαν", δεν έχω αντίρρηση. Επισημαίνω βέβαια, ότι οι ενήλικες όταν κάνουν λάθος εκτίμηση ή εξαπατώνται, πληρώνουν το αντίτιμο.

2) Ποτέ δεν είπα το "όλοι φταίμε το ίδιο".

Διαχωρίζω στο μυαλό μου τις ευθύνες σς πολιτικές και ποινικές.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

Συμπεριλαμβάνει δύο κατηγορίες ανθρώπων:

α. Όσους δήλωναν αντίθετοι στο "κόλπο" ( αλλά έχουν ευθύνη γιατί δεν κατάφεραν να πείσουν τους συμπολίτες τους)

β. Όσους εντάχθηκαν στο "κόλπο" και αποκόμισαν οφέλη ( αυτοί φέρουν βα ρύτερη ευθύνη από τους α)
Οι πολιτικές ευθύνες, τιμωρούνται με την συμμετοχή όλων στην γενική φτώχεια που έρχεται.

ΠΟΙΝΙΚΕΣ

Όσοι πλούτισαν αδικαιολόγητα ή συμμετείχαν στην διάπραξη βαριών ποινικών αδικημάτων.
Η θέση τους, είναι στις φυλακές ( αν η πλειοψηφία που τους είχε ως ινδάλματα "αντέχει" κάτι τέτοιο βέβαια. Αλλιώς, γιατί όχι? Να τους "δικαιώσουμε εκ νέου").

3) Πάντα το πλειοψηφικό ρεύμα υποστήριζε τις ασκούμενες πολιτικές ( και αυτό έβρισκε ξεκάθαρη έκφραση μέσα από τις εκλογές εδώ και δεκαετίες. Δες την πολιτική ατζέντα των τελευταίων δεκαετιών: "καλός", ήταν αυτός που υποσχόταν ότι θα δώσει περισσότερα. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ!).

4) Ήδη σου απάντησα. Οι περισσότεροι από τους κυβερνώντες, υπάγονται στην κατηγορία "ποινική ευθύνη", και ΑΝ αντέχει η πλειοψηφία την φυλάκιση των ινδαλμάτων της, ας οδηγηθούν εκεί που πρέπει.

5) Ήδη έκανα τον διαχωρισμό. Άλλο πράγμα είναι η πολιτική ευθύνη που ο κάθε ελεύθερος πολίτης έχει, και άλλο η ποινική ευθύνη.

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 29, 2011, 03:01:09 pm από PA »
Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια ( ή αλλιώς: Ας απαντούσαμε ως κλάδος ΕΓΚΑΙΡΩΣ στις παρακμιακές ατάκες και τα εναντίον μας συνθηματάκια).

Αποσυνδεδεμένος dinateacher

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • τα όνειρα θα βγουν αληθινά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #3674 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 02:56:35 pm »
joap να αγιάσει το χέρι σου!!! Εκφράζεις τόσο εύστοχα αυτά που οι περισσότεροι σκεφτόμαστε...
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: εκπληρώνει τον σκοπό του όταν είναι ανοικτό.
Νοημοσύνη είναι αυτό που χρησιμοποιείς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3675 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 03:53:38 pm »
2) Ποτέ δεν είπα το "όλοι φταίμε το ίδιο".

Ότι πάθαμε ( και ΘΑ πάθουμε, γιατί ακόμα δεν είδαμε το που θα βρεθούμε σύντομα), δικαίως το πάθαμε.

Αυτό εννοώ συνάδελφε.
Επίσης, αυτό τον διαχωρισμό περίμενα να εκφράσεις και δεν τον έβλεπα πουθενά.
Όσο για το "αν θα αντέξει η πλειοψηφία να δει τα ινδάλματα της στη φυλακή", μην ανησυχείς, φτάνει να υπάρχει η πολιτική βούληση για να γίνει. Αρκεί να δεις με τι φόβο κυκλοφορούν έξω και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος PA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3676 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 04:14:04 pm »
Φυσικά συνάδελφε jak_13 και δεν είναι όλοι και όλα το ίδιο.

Όλοι όμως, έχουμε ευθύνες ( το εξηγήσαμε το πως και το γιατί προηγουμένως).

Γι' αυτό και είπα ότι μας αξίζει ότι γίνεται ( σε άλλον περισσότερο και σε άλλον λιγότερο).
Σχετικά με την "πολιτική βούληση", να μην την αναμένεις μια και κάτι τέτοιο θα ισοδυναμούσε με το να μπει από μόνος του ο ένοχος στη φυλακή.
Δεν υπάρχει περίπτωση.

Μόνο αν "αντέχει" η πλειοψηφία των Ελλήνων την τιμωρία των ινδαλμάτων της ( και από ότι βλέπω γύρω μου, μάλλον "δεν αντέχει"), και το απαιτήσει επί μακρόν και έντονα.

Ξέρεις πόσοι πολλοί είναι αυτοί που τα τελευταία 2 χρόνια μου έχουν πει ( σε διάφορες συζητήσεις) "ε, όχι και φυλακή!" ( Θεός φυλάξοι δηλαδή!!!) για τα "λαμόγια" που πλούτισαν αδικαιολόγητα εδώ και 30 χρόνια?
Πολλοί.
Ελάχιστοι είναι αυτοί που "αντέχουν στην ιδέα και μόνον"!!!

Σχετικά με τον καταμερισμό των βαρών στον γενικό πληθυσμό, επαναφέρω το βασικό μου ερώτημα ( σκέψου το καλά, γιατί σχετίζεται με την κυρίαρχη νοοτροπία εντός της Ελλάδος. Σκέψου, και παρατήρησε τον πληθυσμό γύρω σου, και θα καταλάβεις τι εννοώ - αν και είμαι σίγουρος ότι εξ' αρχής το κατάλαβες):

Τη στιγμή που "όλη η Ελλάδα" έχει μπει στο Δημόσιο "από το παράθυρο", είναι ευκολότερο να απολύσουμε αυτούς που μπήκαν στο Δημόσιο "με μέσον", ή αυτούς που δεν μπήκαν "με μέσον"?

Ποιοι είναι περισσότεροι??

Ποιοι "κάνουν περισσότερο θόρυβο"??

Συνάδελφε σε ευχαριστώ για τον διάλογο.

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 29, 2011, 04:16:22 pm από PA »

Αποσυνδεδεμένος teacher81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3677 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 09:05:05 pm »
Επίσης,να κάνουμε κάτι για να μη μας παρακρατήσουν την ετήσια συνδρομή της ΔΟΕ. Δε με εκπροσωπούν,άρα δε θέλω να τους πληρώσω το 30άρι!

Αποσυνδεδεμένος founes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3678 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 10:05:03 pm »
Συμφωνώ και επαυξάνω για τη συνδρομή της τοπικής μου ΕΛΜΕ.

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #3679 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 11:15:39 pm »
Ειδα σήμερα τη μισθοδοσία του α΄15νθημέρου Ιανουαρίου.
Ήταν αυξημένη κατά 84 ευρώ σε σχέση με το α΄15νθήμερο Δεκεμβρίου.
Δεν έχω δει εκκαθαριστικό μισθοδοσίας, αλλά σίγουρα δεν μου έχουν γίνει αναδρομικές κρατήσεις.Τις αναμένω τον Φεβρουάριο.
Το θέμα είναι ότι εγώ περίμενα λιγότερα,σύμφωνα με Κιουρτζίδη πάντα και http://www.xrisima.eu/misth.php.
Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη πάντως!
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος Daidalos

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02 Επιστήμη ποιητική ευδαιμονίας
    • Προφίλ
« Απάντηση #3680 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 11:21:50 pm »
Δεν έχω δει εκκαθαριστικό μισθοδοσίας, αλλά σίγουρα δεν μου έχουν γίνει αναδρομικές κρατήσεις.Τις αναμένω τον Φεβρουάριο.
Το θέμα είναι ότι εγώ περίμενα λιγότερα,σύμφωνα με Κιουρτζίδη πάντα και http://www.xrisima.eu/misth.php.

Αν είσαι Α' Αθήνας σου λέω ότι είναι με το παλαιό μισθολόγιο. Μπες για να το ελέγξεις στην Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής (πάνω δεξιά στο εκκαθαριστικό γράφει αν είναι με το παλαιό ή με το νέο):  http://attik.pde.sch.gr/eServices/public/PaymentInfo/info.htm

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #3681 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 11:29:14 pm »

Αν είσαι Α' Αθήνας σου λέω ότι είναι με το παλαιό μισθολόγιο. Μπες για να το ελέγξεις στην Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής (πάνω δεξιά στο εκκαθαριστικό γράφει αν είναι με το παλαιό ή με το νέο):  http://attik.pde.sch.gr/eServices/public/PaymentInfo/info.htm
Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση.
Όχι, δεν είμαι Α΄Αθήνας και η διεύθυνση που πληρώνομαι τώρα δεν τα ανακοινώνει μεσω internet.
Όμως έχω μια απορία.Πώς είναι δυνατόν ννα πληρώνομαι με το παλιό μισθολόγιο,όταν το Σεπτέμβριο η μισθοδοσία μου ήταν 114 ευρώ +...??? σε σχέση με τώρα.
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182792
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 716
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)