Σύνολο ψηφοφόρων: 165
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεσηαν εχω κενο και δεν εχω δουλεια να κανω, ναι θα βγω για τσιγαρο...και αυτο ειναι δικαιωμα μου.ναι να βγεις να πας αλλού... εκτός σχολείου, εκτός και αν θεωρείς ότι ήμασταν μπανανία και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι γουστάρει..... θες να παρανομήσεις, κάντο αλλά μην προσπαθείς να δικαιολογηθείς, πάρε παράδειγμα τον μικρό Σπαρτιάτη και την αλεπού αν ξέρεις την ιστορία.Προσωπικά ξέρω καπνιστή ο οποίος δεν καπνίζει καθόλου στο σχολείο, ούτε έξω στο δρόμο. Τον ρώτησα γιατί το κάνει αυτό. Πιστεύει ότι δεν είναι σωστό τα παιδιά να τον βλέπουν. Μάλλον ψυχικά διαταραγμένος είναι ο συνάδελφος.....Έτσι μετά την συζήτηση με τον συνάδελφο κατέληξα να πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε πάθη και εξαρτήσεις, αλλά ταυτόχρονα είμαστε δάσκαλοι. Αυτό είναι πάνω από όλα. Αν αυτό δεν μπορεί να μας κάνει να ελέγξουμε και να ισορροπήσουμε το μέσα μας, τότε δεν πρέπει να είναι και τόσο σημαντικό για εμάς.
αν εχω κενο και δεν εχω δουλεια να κανω, ναι θα βγω για τσιγαρο...και αυτο ειναι δικαιωμα μου.
Παράθεση από: kinegiros στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 12:54:11 amΠαράθεσηαν εχω κενο και δεν εχω δουλεια να κανω, ναι θα βγω για τσιγαρο...και αυτο ειναι δικαιωμα μου.ναι να βγεις να πας αλλού... εκτός σχολείου, εκτός και αν θεωρείς ότι ήμασταν μπανανία και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι γουστάρει..... θες να παρανομήσεις, κάντο αλλά μην προσπαθείς να δικαιολογηθείς, πάρε παράδειγμα τον μικρό Σπαρτιάτη και την αλεπού αν ξέρεις την ιστορία.Προσωπικά ξέρω καπνιστή ο οποίος δεν καπνίζει καθόλου στο σχολείο, ούτε έξω στο δρόμο. Τον ρώτησα γιατί το κάνει αυτό. Πιστεύει ότι δεν είναι σωστό τα παιδιά να τον βλέπουν. Μάλλον ψυχικά διαταραγμένος είναι ο συνάδελφος.....Έτσι μετά την συζήτηση με τον συνάδελφο κατέληξα να πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε πάθη και εξαρτήσεις, αλλά ταυτόχρονα είμαστε δάσκαλοι. Αυτό είναι πάνω από όλα. Αν αυτό δεν μπορεί να μας κάνει να ελέγξουμε και να ισορροπήσουμε το μέσα μας, τότε δεν πρέπει να είναι και τόσο σημαντικό για εμάς. Απ'αυτα που εγραψα δηλαδη απομονωσες μια προταση. Ποτε δεν αναψα τσιγαρο μπροστα στους μαθητες κι εξω εβγαινα στα κενα μου οταν δεν υπηρχαν μαθητες...κι οταν λεω εξω εννοω εκτος σχολειου. Ναι μαλλον μπανανια ειμαστε...οταν ο καθενας βγαινει και λεει οτι θελει.
Στο σχολειο που δουλευα οσοι καπνιζαμε ειτε βγαιναμε εξω ειτε πηγαιναμε σ'ενα δωματιο που το μισο ηταν αποθηκη και το αλλο μισο το χρησιμοποιουσαν οι καθαριστριες για να ξεκουραζονται.
συγγνωμη ρε παιδια ,αλλα δε συμφωνω με αρκετους.περυσι λεγαμε οτι πρεπει να σεβομαστε ολοι τους μη καπνιστες.σωστο.η σε αλλο δωματιο η εξω.τωρα φετος μας λετε οτι πειραζει και το εξω.ελεος δηλαδη. τα σχολεια βγαζουν κακη εικονα για χιλια δυο πραγματα,οχι γιατι καπνιζουν εξω οι καθηγητες.εξαλλου διαλειμμα το λενε,απο που κι ως που θα απαγορευεται να πηγαινει εξω??μην αγγιζουμε τα ορια του ρατσισμου επιτελους
Δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές... υπάρχουν αντιπαθητικοί αντικαπνιστές!
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 01:23:49 amΠαράθεση από: kinegiros στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 12:54:11 amΠαράθεσηαν εχω κενο και δεν εχω δουλεια να κανω, ναι θα βγω για τσιγαρο...και αυτο ειναι δικαιωμα μου.ναι να βγεις να πας αλλού... εκτός σχολείου, εκτός και αν θεωρείς ότι ήμασταν μπανανία και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι γουστάρει..... θες να παρανομήσεις, κάντο αλλά μην προσπαθείς να δικαιολογηθείς, πάρε παράδειγμα τον μικρό Σπαρτιάτη και την αλεπού αν ξέρεις την ιστορία.Προσωπικά ξέρω καπνιστή ο οποίος δεν καπνίζει καθόλου στο σχολείο, ούτε έξω στο δρόμο. Τον ρώτησα γιατί το κάνει αυτό. Πιστεύει ότι δεν είναι σωστό τα παιδιά να τον βλέπουν. Μάλλον ψυχικά διαταραγμένος είναι ο συνάδελφος.....Έτσι μετά την συζήτηση με τον συνάδελφο κατέληξα να πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε πάθη και εξαρτήσεις, αλλά ταυτόχρονα είμαστε δάσκαλοι. Αυτό είναι πάνω από όλα. Αν αυτό δεν μπορεί να μας κάνει να ελέγξουμε και να ισορροπήσουμε το μέσα μας, τότε δεν πρέπει να είναι και τόσο σημαντικό για εμάς. Απ'αυτα που εγραψα δηλαδη απομονωσες μια προταση. Ποτε δεν αναψα τσιγαρο μπροστα στους μαθητες κι εξω εβγαινα στα κενα μου οταν δεν υπηρχαν μαθητες...κι οταν λεω εξω εννοω εκτος σχολειου. Ναι μαλλον μπανανια ειμαστε...οταν ο καθενας βγαινει και λεει οτι θελει.ΠαράθεσηΣτο σχολειο που δουλευα οσοι καπνιζαμε ειτε βγαιναμε εξω ειτε πηγαιναμε σ'ενα δωματιο που το μισο ηταν αποθηκη και το αλλο μισο το χρησιμοποιουσαν οι καθαριστριες για να ξεκουραζονται.όπως βλέπεις παραπάνω είπες και κάτι άλλο, καλύτερα να τρώμε μπανάνες συνάδελφε παρά να γράφουμε
Παράθεση από: kinegiros στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 08:03:18 amΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 01:23:49 amΠαράθεση από: kinegiros στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 12:54:11 amΠαράθεσηαν εχω κενο και δεν εχω δουλεια να κανω, ναι θα βγω για τσιγαρο...και αυτο ειναι δικαιωμα μου.ναι να βγεις να πας αλλού... εκτός σχολείου, εκτός και αν θεωρείς ότι ήμασταν μπανανία και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι γουστάρει..... θες να παρανομήσεις, κάντο αλλά μην προσπαθείς να δικαιολογηθείς, πάρε παράδειγμα τον μικρό Σπαρτιάτη και την αλεπού αν ξέρεις την ιστορία.Προσωπικά ξέρω καπνιστή ο οποίος δεν καπνίζει καθόλου στο σχολείο, ούτε έξω στο δρόμο. Τον ρώτησα γιατί το κάνει αυτό. Πιστεύει ότι δεν είναι σωστό τα παιδιά να τον βλέπουν. Μάλλον ψυχικά διαταραγμένος είναι ο συνάδελφος.....Έτσι μετά την συζήτηση με τον συνάδελφο κατέληξα να πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε πάθη και εξαρτήσεις, αλλά ταυτόχρονα είμαστε δάσκαλοι. Αυτό είναι πάνω από όλα. Αν αυτό δεν μπορεί να μας κάνει να ελέγξουμε και να ισορροπήσουμε το μέσα μας, τότε δεν πρέπει να είναι και τόσο σημαντικό για εμάς. Απ'αυτα που εγραψα δηλαδη απομονωσες μια προταση. Ποτε δεν αναψα τσιγαρο μπροστα στους μαθητες κι εξω εβγαινα στα κενα μου οταν δεν υπηρχαν μαθητες...κι οταν λεω εξω εννοω εκτος σχολειου. Ναι μαλλον μπανανια ειμαστε...οταν ο καθενας βγαινει και λεει οτι θελει.ΠαράθεσηΣτο σχολειο που δουλευα οσοι καπνιζαμε ειτε βγαιναμε εξω ειτε πηγαιναμε σ'ενα δωματιο που το μισο ηταν αποθηκη και το αλλο μισο το χρησιμοποιουσαν οι καθαριστριες για να ξεκουραζονται.όπως βλέπεις παραπάνω είπες και κάτι άλλο, καλύτερα να τρώμε μπανάνες συνάδελφε παρά να γράφουμεΕκει που καθοταν οι καθαριστριες ειπα συναδελφε, οχι τα παιδια, και ο μονος λογος ηταν επειδη η μια καπνιζε. Παιδια δεν πατουσαν εκει περα οποτε δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα σου!Θα παω λαικη σημερα μηπως θελεις να σου στειλω λιγες μπανανουλες η εισαι καλα εφοδιασμενος?
να ρωτήσω κάτιοταν ένας καθηγητής έχει κενό είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται στο γραφείο ή στον χώρο του σχολείου γενικότερα;
Πέρυσι στο σχολείο που ήμουν οι άλλοι συνάδελφοι κάπνιζαν όλοι... Τους είπα ότι με ενοχλεί ο καπνός αλλά δε τους πολυένοιαξε. Έτσι κάθε πρωί που πήγαινα σχολείο άνοιγα τα παράθυρα και παγώναμε. Δε τους άρεσε αλλά λίγες φορές τόλμησαν να πουν κάτι καθώς κάποιες φορές ψιλοαστεία-ψιλοσοβαρά τους έλεγα ότι θα τους καταγγείλω. Φυσικά τα παιδιά είχαν δει πολλές φορές και τους δύο να καπνίζουν... Ο ένας όταν είχε υπηρεσία γύριζε στο γραφείο πριν χτυπήσει το κουδούνι για να καπνίσει και επιπλέον αργούσε να μπει στην τάξη για τον ίδιο λόγο. Ο άλλος κάπνιζε όταν είχε υπηρεσία στο προαύλιο ενώ πρόσεχε τα παιδιά. Ελπίζω φέτος να μην αναγκαστώ να εισπνεύσω πάλι τόσο καπνό... Και πιστεύω πως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πρέπει να καπνίζει εντός του σχολείου!