Σύνολο ψηφοφόρων: 206
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μιας που είπες για αποσπάσεις σε σχολείο , έχω τον εξής προβληματισμό .γιατί να υπάρχουν αυτές ?αν υπάρχει κενό σε σχολείο της Αθήνας , ας το καλύψουν στις μεταθέσεις !και αν είναι έκτακτο κενό ( π.χ. εγκυμοσύνη ) ας πάρουν αναπληρωτή .
Διαγράφτηκε ύστερα από αίτημα του χρήστη
Υ.Γ. Γιατί τα λόγια της Διαμαντοπούλου μου φαίνονται copy/paste με αυτά του Αρσένη πριν χρόνια;;;
Οι μεταθέσεις γίνονται για να καλύψουν άλλα κενά και οι αποσπάσεις άλλα. Επίσης, γίνονται με διαφορετικά κριτήρια. Να τα καταργήσουμε όλα, τώρα που πήραμε φόρα;
Παράθεση από: jak13 στις Νοεμβρίου 16, 2009, 02:15:02 amΟι μεταθέσεις γίνονται για να καλύψουν άλλα κενά και οι αποσπάσεις άλλα. Επίσης, γίνονται με διαφορετικά κριτήρια. Να τα καταργήσουμε όλα, τώρα που πήραμε φόρα;Φυσικά γίνονται με διαφορετικά κριτήρια !Το κριτήριο στις αποσπάσεις είναι το ρουσφέτι !Να αλλάξουμε τα στραβά ! Να υπάρχει διαφάνεια στις αποσπάσεις !
Στη συνάντηση της Υπουργού Παιδείας με το Δ.Σ. της ΔΟΕ η Άννα Διαμαντοπούλου δήλωσε ότι η πρότασή της είναι για τριετή παραμονή των εκπαιδευτικών στην οργανική τους θέση. Όσον αφορά τις αποσπάσεις η Υπουργός πρότεινε οι εκπαιδευτικοί που αποσπώνται να παίρνουν τα μόρια της θέσης που υπηρετούν και όχι της οργανικής τους και ότι κανείς δεν θα αποσπάται αν δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Επίσης η Υπουργός Παιδείας επέμεινε στο θέμα του δόκιμου εκπαιδευτικού.http://www.alfavita.gr/ank_b/ank19_11_01053.php
Δηλαδή, θα υπάρχουν μόνο αμοιβαίες αποσπάσεις;
Ο ευκολότερος τρόπος για να κατακρίνει κάποιος κάτι είναι η ισοπέδωση. Αυτό φανερώνει άγνοια ή προκατάληψη!
στο κάτω κάτω αν έχεις δίκιο και είναι αναγκαίες οι αποσπάσεις τότε : 1. όποιος παίρνει απόσπαση στο ΥΠΕΠΘ , να παίρνει τα μόρια της Αθήνας ( θα βρεθούν 650 άτομα , μην ανησυχείς .. )2. αν οι ενδιαφερόμενοι είναι πάνω από 650 ( που θα είναι ) τότε η επιλογή να γίνει με διαφάνεια και όχι με ρουσφέτι !
δεν είναι δίκαιο να παίρνεις τα 12 μόρια δυσπρόσιτου και να είσαι στην Αθήνα .είναι άδικο για όλους όσους επίσης θέλουν να έρθουν στην Αθήνα ( οι οποίοι είναι στα δυσπρόσιτα και μαζεύουν λιγότερα μόρια ! )ας δίνουν στους αποσπασμένους του ΥΠΕΠΘ 3 μόρια ( αντί για 1 ) . ας βρεθεί μια χρυσή τομή . το ρουσφέτι πρέπει να σταματήσει πάντως !
Παράθεση από: jak13 στις Νοεμβρίου 16, 2009, 10:08:47 pmΟ ευκολότερος τρόπος για να κατακρίνει κάποιος κάτι είναι η ισοπέδωση. Αυτό φανερώνει άγνοια ή προκατάληψη!Επειδή μπορεί να έχω άγνοια ( αφού η πληροφόρησή μου είναι καμιά δεκαπενταριά γνωστοί που μου είπαν ότι πήραν απόσπαση με μέσον και όσα διαβάζω κατά καιρούς ) θα ήθελα να με διαφωτίσεις .Δεν ισχύουν αυτά που ξέρω ?Οι γνωστοί μου πήραν με διαφάνεια την απόσπαση αλλά μου είπαν ψέματα ότι την πήραν με μέσον ?Συμφωνείς με τα παρακάτω ?Παράθεση από: knkn στις Νοεμβρίου 15, 2009, 08:51:10 amστο κάτω κάτω αν έχεις δίκιο και είναι αναγκαίες οι αποσπάσεις τότε : 1. όποιος παίρνει απόσπαση στο ΥΠΕΠΘ , να παίρνει τα μόρια της Αθήνας ( θα βρεθούν 650 άτομα , μην ανησυχείς .. )2. αν οι ενδιαφερόμενοι είναι πάνω από 650 ( που θα είναι ) τότε η επιλογή να γίνει με διαφάνεια και όχι με ρουσφέτι !Παράθεση από: knkn στις Νοεμβρίου 15, 2009, 07:20:43 pmδεν είναι δίκαιο να παίρνεις τα 12 μόρια δυσπρόσιτου και να είσαι στην Αθήνα .είναι άδικο για όλους όσους επίσης θέλουν να έρθουν στην Αθήνα ( οι οποίοι είναι στα δυσπρόσιτα και μαζεύουν λιγότερα μόρια ! )ας δίνουν στους αποσπασμένους του ΥΠΕΠΘ 3 μόρια ( αντί για 1 ) . ας βρεθεί μια χρυσή τομή . το ρουσφέτι πρέπει να σταματήσει πάντως !
Παράθεση από: knkn στις Νοεμβρίου 15, 2009, 07:20:43 pmμιας που είπες για αποσπάσεις σε σχολείο , έχω τον εξής προβληματισμό .γιατί να υπάρχουν αυτές ?αν υπάρχει κενό σε σχολείο της Αθήνας , ας το καλύψουν στις μεταθέσεις !και αν είναι έκτακτο κενό ( π.χ. εγκυμοσύνη ) ας πάρουν αναπληρωτή .Οι μεταθέσεις γίνονται για να καλύψουν άλλα κενά και οι αποσπάσεις άλλα. Επίσης, γίνονται με διαφορετικά κριτήρια. Να τα καταργήσουμε όλα, τώρα που πήραμε φόρα;
Παράθεση από: knkn στις Νοεμβρίου 16, 2009, 03:54:57 pmΠαράθεση από: jak13 στις Νοεμβρίου 16, 2009, 02:15:02 amΟι μεταθέσεις γίνονται για να καλύψουν άλλα κενά και οι αποσπάσεις άλλα. Επίσης, γίνονται με διαφορετικά κριτήρια. Να τα καταργήσουμε όλα, τώρα που πήραμε φόρα;Φυσικά γίνονται με διαφορετικά κριτήρια !Το κριτήριο στις αποσπάσεις είναι το ρουσφέτι !Να αλλάξουμε τα στραβά ! Να υπάρχει διαφάνεια στις αποσπάσεις !Ο ευκολότερος τρόπος για να κατακρίνει κάποιος κάτι είναι η ισοπέδωση. Αυτό φανερώνει άγνοια ή προκατάληψη!Συμφωνώ, όπου υπάρχουν!
1) Εσύ πιστεύεις ότι όλοι οι συνάδελφοι που παίρνουν αποσπάσεις σε σχολεία τις έχουν πάρει με ρουσφέτι;2) Ακόμα ότι κανένας από αυτούς δεν έχει πραγματική ανάγκη;
1) όλοι οι γνωστοί μου τις έχουν πάρει με μέσον . αυτό δεν σημαίνει σίγουρα κάτι βέβαια . αλλά ακόμα και αν υπάρχουν κάποιοι που δεν τις πήραν με μέσον τι πάει να πει ? να μην αλλάξουν τα στραβά ( που είναι ο κανόνας ) επειδή υπάρχουν εξαιρέσεις ?
Συμφωνώ, όπου υπάρχουν!