Σύνολο ψηφοφόρων: 206
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Boldboy επειδη μου φαινεσαι ειλικρινης άνθρωπος και ντόμπρος, πες μου σε παρακαλώ για να έχει μούτρα κανείς να διαμαρτυρηθεί και να απαιτεί δεν πρέπει να είναι πρώτα εκείνος συνεπής στις υποχρεώσεις του;Πως να ζητήσουμε από την κοινή γνώμη να μας στηρίξει όταν υπάρχουν καθηγητές που διδάσκουν 10 ώρες την εβδομάδα;Οταν ζητούν απο τον διευθυντή της δευτεροβάθμιας του Πειραιά να διαθέσει τους συναδέλφους που δεν συμπληρώνουν ωράριο στην πρωτοβάθμια και απαντα οτι "δεν φοράει κουκούλα;' Οταν τα γραφεία είναι γεμάτα με πιτσιρίκια που δεν έχουν κανένα λογο να είναι αποσπασμένα στην Αθήνα ενώ οικογένειες χωρίς βύσμα χωρίζονται για χρόνια;Οταν αλλόι σκοτώνονται να πάνε ωρομίσθιοι σε ένα νησί και άλλοι επειδή ξέρουν το διευθυντή της σχολής ΟΑΕΔ δουλεύουν δίπλα στο σπίτι τους και μαζεύουν μόρια χαλαρά;Οταν απολύεται καθηγητής απο Ιδιωτικο και διοριζεται διπλα; Σε ποιο αλλο επαγγελμα γίνεται αυτο;Μας θεωρούν τεμπέληδες επειδή υπάρχουν κάποιοι λουφαδόροι και δύσκολα θα το αντιστρέψουμε αυτό το κλίμα.
από το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Ο.Λ.Μ.Ε.Παρά τις διακηρύξεις της Υπουργού Παιδείας και τη στοχοποίηση των εκπαιδευτικών που επιχείρησε το προηγούμενο διάστημα, αυτοαναιρείται, διατηρώντας το bonus των μορίων (έστω και μειωμένο) για όσους αποσπώνται στο Υπ. Παιδείας και τις υπηρεσίες του.http://www.pde.gr/forum/index.php?page=1407
...πρέπει να δηλώσεις 1 φορέα ... που θα σε δηλώσει και αυτός .... (if ΥΟU know what I mean...)Πρόσεχε πως θα βάλεις τα καλώδια .... οι διευθυντές στους περισσότερους φορείς ειναι BLUE ( αφού δεν έχει αλλάξει τίποτα στις ΔΔΕ κτλ ) ... αλλά οι "κεντρικοί" προϊστάμενοι ειναι GREEN ...
Στις φετινες αποσπασεις αναμενονται πολλες ηλεκτρικες εκπληξεις... Προσοχη στις μονωσεις γιατι υπαρχει κινδυνος βραχυκυκλωματος... (για να το ελαφρυνουμε και λιγακι...)
Πολύ απλά γιατί κατάλαβε ότι τους χρειάζεται και χωρίς κίνητρο δε θα έβρισκε, παρά τις αντίθετες προβλέψεις σου.
Παράθεση από: jak13 στις Απριλίου 16, 2010, 10:35:21 pmΠολύ απλά γιατί κατάλαβε ότι τους χρειάζεται και χωρίς κίνητρο δε θα έβρισκε, παρά τις αντίθετες προβλέψεις σου.Αγαπητέ συνάδελφε ,αντί να παίρνουν 9 ή 10 ή 12 μόρια από την Αθήνα θα παίρνουν 3.Αυτό είναι σαφώς πιο δίκαιο. Συμφωνείς ?Η ΟΛΜΕ απ ότι καταλαβαίνω ήθελε να παίρνουν 1.Εσύ λες ότι σωστά δίνουν το +2 σαν κίνητρο.Πιθανόν να έχεις δίκιο...Να είσαι καλά !!!
στο κάτω κάτω αν έχεις δίκιο και είναι αναγκαίες οι αποσπάσεις τότε : 1. όποιος παίρνει απόσπαση στο ΥΠΕΠΘ , να παίρνει τα μόρια της Αθήνας ( θα βρεθούν 650 άτομα , μην ανησυχείς .. )2. αν οι ενδιαφερόμενοι είναι πάνω από 650 ( που θα είναι ) τότε η επιλογή να γίνει με διαφάνεια και όχι με ρουσφέτι !
Εσύ πού είδες ότι συμφωνώ ή αν διαφωνώ στο +2 ?
Παράθεση από: jak13 στις Απριλίου 17, 2010, 06:48:01 pmΕσύ πού είδες ότι συμφωνώ ή αν διαφωνώ στο +2 ? Πες μου λοιπόν αν συμφωνείς ή διαφωνείς με το + 2 .Με χαρά θα ακούσω την άποψή σου .Υ.Γ.1. Εγώ δεν σου λέω την άποψή μου για να μην επαναλάβω όσα έχεις κουραστεί να ακούς .Υ.Γ.2. Συγγνώμη που δεν κρατάω αρχείο με τις απόψεις σου .
Συμφωνούμε λοιπόν ότι είναι προς το δικαιότερο γι`αυτές τις περιπτώσεις, αλλά θα έπρεπε να συμφωνήσουμε ότι είναι άδικη η εξομοίωση όλων των περιπτώσεων γιατί δεν είναι όλες ίδιες.ΥΓ. Πάντα με καλή διάθεση και το χαμόγελο δεν το χάνουμε ποτέ, παρά τα τόσα δεινά.