0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και που είστε ακόμα, δεν το θεωρώ διόλου απίθανο να σκάσει νέα τροπολογία η οποία θα μας γυρίσει αρκετά χρόνια πίσω. Πιο συγκεκριμένα θα λέει ξεκάθαρα ότι από εδώ και πέρα θα διορίζονται ως πληροφορικοί μόνο πτυχιούχοι καθηγητικών σχολών ή πτυχιούχοι πληροφορικής με ΣΕΛΕΤΕ. Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Η γενική ιδέα θα είναι ότι από τη στιγμή που υπάρχει καθηγητική σχολή πληροφορικής και πλέον οι θέσεις ΠΕ19 είναι λίγες, θα διορίζουμε μόνο παιδαγωγικά καταρτισμένους. Παιδιά ειλικρινά μιλάω, το έχω ακούσει από αξιόπιστα άτομα.
Ωραία όλα αυτά...τι κάνουμε!!!!!Τι περιμένετε οι απόφοιτοι αυτού του τμήματος να μας έλεγαν "αααααα ναι ναι εχετε δίκιο δεν έπρεπε να παρουμε παιδαγωγική κατάρτιση, σας αδικούν"!!!!Τι κάνουμε???πως κινητοποιούμαστε??Πράξεις πρέπει να κάνουμε!!!!!
Παιδιά γεια σας, τέλειωσα πρόπερσι το τμήμα Διδακτικής και Ψηφιακών συστημάτων και έχω λίγα μόρια από ΠΔΣ. Είμαι στον πίνακα των αναπληρωτών με προυπηρεσία αλλά πολύ χαμηλά. Αυτό με την παιδαγωγική επάρκεια θα ισχύσει και για μας που έχουμε το παλιό πτυχίο?Δηλαδή του χρόνου έχω πιθανότητες να διοριστώ? Ξέρει κανένας?
Μία πρόταση γαι μία πρώτη : να βομβαρδίσουμε το http://www.meafora.gr/ άμεσα. Να δουν την αγανάκτηση μας και να φοβηθούν ότι μπορεί και να ξυπνήσουμε και να κάνουμε μαγάλο σαματά. Διαλέξτε απλά ένα topic του και πάμε όλοι μαζί να το κάνουμε λύμπα...