0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν ειδα κανεναν του τμηματος να επιδηκνυεται απλα απαντανε στην απιστευτη χολη ορισμενων που τους παρουσιαζουν λες και εχουν τελειωσει ΙΕΚ ψιλικατζηδων
Συνάδελφοι η τροπολογία δεν θίγει μόνο τους ΠΕ19.....(εκεί ανήκω..)Αλλά θίγει και τους ΠΕ20 στην ωρομισθία καθώς εκεί δεν ισχύει η ποσόστοση 60-40...
η μεγάλη πλάκα δεν είναι ότι θα διορισθείτε από το παραθυράκι!Η πλάκα θα γίνει οταν θα κάθεστε σε καμμιά καφετέρια ή στο σχολείο με συναδέλφους και θα κατηγορείτε το υπουργείο για χιλιάδες αλλα θέματα...Θα το κατηγορείτε, να το θυμάστε, θα κατηγορείτε τον ευεργέτη σας...Ακου εκει καθηγητική σχολή, τόσα χρόνια στην εκπαίδευση και δεν είχα μάθει γι αυτο το στολίδι του κλάδου μας...ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ!
είδες για να μην ψάχνεσαι... άλλωστε για όλους εσάς πληροφορική είναι μόνο το μετσόβειο...
Παράθεση από: CHRISTOS_200 στις Ιουλίου 27, 2009, 07:17:07 pmη μεγάλη πλάκα δεν είναι ότι θα διορισθείτε από το παραθυράκι!Η πλάκα θα γίνει οταν θα κάθεστε σε καμμιά καφετέρια ή στο σχολείο με συναδέλφους και θα κατηγορείτε το υπουργείο για χιλιάδες αλλα θέματα...Θα το κατηγορείτε, να το θυμάστε, θα κατηγορείτε τον ευεργέτη σας...Ακου εκει καθηγητική σχολή, τόσα χρόνια στην εκπαίδευση και δεν είχα μάθει γι αυτο το στολίδι του κλάδου μας...ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ!είδες για να μην ψάχνεσαι... άλλωστε για όλους εσάς πληροφορική είναι μόνο το μετσόβειο...
Παράθεση από: ntampa7 στις Ιουλίου 27, 2009, 07:19:53 pmείδες για να μην ψάχνεσαι... άλλωστε για όλους εσάς πληροφορική είναι μόνο το μετσόβειο...το οτι σε μια νυχτα μεσα εγινε αυτη η αλλαγη και δεν το γνωριζαμε ηταν μονο και μονο επειδη δεν ψαχνομασταν...ενδιαφερουσα αποψη.
Συμφωνω πως ολοι οι αλλοι αποφοιτοι ειναι αμοιροι ευθυνων και απλως βρεθηκαν να ευοουνται οχι γιατι ξαφνικα τουςαγαπησαν αλλα γιατι ο υπουργος αγαπαει την κορη τουΑυτο το βλεπει και τυφλος ρε παιδια του ΔΠΨΣ... δεν χρειαζεται να επιχειρηματολογουμε
Εγω το ειπα και το ξαναλεω ολοι ΠΕ 19 και Π20 να συγχωνευτουν και να μην λαμβανετε υποψιν παιδαγωγικη καταρτιση...να δινουμε ολοι απο ισες αφετηριες για να μην μπορει να μιλαει κανεις...Εκει ..στις εξετασεις θα φανει και ποιος τελειωσε καλυτερη σχολη και ποιος ειναι καλυτερος επιστημονας...ολα τα αλλα ειναι μαλακιες και αντιδικιες για παιδακια δεκαπεντε χρονων