0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο ιδιωτικός τομέας είναι πολλές φορές απάνθρωπος. Πρέπει και το δημόσιο να γίνει έτσι?
Μου φαίνεται ότι έχουμε καλομάθει πολύ με το δημόσιο σε αυτή τη χώρα, γι αυτό και δεν θα πάμε ποτέ μπροστά.Εχουν μάθει όλοι δημόσιο και δημόσιο και καθισιό.Κι εγώ διορίζομαι φέτος αλλά εκτιμώ πολύ αυτούς που δουλεύουν πραγματικά πολύ και αδικούνται πολύ περισσότερο.Θα πρέπει λοιπόν να χαλαρώσεις και να μην εκνευρίζεσαι τόσο για κάτι που ακούστηκε ότι ΘΑ εφαρμοστεί και να μάθεις να εκτιμάς όσα έχεις και πάνω από όλα την υγεία.
Θα φτάσουμε να λέμε στους μαθητές "ε και με 700 που παίρνω τι μάθημα περιμένεις να κάνω".
Για σιγα ρε παιδια τι αντιδραση ειναι αυτη. Δηλαδη οι εργαζομενοι στον Ιδιωτικο τομεα ειναι πολιτες δευτερης κατηγοριας ή μηπως δεν εχουν προσοντα ή μηπως οι ώρες και οι ημερες που δουλευουν ειναι λιγοτερες ή εχουν λιγοτερη πιεση απο τους εργοδοτες ή ειναι μονιμοι. Στο κατω κατω ουτε νομος ειναι ουτε τιποτα. Μηπως ειναι ραδιο κουτσομπολιο για να δημιουργηθουν εντυπωσεις και να υπαρχουν αντιδρασεις χωρις αιτια με τα γνωστα κοματικα κολπα. Σας πληροφορω οτι συγγενικο μου προσωπο ΕΠ ΤΕΙ με πληρη προσοντα και με 25 χρονια υπηρεσια παιρνει 1700 το μηνα. Εσεις ποσα θελετε να μνην τρελαθουμε.
Παράθεση από: alexnalex στις Ιουλίου 27, 2009, 09:16:08 pmΓια σιγα ρε παιδια τι αντιδραση ειναι αυτη. Δηλαδη οι εργαζομενοι στον Ιδιωτικο τομεα ειναι πολιτες δευτερης κατηγοριας ή μηπως δεν εχουν προσοντα ή μηπως οι ώρες και οι ημερες που δουλευουν ειναι λιγοτερες ή εχουν λιγοτερη πιεση απο τους εργοδοτες ή ειναι μονιμοι. Στο κατω κατω ουτε νομος ειναι ουτε τιποτα. Μηπως ειναι ραδιο κουτσομπολιο για να δημιουργηθουν εντυπωσεις και να υπαρχουν αντιδρασεις χωρις αιτια με τα γνωστα κοματικα κολπα. Σας πληροφορω οτι συγγενικο μου προσωπο ΕΠ ΤΕΙ με πληρη προσοντα και με 25 χρονια υπηρεσια παιρνει 1700 το μηνα. Εσεις ποσα θελετε να μνην τρελαθουμε. +++++++++++
Το καλό θα ήταν να εξομοιώνονταν οι μισθοί προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω. Το θέμα είναι να πηγαίνουμε μπροστά και όχι προς τα πίσω γενικεύοντας τις κοινωνικές αδικίες.