0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιλάτε για προσαυξήσεις και έχω να πω πως στον προηγούμενο διαγωνισμό έπαιξαν σημαντικό ρόλο ειδικά σε όσους βρίσκονταν κοντά στη βάση. Ακόμη και για αυτούς που θα είναι επιτυχόντες μη διοριστέοι καθορίζει τη θέση και τα μόρια για τον πίνακα των αναπληρωτών. Λεπτομέρεις αλλά ουσίας για όποιον ελπίζει έστω και για αναπληρωτής. Η αλήθεια είναι ότι οι αριθμομηχανές έχουν πάρει φωτιά. Μακάρι να είχα και εγώ 2 μονάδες, 1,25 έχω και δε βλέπω να με σώζουν. Πάντως αν αυξηθούν οι βάσεις εγώ προσωπικά δεν έχω καμία ελπίδα. Προς το παρόν λέω πως έχω ελάχιστες για διορισμό.
Δεν υπολογίζω καθόλου προσαύξηση γιατί δε με συμφέρει (έχω μονο 1,96). Πάντως πιστεύω πως το 75 δε μας κάνει διοριστέους. (συγνώμη που είμαι συνεχώς τόσο απαισιόδοξη...Μάλλον φταίει η αναμονή)
ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΝΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 79 ΜΟΡΙΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΣΙΓΟΥΡΙΑ. ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.