0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειδικα αυτο το Καστελοριζο,δε μπορουσα να διανοηθω οτι βρισκεται εκει..Οποιος παει(μπορει και εγω) χρειαζεται υπομονη..
Καλημερα κι απο μενα!Και τα δικα μου συναισθηματα ειναι αναμεικτα.Χαρα,ηθικη ικανοποιηση και μια δοση ενθουσιασμου για την προκληση που ανοιγεται απο εδω και περα μπροστα μου(ως τετοια την αντιμετωπιζω-Κριος βλεπετε!),αλλα ταυτοχρονως αισθανομαι αυτον τον αλλοτε διεγερτικο αλλοτε παραλυτικο φοβο του αγνωστου.Η αληθεια ειναι οτι σε εξουθενωνει να αισθανεσαι τοσο αντιφατικα συναισθηματα.Τελικα αυτο που μ'εκνευριζει περισσοτερο ειναι οτι ακριβως ολοι αυτοι οι κοποι που εχω καταβαλει ανα τα χρονια απλως με οδηγουν σε νεες "περιπετειες".Ειναι σαν μια οδυσσεια που δεν εχει τελος,αλλα συνεχεις αρχες.C'est la vie ομως,ετσι?Και δη του εκπαιδευτικου...
Παράθεση από: zozella στις Αυγούστου 11, 2009, 10:54:41 amΚαλημερα κι απο μενα!Και τα δικα μου συναισθηματα ειναι αναμεικτα.Χαρα,ηθικη ικανοποιηση και μια δοση ενθουσιασμου για την προκληση που ανοιγεται απο εδω και περα μπροστα μου(ως τετοια την αντιμετωπιζω-Κριος βλεπετε!),αλλα ταυτοχρονως αισθανομαι αυτον τον αλλοτε διεγερτικο αλλοτε παραλυτικο φοβο του αγνωστου.Η αληθεια ειναι οτι σε εξουθενωνει να αισθανεσαι τοσο αντιφατικα συναισθηματα.Τελικα αυτο που μ'εκνευριζει περισσοτερο ειναι οτι ακριβως ολοι αυτοι οι κοποι που εχω καταβαλει ανα τα χρονια απλως με οδηγουν σε νεες "περιπετειες".Ειναι σαν μια οδυσσεια που δεν εχει τελος,αλλα συνεχεις αρχες.C'est la vie ομως,ετσι?Και δη του εκπαιδευτικου...να πεις οτι θα παίρνουμε πολλά λεφτα να πω ναι αξίζει,αλλά με τα 1100 ευρώ τι σου μένει για να περάσεις καλά όπου μας στείλουν...?
Το πως θα περάσει κανείς εκεί που θα πάει εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον εαυτό του. Αν κανείς σκέφτεται συνέχεια αυτά που έχει αφήσει πίσω του ποτέ δεν θα χαρεί αυτά που θα έχει μπροστά του. Αν κανείς κοιτάει κάθε ΣαβΚυρ να πηγαίνει σπίτι του ποτέ δεν θα ενταχθεί στο περιβάλλον του τόπου διορισμού του.
Και ακριβώς σε αυτό το σημείο ξεκινάει ένας φαύλος κύκλος...Το πρόβλημα όμως είναι ότι μερικές φορές τα σημαντικότερα βρίσκονται πίσω σου. Πως μπορεις να χαρείς αυτά που βρίσκονται μπροστά σου όταν ο σημαντικότερος αναντικατάστατος άνθρωπος (ή σημαντικότεροι άνθρωποι) στη ζωή σου που είναι είναι πίσω σου;Η ένταξη στο τόπο διορισμού έρχεται σε δευτερη μοίρα. Οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή και αν μπορείς κάθε ΣΚ να είσαι πίσω με όποιο κόστος σηκώνει η τσέπη σου.Αν τώρα δεν κάτσει απόσπαση την επόμενη χρονιά υπάρχει πρόβλημα, οπότε άλλον ένα χρόνο υπομονή κ.ο.κ.