0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
To IELTS είναι Cambridge Όσο για σκάνδαλα στην Αγγλία, εγώ είχα ακούσει για το TOEIC αλλά δε νομίζω πως αυτό επηρέασε τα πανεπιστήμια αφού έτσι κι αλλιώς δεν το δέχονταν.Ιδού το σχετικό ρεπορτάζ: http://www.bbc.co.uk/news/uk-26024375
Δεν είχα ιδέα ότι κάνουμε την ίδια δουλειά πάντως πιστεύω πως άξιζε να γίνει η διευκρίνηση και για τους άλλους που διαβάζουν.
Μάλλον παραείμαι αφηρημένη
Καλησπέρα σας.Είμαι δύο χρόνια στο χώρο,έχω περάσει από αρκετές συνεντεύξεις και με όσα περίεργα έχω δει και ακούσει τόσο σε φροντιστήρια όσο και ιδιαίτερα(ιδιαίτερα κάνω πιο πολλά χρόνια),έχω να πω ότι είμαι φοβερά απογοητευμένη από το επάγγελμα.Θα σας περιγράψω σκηνικό που συνέβη χθες σε ΚΞΓ γνωστής αλυσιδας και θα ήθελα τη γνωμη σας.Το καλοκαίρι είχα περάσει από συνέντευξη στα Γαλλικά στο εν λόγω ΚΞΓ,με την ακαδημαική υπεύθυνη των Γαλλικών. Είδαν πολύ κόσμο τότε,και είχαμε μείνει στο ότι μπορεί να με ειδοποιήσουν,χωρίς να είναι σίγουρο,το κλασικό δηλαδή.Χθες,επικοινώνησαν μαζί μου,μου είπαν ότι με επέλεξαν και ότι απλώς έπρεπε να περάσω από το παράρτημα να με δουν οι εργοδότες και να συζητήσουμε το οικονομικό.Ο εργοδότης(ευγενέστατος)μου ανακοίνωσε ότι θα παίρνω 6 ευρώ την ώρα καθαρά και παράλληλα κάτι άλλες υπάλληλοι μαζί με την υπεύθυνη των Γαλλικών κανόνιζαν τις ώρες μου σε ένα δεύτερο παράρτημα.Ξέρω ότι τα 6 ευρώ την ώρα είναι μια λογική τιμή για την εποχή,αλλά επειδή αυτά τα ΚΞΓ δεν είναι και δίπλα στο σπίτι μου,ρώτησα τον εργοδότη αν μπορώ να τον πάρω τηλ. το βράδυ να του πω σίγουρα,ότι και καλά ήθελα να υπολογίσω τα έξοδα μου.Αυτός μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα,απλώς να τον πάρω να του πω.Έδειξε δηλαδή ότι δεν τον πείραξε.