0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
όσοι δεν έχουν διοριστεί ακόμη ορκίζονται στο ¨καλό των μαθητών", μόλις διοριστούν ......οποία υποκρισία
Αν η καθε ειδικοτητα συνειδητοποιησει τις αναγκες του ΚΛΑΔΟΥ, τοτε θα εχουμε πολυ καλυτερα αποτελεσματα σε μαζικο επιπεδο. Οπως οι περισσοτεροι
ακόμα και στα θρησκευτικά ή στη γυμναστική dimstella; ΚΑι μέχρι που πρέπει να σταματάμε; Με ποιανού τη λογική; Μήπως θα πρέπει και να λέμε με ειλικρίνεια τις αδυναμίες μας ακόμα και στους μαθητές, και να προσπαθούμε να βρούμε κάποιον ειδικό για να τα βοηθήσει όταν το ζητάνε παρα να παριστάνουμε τον Superman ή την Superwoman
Ο διαχωρισμός του κλάδου μας είναι ένα "φρούτο" που μας προέκυψε τα τελευταία 3-4 χρόνια. Ολες τις προηγούμενες δεκαετίες οι παλιότεροι συνάδελφοι μας δεν θυμαμαι (και σαν μαθητής) να είχαν πρόβλημα.
Το βασικό μου επιχείρημα είναι οτι αυτό μου βολεύει τον καθένα μας, το βαφτίζουμε "συμφέρον των μαθητών". Και δεν βγάζω τον εαυτό μου απ΄εξω. Είμαι Φυσικός, και έχω διαβάσει πολύ σκληρά για να μπορώ να είμαι σε θέση να προετοιμάζω υπεύθυνα μαθητές να γράφουν σε πανελλήνιες εξετάσεις στα μαθήματα της Φυσικής και της Χημείας (όχι όμως και
Ωραια, τωρα εγινες κατανοητος. Θεωρω πολυ ενδιαφερον τ'οτι πιστευεις ακραδαντα οτι μπορεις να προετοιμασεις υπευθυνα μαθητες στη Χημεια σ'επιπεδο πανελλαδικων κι οτι θα μπορουσες να το κανεις και στη