0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το πώς τις όρισαν, ο Θεός και η ψυχή τους. Πάντως οι οργανικές είναι σχεδόν όσες και οι μόνιμοι (έχουν μείνει κάτι λίγες κενές από μετατάξεις σε πανεπιστήμια π.χ., αλλά κάποιες από αυτές καλύφτηκαν από άλλες μετατάξεις, από τη δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια). Ένα ενδεικτικό παράδειγμα, ότι στη
Αυτό ακριβώς θέλω να πω, ότι στην ουσία δεν υπάρχει λογική. Ουσιαστικά δημιούργησαν τις οργανικές με βάση τις μετατάξεις που έκαναν από την
Υπολόγισα τα μόριά μου σύμφωνα με την προκήρυξη του ΑΣΕΠ και έχω 54 (δεν έχω προϋπηρεσία). Αλλά έχω παιδαγωγική επάρκεια. Υπάρχει καμιά ελπίδα για μένα ή να σταματήσω να ασχολούμαι;
Φυσικά παίζει ρόλο και η ειδικότητά σου. Αν λίγοι έχουν παιδαγωγική επάρκεια από τους συναδέλφους σου, αυτό θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα για σένα. Επίσης, σημαντικό είναι αν προσλαμβάνονται αρκετοί αναπληρωτές από την ειδικότητά σου και αν οι άλλοι συνάδελφοι έχουν πολλά ακαδημαϊκά προσόντα ή όχι...
Το πτυχίο Πληροφορικής ΕΑΠ γιατί δεν συμπεριλαμβάνεται στην πρόσφατη προκήρυξη του ΑΣΕΠ εκαπιδευτικών? Δεν αναγνωρίζεται αυτό το πτυχίο?
Διαβάζαμε λοιπόν ότι η πληροφορική θα ενισχυθεί, θα αναβαθμιστεί. Και άλλα τέτοια ωραία. Εννοούσαν, μεταφορά της πληροφορικής γυμνασίου από τη Γ ομάδα στη
Θα πω τη γνωμη μου, ειμαι αλλη ειδικοτητα, το πως το εννοουν στο υπουργειο την αναβαθμιση της πληροφορικης. Εννοουν οτι θα βαλουμε διαφορες γενικες ενοτητες ,που κατα κανονα θα χρειασει ενας προτζεκτορα-λαπτοπ-παρουσιαση-εργασια μαθητη σε powerpoint για να γινει το μαθημα και θα μπορειτε να το παρετε εσεις ,αφου δε θα το θελουν οι αλλες ειδικοτητες, που ειστε εξοικοιωμενοι με αυτα και ετσι δε θα εχετε προβλημα να γεμισετε το ωραριο σας, επειδη λογω καποιων παλαιοτερων αμαρτιων (πχ κοψιμο 3ωρου εργαστηριου κλπ) κατα κανονα πλεοναζετε στη δευτεροβαθμια.