0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα παραπάνω λες ότι δεν εφαρμόζουν όλοι...άρα τι νόημα έχει μια τακτική του σχολείου...?
Στο σχολείο μου έχουμε πει πχ να μην επιτρέπουμε να πηγαίνουν για τουαλέτα σε ώρα μαθήματος εκτός αν φαίνεται μεγάλη ανάγκη, ή έστω να έχουμε υπόψη 5-10 αγόρια που πηγαίνουν κυριολεκτικά σε κάθε διδακτική ώρα.
Μέχρι να συμβεί κάποιο παιδί να πάθει κάτι επειδή του αρνηθήκατε την τουαλέτα, το οποίο είναι ανθρώπινο δικαίωμα που γίνεται σεβαστό ακόμα και στις Πανελλαδικές.
Καλησπέρα.Ειμαι καθηγήτρια σε ΕΠΑΛ,Σημερα δεχτηκα απειλες απο μαθητές.Ενημέρωσα τον Διευθύντη του σχολείου.Αν το σχολείο περιοριστει μόνο σε συστάσεις , ποια πρέπει να ειναι η δικη μου σταση κατα τη γνώμη σας?Πρέπει να ενημερωσω κάποιον εγγράφως (πχ δνση δευτεροβαθμιας)Ευχαριστώ
Κατέγραψε οπωσδήποτε τις απειλές με λεπτομέρεια στο ποινολόγιο. Να υπάρχει η μαρτυρία γραπτή. Οπότε ο διευθυντής να μην επικαλεστεί άγνοια ή μερική μόνο γνώση. Ο διευθυντής πρέπει να φέρει το θέμα στο σύλλογο ώστε όσοι απείλησαν ν' αποβληθούν. Να σημειώσω πως η απειλή είναι σοβαρότατο παράπτωμα που δικαιολογεί κι αποβολή οριστική απ' το σχολείο. Στην τελευταία περίπτωση χρειάζεται σίγουρα κι ενημέρωση στην οικεία ΔΔΕ. Εγώ θα σε συμβούλευα να μιλήσεις και με την ΕΛΜΕ σου.ΥΓ: Να ενημερώσεις και τους γονείς όσων απείλησαν πως άμα δε συμμορφωθούν μ' έμπρακτη μεταμέλεια θ' ασκήσεις κάθε νόμιμο δικαίωμά σου.