0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MARKOS στις Νοεμβρίου 14, 2009, 10:14:27 amγια ενα σωστο και δικαιο τροπο προσληψης μιλησα χωρις κανιβαλισμους. αλλα οχι να προβαλλουν ως επιχειρημα καποιοι την "μιζερια" τους γιατι προκαλουν τους αλλους. Για σένα μπορεί να είναι μιζέρια για εκείνους όμως μεταφράζεται σε :βενζίνη για μετακινήσειςεκατοντάδες ώρες για ψίχουλα μακρυά από τα παιδιά τουςώρες διάβασμα για μια επιτυχία στον ΑΣΕΠ ....και τόσα άλλα που είναι προσωπική ιστορία του καθενός...Νομίζω ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τους τα ΣΤΕΡΗΣΕΙ !!!
για ενα σωστο και δικαιο τροπο προσληψης μιλησα χωρις κανιβαλισμους. αλλα οχι να προβαλλουν ως επιχειρημα καποιοι την "μιζερια" τους γιατι προκαλουν τους αλλους.
και να προσθεσω στα παραπανω οτι δεν ειναι επιχειρημα αυτο που καποιοι ειπαν οτι δηλ εκανα 1000 χιλιομετρα καθε μερα ή οτι ο μισθος δεν εφτανε και ομως ετρεχα στα κατσικοχωρια κλπ κλπαυτο δειχνει μιζερια και δυστυχως δεν τιμα ουτε εμας τους ιδιους ουτε φαινεται να σεβομαστε τους αλλους συναδελφους.και εξηγω:- δεν με πηραν απο το αφτι και με πηγαν με τη βια στο σχολειο. Το δεχτηκα.- δεν θα πηγαινα αν δεν ειχα την οικονομικη στηριξη των δικων μου.αυτο δεν σημαινει οτι αλλα παιδια που εγραψαν καλυτερα ή που θα γραψουν καλυτερα να μενουν παντα εκτος, επειδη οι γονεις τους δεν εχουν τη δυνατοτητα να τους στηριξουν και σε αυτη τη φαση της ζωης τους. η θεση μου ειναι μηδεν στο κοντερ των μοριων και ολοι ισοι στο διαγωνισμο,για να αποκτησει επιτελους καποιο νοημα και αυτος ο αφιλοτιμος και καψερός και να εχουν ολοι μα ολοι το δικαιωμα στο διορισμο ειτε τελειωσαν τωρα ειτε τελειωσαν πριν 10-15 χρονια.
Παράθεση από: dmath στις Νοεμβρίου 14, 2009, 10:18:14 amΠαράθεση από: MARKOS στις Νοεμβρίου 14, 2009, 10:14:27 amγια ενα σωστο και δικαιο τροπο προσληψης μιλησα χωρις κανιβαλισμους. αλλα οχι να προβαλλουν ως επιχειρημα καποιοι την "μιζερια" τους γιατι προκαλουν τους αλλους. Για σένα μπορεί να είναι μιζέρια για εκείνους όμως μεταφράζεται σε :βενζίνη για μετακινήσειςεκατοντάδες ώρες για ψίχουλα μακρυά από τα παιδιά τουςώρες διάβασμα για μια επιτυχία στον ΑΣΕΠ ....και τόσα άλλα που είναι προσωπική ιστορία του καθενός...Νομίζω ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τους τα ΣΤΕΡΗΣΕΙ !!!φυσικα οχι.ομως ολοι εχουν δικαιωμα, ακομα και αυτοι του τωρα τελειωσαν.η κλαψουρα της βενζινης ρε φιλε δεν μου καθεται....καντε το αλλα μη το προβαλλουμε κιολας λες και ειναι κατι το τρομερο!καλα κανατε και πηγατε.ΟΚ. σε αυτο συμφωνω.
Για ποια μιζέρια μας μιλάς; Μίζεροι είναι αυτοί που δεν αντιδρούν και δέχονται αδιαμαρτύρητα όποια μαλ...ία κατεβεί στο "μυαλό" του κάθε Αρσένη και της καθεμιάς Διαμαντοπούλου!! έχουμε καταντήσει τα πειραματόζωά τους στις δικές τους αλχημείες! Να τους χειροκροτήσουμε κιόλας;;; Και για ποια δικαιοσύνη μας μιλάς;;;;;;
Παράθεση από: fotini18 στις Νοεμβρίου 14, 2009, 10:18:35 amΓια ποια μιζέρια μας μιλάς; Μίζεροι είναι αυτοί που δεν αντιδρούν και δέχονται αδιαμαρτύρητα όποια μαλ...ία κατεβεί στο "μυαλό" του κάθε Αρσένη και της καθεμιάς Διαμαντοπούλου!! έχουμε καταντήσει τα πειραματόζωά τους στις δικές τους αλχημείες! Να τους χειροκροτήσουμε κιόλας;;; Και για ποια δικαιοσύνη μας μιλάς;;;;;;θα συμφωνησω με τα λεγομενα σου. το μονο που θελω να διευκρινησω ειανι γενικα ως ανθρωπος και χαρακτηρας δεν μπορω τους αλλους οταν "κλαιγονται" για τετοια θεματα (χιλιομετρα,βενζινες,ενοικια κλπ). το γουσταραν και το εκαναν. καλως ή κακως το δεχτηκαν. να μου πεις για τα μορια τοτε ναι, εκει να αγωνιστει καποιος να τα διεκδικησει, να μη τα χασει. εκει πρεπει να δωσει τη μαχη.
Παράθεση από: Dadi στις Νοεμβρίου 14, 2009, 10:04:27 amΠαράθεση από: eMPe στις Νοεμβρίου 14, 2009, 09:54:17 am"eMPe" (ΠΕ07): Ρε παιδιά, μήπως γνωρίζει κανείς, τί θα γίνει με τους μηδενικής προυπηρεσίας, που δουλεύουν ως ωρομίσθιοι για πρώτη φορά φέτος; Θα πάρουμε στο τέλος του έτους τα μόρια μας ή απλά τρέχαμε σαν τους που@@@δες για 300 ευρώ/μήνα κ' για την ψυχή της μάνας μας; ... απάντησες ήδη ... υγ .. εγω παντως θα σωπάσω - κυρίως για να ηρεμήσω - μεχρι να βγεί ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ η πρόταση Διαμαντοπουλου ...Ναι, ρε Dadi, αλλά αφού είπαν, ότι οι πίνακες δεν θα ξανατροφοδοτηθούν, σημαίνει, ότι οι υπάρχοντες δεν θα διαγραφούν... άρα γιατί να μην πάρουμε τα μόρια;
Παράθεση από: eMPe στις Νοεμβρίου 14, 2009, 09:54:17 am"eMPe" (ΠΕ07): Ρε παιδιά, μήπως γνωρίζει κανείς, τί θα γίνει με τους μηδενικής προυπηρεσίας, που δουλεύουν ως ωρομίσθιοι για πρώτη φορά φέτος; Θα πάρουμε στο τέλος του έτους τα μόρια μας ή απλά τρέχαμε σαν τους που@@@δες για 300 ευρώ/μήνα κ' για την ψυχή της μάνας μας; ... απάντησες ήδη ... υγ .. εγω παντως θα σωπάσω - κυρίως για να ηρεμήσω - μεχρι να βγεί ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ η πρόταση Διαμαντοπουλου ...
"eMPe" (ΠΕ07): Ρε παιδιά, μήπως γνωρίζει κανείς, τί θα γίνει με τους μηδενικής προυπηρεσίας, που δουλεύουν ως ωρομίσθιοι για πρώτη φορά φέτος; Θα πάρουμε στο τέλος του έτους τα μόρια μας ή απλά τρέχαμε σαν τους που@@@δες για 300 ευρώ/μήνα κ' για την ψυχή της μάνας μας;
MARKOS, είσαι ο φωτεινός παντογνώστης!΄Με γνωρίζεις προσωπικά; Ξέρεις αν δέχτηκα το χαρτζηλίκι των γονιών μου ή αν πήρα δάνειο για να φύγω σε δυσπρόσιτο ως αναπληρώτρια; Όχι, ωστόσο μιλάς με βεβαιότητα λες και είμαστε φιλαράκια και ξέρεις τα πάντα. Να σου πω κάτι; Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...
Ρε παιδιά...εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί χωρίς να δούμε το νομοσχέδιο κάνουμε σενάρια καταστροφολογίας!! Η Διαμαντοπούλου χθες είπε: "Θα προσμετράται η προυπηρεσία για την κατάταξή εφόσον επιτύχει κάποιος στον ΑΣΕΠ".....Το πρόβλημα πιστεύω θα είναι αν εννοεί τους ΑΣΕΠ από δω και πέρα και την προυπηρεσία που θα αποκτηθεί μετά τον επόμενο ΑΣΕΠ...αν δεν εννοεί αυτό και εννοεί ΚΑΙ τους ΑΣΕΠ που έχουμε ηδη δώσει και την προυπηρεσία που ΗΔΗ έχουμε δεν δημιουργείται πρόβλημα....ίσα-ίσα...παίρνουν απλά τον μπούλο απ'τους πίνακες τα βύσματα με τα κουλούρια στον ΑΣΕΠ...που συνήθως βγαίνουν κι από πάνω μας με την προυπηρεσία!!
το μονο που θελω να διευκρινησω ειανι γενικα ως ανθρωπος και χαρακτηρας δεν μπορω τους αλλους οταν "κλαιγονται" για τετοια θεματα (χιλιομετρα,βενζινες,ενοικια κλπ). το γουσταραν και το εκαναν. καλως ή κακως το δεχτηκαν. να μου πεις για τα μορια τοτε ναι, εκει να αγωνιστει καποιος να τα διεκδικησει, να μη τα χασει. εκει πρεπει να δωσει τη μαχη.