0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα δικαιολογητικά και οι προσαυξήσεις τους στον διαγωνισμο 2008 μετρούσαν μόνο για τη σειρά για τον απευθείας μόνιμο διορισμό και όχι για την μοριοδότηση στον πίνακα αναπληρωτών
Παράθεση από: CynnemAprod στις Νοεμβρίου 16, 2009, 10:24:51 amΤα δικαιολογητικά και οι προσαυξήσεις τους στον διαγωνισμο 2008 μετρούσαν μόνο για τη σειρά για τον απευθείας μόνιμο διορισμό και όχι για την μοριοδότηση στον πίνακα αναπληρωτώνΜα γι'αυτο ακριβως μιλαω, για τη μοριοδοτηση/προσαυξηση στο διαγωνισμο του ΑΣΕΠ (μεταπτυχιακο, προϋπηρεσια, κλπ). Πώς εσυ σκεφτηκες τον πινακα αναπληρωτων, αφου αυτος καταργειται? Η Δ. σκοπευει να καταργησει τον Ενιαιο Πινακα και να τροποποιησει τις προσαυξησεις στο γραπτο διαγωνισμο του ΑΣΕΠ, για μενα ειναι πλεον ξεκαθαρο απο τη συνεντευξη της και τις πραξεις της. Το ιδιο μολις εγινε και με τον ΑΣΕΠ με σειρα προτεραιοτητας σε αλλους φορεις: τροποποιησαν τη μοριοδοτηση.Το μονο που μπορουμε να διεκδικησουμε πλεον ειναι μια πιο μακροχρονη μεταβατικη περιοδο για οσους βρισκονται αυτη τη στιγμη στον Ενιαιο Πινακα, ετσι ωστε ν'απορροφηθουν τουλαχιστον οσοι βρισκονται ψηλα λογω ΑΣΕΠ και/ή προϋπηρεσιας, αντι για τη βραχυχρονη μεταβατικη περιοδο του ενος ετους που σχεδιαζουν.
Α με συγχωρείτε, το παίρνω πίσω!!! Λέει για κατάργηση ωρομισθίας στο ολοήμερο δημοτικό, όχι και στην
Παράθεση από: CHRISOYLA στις Νοεμβρίου 16, 2009, 11:01:32 amΕσύ, όμως, δε θα γίνεις Υπουργός Παιδείας...η Αννούλα, ο Γερασιμάκης και τόσοι άλλοι έγινανΝομίζεις δε μπορώ; Έχω πιάσει το feeiling...να...δες....Υπουργός παιδείας:Λοιπόν παιδιά σήμερα το πρωί που ξύπνησα είπα να καταργήσω το πτυχίο ως προϋπόθεση συμμετοχής στον ΑΣΕΠ.
Εσύ, όμως, δε θα γίνεις Υπουργός Παιδείας...η Αννούλα, ο Γερασιμάκης και τόσοι άλλοι έγιναν
Ειμαι απο τους πλεον παλιους μαθηματικους που υπαρχουν αυτη τη στιγμη αδιοριστοι.Δεν εδωσα ΑΣΕΠ γιατι το θεωρησα υποτιμητικο να κρινομαι εκει που εγω καθιστω τους μαθητες μου ικανους εδω και χρονια.Οσο για τα παιδαγωγικα ολες οι θεωριες διαφερουν οταν εισαι μεσα στη ταξη.Ας μου απαντησει καποιος το θεωρει βεβαιο οτι καθε φορα θα ειναι επιτυχων;
βρε παιδια συγνωμη γιατι πρεπει μια επιτυχια η αποτυχια στον ασεπ να μας κρινει σαν εκπαιδευτικους;;;δηλαδη αν εγω δεν εχω χρονο να διαβασω 12ωρο η να παω φροντιστηριο λογω παιδιου δουλειας και συζυγου αλλα προσπαθω μονη μου τις ωρες που μπορω ,σημαινει οτι ειμαι κακη εκπαιδευτικος;; αν ηταν ετσι λογικα δεν θα εβρισκα ουτε θα ειχα τοσα χρονια ιδιαιτερα σωστα;;; για σοβαρευτειτε λιγο...μη βιαζεστε να κρινετε τους αποτυχοντες δεν ειναι ολοι πιτσιρικια 20 κατι που ακομα τους ταϊζουν οι γονεις τους...ενας διαγωνισμος ειναι και τιποτα αλλο δεν αποδεικνυει τιποτα απλα με λιγη τυχη μπηκες...μη τα ισοπεδωνουμε ολα πια...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Νοεμβρίου 16, 2009, 12:32:40 amβρε παιδια συγνωμη γιατι πρεπει μια επιτυχια η αποτυχια στον ασεπ να μας κρινει σαν εκπαιδευτικους;;;δηλαδη αν εγω δεν εχω χρονο να διαβασω 12ωρο η να παω φροντιστηριο λογω παιδιου δουλειας και συζυγου αλλα προσπαθω μονη μου τις ωρες που μπορω ,σημαινει οτι ειμαι κακη εκπαιδευτικος;; αν ηταν ετσι λογικα δεν θα εβρισκα ουτε θα ειχα τοσα χρονια ιδιαιτερα σωστα;;; για σοβαρευτειτε λιγο...μη βιαζεστε να κρινετε τους αποτυχοντες δεν ειναι ολοι πιτσιρικια 20 κατι που ακομα τους ταϊζουν οι γονεις τους...ενας διαγωνισμος ειναι και τιποτα αλλο δεν αποδεικνυει τιποτα απλα με λιγη τυχη μπηκες...μη τα ισοπεδωνουμε ολα πια...Με την ίδια λογική, γιατί πρέπει μια επιτυχία ή αποτυχία σε πανελλήνιες εξετάσεις να κρίνει έναν μαθητή; Όλα σχετικά είναι και απλά πρέπει να μπαίνει κάποια γραμμή.΄Αντί να κατακρίνουμε τον ΑΣΕΠ, καλύτερα να προτείνουμε τρόπους βελτίωσής του. Π.χ. στο συγκεκριμένο που ανέφερες, μια λύση θα ήταν να γίνεται σε ετήσια βάση ο διαγωνισμός, σε προκαθορισμένες ημερομηνίες.
Παράθεση από: ΜΙΛΤΟΣΤΑΜΜΥ στις Νοεμβρίου 16, 2009, 01:39:17 amΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Νοεμβρίου 16, 2009, 01:33:17 amΠαράθεση από: ΜΙΛΤΟΣΤΑΜΜΥ στις Νοεμβρίου 16, 2009, 01:26:04 amΠΑΙΔΙΑ ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟ
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Νοεμβρίου 16, 2009, 01:33:17 amΠαράθεση από: ΜΙΛΤΟΣΤΑΜΜΥ στις Νοεμβρίου 16, 2009, 01:26:04 amΠΑΙΔΙΑ ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟ
Παράθεση από: ΜΙΛΤΟΣΤΑΜΜΥ στις Νοεμβρίου 16, 2009, 01:26:04 amΠΑΙΔΙΑ ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟ
ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟ