0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: meli στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 02:01:09 pmΠαράθεση από: venom στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 01:24:13 pmΜη ξεχνάς ότι στον νόμο για το 24μηνο και 30μηνο προηγούνται οι του 30μήνου στη σειρά διορισμού και αυτό είναι σωστό διότι μέσα σε αυτό είναι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας...Πρέπει απ' ολους τους πίνακες να προηγούνται οι έχοντες οικογένεια (με προτεραιότητα σε αυτούς που έχουν και παιδιά)Αν θες να προηγούνται οι έχοντες οικογένεια και, κυρίως, αυτοί που έχουν και παιδιά, να απορροφώνται από το Υπουργείο Κοινωνικής Αλληλλεγγύης.Αρκετοί αναξιοπαθούντες έχουν απορροφηθεί από το ΥπΕΠΘ παραγκωνίζοντας άλλους άδικα και αναίτια ._(Αμάν πια με το μακρύ και το κοντό του καθενός εδώ μέσα! )
Παράθεση από: venom στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 01:24:13 pmΜη ξεχνάς ότι στον νόμο για το 24μηνο και 30μηνο προηγούνται οι του 30μήνου στη σειρά διορισμού και αυτό είναι σωστό διότι μέσα σε αυτό είναι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας...Πρέπει απ' ολους τους πίνακες να προηγούνται οι έχοντες οικογένεια (με προτεραιότητα σε αυτούς που έχουν και παιδιά)
Μη ξεχνάς ότι στον νόμο για το 24μηνο και 30μηνο προηγούνται οι του 30μήνου στη σειρά διορισμού και αυτό είναι σωστό διότι μέσα σε αυτό είναι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας...
24μηνο και αΣΕΠ.............ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΟ ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ(24ΜΗΝΟ + ΑΣΕΠ)..........................ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ24ΜΗΝΟΜΗΝΟΜΗΝΟ +ΑΣΕΠ IS THE BEST
Παράθεση από: bikini στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 02:00:06 pmΠαράθεση από: sartr στις Νοεμβρίου 30, 2009, 10:34:46 pmΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ!Καταψήφιση όλων των παρατάξεων της ΟΛΜΕ που ποτέ δεν θεώρησαν τους επιτυχόντες ΑΣΕΠ συναδέλφους τους. Σήμερα ήταν η τακτική συνέλευση της δικής μου ΕΛΜΕ.Όλοι οι εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων που μίλησαν υπερμάχονται την κατάργηση του ΑΣΕΠ και την επιστροφή στην επετηρίδα.Μα πού ζουν τελοσπάντων;;; Καταψήφιση ΟΛΩΝ των παρατάξεων και ας είμαστε λίγοι.
Παράθεση από: sartr στις Νοεμβρίου 30, 2009, 10:34:46 pmΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ!Καταψήφιση όλων των παρατάξεων της ΟΛΜΕ που ποτέ δεν θεώρησαν τους επιτυχόντες ΑΣΕΠ συναδέλφους τους. Σήμερα ήταν η τακτική συνέλευση της δικής μου ΕΛΜΕ.Όλοι οι εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων που μίλησαν υπερμάχονται την κατάργηση του ΑΣΕΠ και την επιστροφή στην επετηρίδα.Μα πού ζουν τελοσπάντων;;;
ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ!Καταψήφιση όλων των παρατάξεων της ΟΛΜΕ που ποτέ δεν θεώρησαν τους επιτυχόντες ΑΣΕΠ συναδέλφους τους.
Παράθεση από: meli στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 02:01:09 pmΠαράθεση από: venom στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 01:24:13 pmΜη ξεχνάς ότι στον νόμο για το 24μηνο και 30μηνο προηγούνται οι του 30μήνου στη σειρά διορισμού και αυτό είναι σωστό διότι μέσα σε αυτό είναι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας...Μπορεί να είναι μεγάλοι σε ηλικία, αυτό όμως δε σημαίνει απαραίτητα ότι έχουν και παιδιά!!!!Τουλάχιστον στον κλάδο μας (ΠΕ11) υπάρχουν πολλοί σαραντάρηδες εργένηδες!!!!!Πρέπει απ' ολους τους πίνακες να προηγούνται οι έχοντες οικογένεια (με προτεραιότητα σε αυτούς που έχουν και παιδιά)ενας εκ πεποιθησεως εργενης δηλαδη δεν μετράει πουθενά;;Στην επιλογή του τόπου τοποθέτησης εννούσα, όχι να προηγείται στη σειρά διορισμού!!!!Αν εσύ προηγείσαι στη σειρά διορισμού και κάτω από σένα είναι μία μητέρα (ταπεινή μου άποψη), πρέπει να επιλέξει αυτή πρώτη τόπο. (Σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα να προηγηθεί κάποιος που δεν έχει τα προσόντα για διορισμό)ή κάποιος που δεν έχει/μπορεί να κάνει παιδιά;;;;ο καθένας, οτι θέλει λεει...υγ. μήπως από όλους τους διορισμούς θα ήθελες να προηγούνται οι γυμναστές μόνο;;
Παράθεση από: venom στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 01:24:13 pmΜη ξεχνάς ότι στον νόμο για το 24μηνο και 30μηνο προηγούνται οι του 30μήνου στη σειρά διορισμού και αυτό είναι σωστό διότι μέσα σε αυτό είναι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας...Μπορεί να είναι μεγάλοι σε ηλικία, αυτό όμως δε σημαίνει απαραίτητα ότι έχουν και παιδιά!!!!Τουλάχιστον στον κλάδο μας (ΠΕ11) υπάρχουν πολλοί σαραντάρηδες εργένηδες!!!!!Πρέπει απ' ολους τους πίνακες να προηγούνται οι έχοντες οικογένεια (με προτεραιότητα σε αυτούς που έχουν και παιδιά)
Παράθεση από: bikini στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 02:06:41 pmΠαράθεση από: meli στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 02:01:09 pmΠαράθεση από: venom στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 01:24:13 pmΜη ξεχνάς ότι στον νόμο για το 24μηνο και 30μηνο προηγούνται οι του 30μήνου στη σειρά διορισμού και αυτό είναι σωστό διότι μέσα σε αυτό είναι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας...Πρέπει απ' ολους τους πίνακες να προηγούνται οι έχοντες οικογένεια (με προτεραιότητα σε αυτούς που έχουν και παιδιά)Αν θες να προηγούνται οι έχοντες οικογένεια και, κυρίως, αυτοί που έχουν και παιδιά, να απορροφώνται από το Υπουργείο Κοινωνικής Αλληλλεγγύης.Αρκετοί αναξιοπαθούντες έχουν απορροφηθεί από το ΥπΕΠΘ παραγκωνίζοντας άλλους άδικα και αναίτια ._(Αμάν πια με το μακρύ και το κοντό του καθενός εδώ μέσα! )Εμ! Κοινωνική πολιτική να γίνεται, αλλά όχι σε βάρος άλλων! Υπάρχουν τρόποι να βοηθηθούν κάποιοι, αλλά στη βάση της ισονομίας και αξιοκρατίας.
Συνάδελφοι, χθες ήμουν στο Υπουργείο και στη συνάντηση με τον Πανάρετο. Όλοι είπαμε για μαζικούς διορισμούς, κατάργησητης ωρομισθίας, μείωση των μαθητών ανά τάξη, λειτουργία των αντισταθμιστικών προγραμμάτων, διατήρηση της προυπηρεσίας κλπ.
Ρε παιδιά σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω στο να διορίζοντια τρίτεκνοι και πολύτεκνοι έτσι!!!!!Είμαι τελείως αντίθετη!!! Απλά, το διευκρίνισα άλλωστε, στην επιλογή του τόπου διορισμού να προηγούνται οι οικογενειάρχες, ανεξάρτητα αν είνια 24μηνίτες, 30μηνίτες ή ανήκουν στο 60%-40%Δηλώνω φανατική του 24μηνου!!!! Μη βαράτε!!!!!!!!!
Παράθεση από: meli στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 02:25:30 pmΡε παιδιά σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω στο να διορίζοντια τρίτεκνοι και πολύτεκνοι έτσι!!!!!Είμαι τελείως αντίθετη!!! Απλά, το διευκρίνισα άλλωστε, στην επιλογή του τόπου διορισμού να προηγούνται οι οικογενειάρχες, ανεξάρτητα αν είνια 24μηνίτες, 30μηνίτες ή ανήκουν στο 60%-40%Δηλώνω φανατική του 24μηνου!!!! Μη βαράτε!!!!!!!!! Δηλαδή, έχουμε 5 οργανικές θέσεις και θέλουμε 5 διορισμούς.3 είναι οικογενειάρχες με 2 παιδιά κι έχουν ως σύμπτωση όλοι 26 μόρια.Είναι και άλλοι 3 που είναι είτε εργένηδες είτε άτεκνοι (ακόμη), αλλά έχουν ως σύμπτωση και αυτοί όλοι 29 μόρια.Να διοριστούν οι 3 οικογενειάρχες με τα 26 μόρια πρώτα και μετά οι εργένηδες με τα 29;Χαχαχαχαχαχαχα! Πες μου κι άλλα, περιμένω να ακούσω κι άλλα ανέκδοτα.