0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: meli στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 02:25:30 pmΡε παιδιά σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω στο να διορίζοντια τρίτεκνοι και πολύτεκνοι έτσι!!!!!Είμαι τελείως αντίθετη!!! Απλά, το διευκρίνισα άλλωστε, στην επιλογή του τόπου διορισμού να προηγούνται οι οικογενειάρχες, ανεξάρτητα αν είνια 24μηνίτες, 30μηνίτες ή ανήκουν στο 60%-40%Δηλώνω φανατική του 24μηνου!!!! Μη βαράτε!!!!!!!!! Δηλαδή, έχουμε 5 οργανικές θέσεις και θέλουμε 5 διορισμούς.3 είναι οικογενειάρχες με 2 παιδιά κι έχουν ως σύμπτωση όλοι 26 μόρια.Είναι και άλλοι 3 που είναι είτε εργένηδες είτε άτεκνοι (ακόμη), αλλά έχουν ως σύμπτωση και αυτοί όλοι 29 μόρια.Να διοριστούν οι 3 οικογενειάρχες με τα 26 μόρια πρώτα και μετά οι εργένηδες με τα 29;Χαχαχαχαχαχαχα! Πες μου κι άλλα, περιμένω να ακούσω κι άλλα ανέκδοτα.
Ρε παιδιά σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω στο να διορίζοντια τρίτεκνοι και πολύτεκνοι έτσι!!!!!Είμαι τελείως αντίθετη!!! Απλά, το διευκρίνισα άλλωστε, στην επιλογή του τόπου διορισμού να προηγούνται οι οικογενειάρχες, ανεξάρτητα αν είνια 24μηνίτες, 30μηνίτες ή ανήκουν στο 60%-40%Δηλώνω φανατική του 24μηνου!!!! Μη βαράτε!!!!!!!!!
Παρατηρώ ότι αγαπητοί συνάδελφοι που τους ξέρω καιρό και τους εκτιμώ,ενώ παραδέχονταν ότι εάν δεν υπήρχαν οι πίνακες τώρα θα ήταν ήδη διορισμένοι (επειδή οι θέσεις θα ήταν περισσότερες και οι ίδιοι είχαν γράψει πολύ καλά),τώρα που πια είναι αναπληρωτές και περιμένουν το 24μηνο,προκρίνουν τη διατήρηση των πινάκων.
Μήπως απλά κοιτάμε μόνο το πότε θα διοριστούμε;Όλα τα άλλα είναι απλές θεωρίες έτσι;
Παράθεση από: MARKOS στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 09:56:19 amη διαβουλευση ειναι για τα "ματια" του κοσμου.γιαυτο ουτε εγραψα,ουτε προκειται να γραψω. δεν μπαινω στο τρυπακι της ξεφτιλας και της κοροιδιας.δεν θα δωσω το βιογραφικο μου, τις αγωνιες και τους αγωνες μου,γιατι ξερω οτι οχι μονο δεν θα τους αγγιξουν,αλλα ουτε καν θα τα διαβασουν. οι αποφασεις εχουν λειφθει απ'αυτους. Νυν υπερ παντων ο αγωνΑυτό πιστεύω κι εγώ, αν και έκανα τον κόπο να στείλω τις προτάσεις μου εκεί, τι να τα έγραφα εδώ.. τι εκεί.Παρατηρώ, όμως, ότι στη "διαβούλευση" πολλοί πονεμένοι αντί για προτάσεις, γράφουν τη δακρύβρεχτη ιστορία της ζωής τους, λες και είναι φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης. Τι με νοιάζει πόσα χρόνια τρέχει από δω κι από κει ή πόσα παιδιά έχει κλπ; Προτάσεις δεν μπορούν να προτείνουν; Αλλά αφού δεν θα ληφθούν υπόψη έτσι κι αλλιώς, το ίδιο κάνει αν απλά βγάζουν τον προσωπικό τους πόνο.
η διαβουλευση ειναι για τα "ματια" του κοσμου.γιαυτο ουτε εγραψα,ουτε προκειται να γραψω. δεν μπαινω στο τρυπακι της ξεφτιλας και της κοροιδιας.δεν θα δωσω το βιογραφικο μου, τις αγωνιες και τους αγωνες μου,γιατι ξερω οτι οχι μονο δεν θα τους αγγιξουν,αλλα ουτε καν θα τα διαβασουν. οι αποφασεις εχουν λειφθει απ'αυτους. Νυν υπερ παντων ο αγων
Δεν ξέρω αν σχολιάστηκε ήδη, αλλά βλέπω στην πρώτη σελίδα την ανακοίνωση της ΠΕΑ και μεταξύ άλλων αναφέρουν για διορισμό με σύστημα 50%-50%! Δηλαδή από το πλασματικό 60-40 να πάμε στο 50-50;;; Ρε ουστ!
Πώς γίνεται μέσα σε 5 λεπτά από το +5 να έχω πάει στο -33 στο κείμενο που προτείνω για τη διαβούλευση, δεν το καταλαβαίνω... Επαναλαμβάνω, δεν έχει σημασία αν θα ψηφίσετε αρνητικά ή θετικά, αλλά η ανταλλαγή απόψεων, ώστε να διαμορφωθεί μία συνισταμένη, στην οποία να συμφωνούμε οι περισσότεροι. Εσείς, αντί να συζητήσετε, πηγαίνετε κατευθείαν και ψηφίζετε αρνητικά τεκμηριωμένες απόψεις, ενώ άλλες που αποτελούν συνθήματα, χωρίς ίχνος πρότασης ή πολύ περισσότερο τεκμηρίωσης, τις ψηφίζετε θετικά. Τις προτάσεις μου τις κατέθεσα αναλυτικά και τεκμηριωμένα, αν θέλετε να τις ψηφίσετε αρνητικά ΟΚ, αλλά δεν θα πρέπει ταυτόχρονα να αντιπροτείνετε κ εσείς κάτι συγκεκριμένο;
τα 60-40, 50-50 είναι θεωρητικολογίες,στην πράξη οι διορισμοί είναι 35% ΑΣΕΠ - 65% πίνακες (και λοιποί αναξιοπαθούντες)καλο μεσημέρι
Παράθεση από: teogan στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 02:41:12 pmΠώς γίνεται μέσα σε 5 λεπτά από το +5 να έχω πάει στο -33 στο κείμενο που προτείνω για τη διαβούλευση, δεν το καταλαβαίνω... Επαναλαμβάνω, δεν έχει σημασία αν θα ψηφίσετε αρνητικά ή θετικά, αλλά η ανταλλαγή απόψεων, ώστε να διαμορφωθεί μία συνισταμένη, στην οποία να συμφωνούμε οι περισσότεροι. Εσείς, αντί να συζητήσετε, πηγαίνετε κατευθείαν και ψηφίζετε αρνητικά τεκμηριωμένες απόψεις, ενώ άλλες που αποτελούν συνθήματα, χωρίς ίχνος πρότασης ή πολύ περισσότερο τεκμηρίωσης, τις ψηφίζετε θετικά. Τις προτάσεις μου τις κατέθεσα αναλυτικά και τεκμηριωμένα, αν θέλετε να τις ψηφίσετε αρνητικά ΟΚ, αλλά δεν θα πρέπει ταυτόχρονα να αντιπροτείνετε κ εσείς κάτι συγκεκριμένο; φίλε μου , ενδεικτικά διερωτώμαι πχ γιατί να μη λαμβάνονται υπόψη όλες οι επιτυχίες ΑΣΕΠ ; (Γιατί δηλαδή μόνο από το 2008 ;;; ) Οι όποιες προϋπηρεσίες δεχόμαστε να διατηρούνται και όχι και οι παλαιότερες επιτυχίες ΑΣΕΠ;;; Ποιοί έτσι θα βολεύονται ;;; και γιατί να αγνοούνται και να αδικούνται κατάφωρα δήθεν( για αξιοκρατικούς λόγους ;; όσοι έχουν 2-3-4 επιτυχίες ΑΣΕΠ πρίν το 2008 ;;; Γιατί παράλληλα οι επιτυχόντες σε ΑΣΕΠ να είναι υποχρεωμένοι να ξαναδίνουν πάλι και πάλι ΑΣΕΠ;;; Να επιβεβαιώνουν τι ;;;
πολλοί συνάδελφοι μπερδεύουν το γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ με την αξιοκρατική διαδικασία πρόσληψης (στο βαθμό που αυτή είναι) μέσω του ΑΣΕΠ. Το πρόβλημα εδώ για μένα είναι ότι οι συνάδελφοι δεν αντιπροτείνουν κάτι άλλο διαφορετικό από το γενικόλογο: πρόσληψη όλων.