0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
άσχετο anastasia ,φοβερά τα δελφικα παραγγέλματα και η ατάκα ΖΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ,θα το τηρήσω.
το έχω στείλει ήδη σε όλους τους φίλους μου, είναι τέλειο. Τελικά μεσα απο αντιθέσεις πάντα βρίσκεις το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ετσι γίνεται και στην καθημερινότητά μας
Δύο είναι τα ενδεχόμενα: Ή έχει φοβερό υποκριτικό ταλέντο και πείθει απόλυτα ότι είναι άσχετη ή είναι πραγματικά εντελώς έξω από τα θέματα της παιδείας. Το βέβαιο είναι πως παραείμαστε επιεικείς που την παίρνουμε στα σοβαρά και ακούμε τις δηλώσεις της . Όπουδήποτε αλλού τολμούσε υπουργός να εμφανιστεί με τόσο μετέωρες και αλεξιπτωτικές τάσεις το μόνο που θα αποκόμιζε θα ήταν η γελοιοποίηση από ΜΜΕ και φορείς. Αλλά... ο Τσαρούχης είχε πει "στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι". Δήλωσε, λοιπόν, κι η διαμάντω ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και πασχίζει να το πιστέψει κι η ίδια. Εμείς οι υπόλοιποι΄, όμως, τι φταίμε??
Παράθεση από: TEM στις Δεκεμβρίου 04, 2009, 12:41:56 pmΣυγνώμη φίλε μου,αλλά παραπαιδεία είναι οι διορισμένοι που βγάζουν τ'άντερά τους από τα ιδιαίτερα,όχι τα φροντιστήρια.Ξέρω εγώ κάτι διορισμένους που κάναν αίθουσες διδασκαλίας στη σοφίτα και πάνω από το γκαράζ,με πίνακες,με θέρμανση με τα όλα τους.Και τα δύο είναι παραπαιδεία. Απλά στην περίπτωση του διορισμένου υπάρχει ηθικό και νομικό ζήτημα. Πρέπει, βέβαια, να έχουμε υπόψη και τους "παχυλούς" μισθούς των εκπαιδευτικών που τους αναγκάζουν να τα κάνουν αυτά. Δεν λείπει φυσικά και η απληστία.
Συγνώμη φίλε μου,αλλά παραπαιδεία είναι οι διορισμένοι που βγάζουν τ'άντερά τους από τα ιδιαίτερα,όχι τα φροντιστήρια.Ξέρω εγώ κάτι διορισμένους που κάναν αίθουσες διδασκαλίας στη σοφίτα και πάνω από το γκαράζ,με πίνακες,με θέρμανση με τα όλα τους.
Ώρα και για λίγο κατινιές, εφόσον μας ''κουρδίζουν''.Διορισμένη εκπαιδευτκός χάρη τριτεκνίας, απέναντί μου (κι αν δεν έχει ζήσει τη ζωή της!)έχει ''100 υπηρέτες''με τις κλάψες της,πρώτα από όλους τους γονείς της και ιδίως τη μάνα της (περιττό να πω ότι την έχει ''ξεζουμίσει'').Ο άντρας της δε, δήλωνε πως οι παπούδες είναι για να μεγαλώνουν εγγόνια,λες και αυτοί δεν είναι κουρασμένοι άνθρωποι και δε θέλουν να ζήσουν λιγο ξεκούραστα.Ναι, να σου τα κοιτάξουν κάποια στιγμή και να σε βοηθήσουν στις δουλειές όταν χρειαστεί, όχι όμως να τους εκμεταλεύεσαι στο έπακρο.