0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συναδελφοι ειλικρινα σας μιλαω.νταπηκα για λογαριασμο μας...κανεις δεν ενδιαφερεται απο τοσες χιλιαδες ελασικα απασχολουμενους στην εκπαιδευση?τι να πω...μαλλον οχι
Παράθεση από: Landau στις Ιανουαρίου 23, 2010, 11:53:38 pmΕμ, καλά τα λέει ο Μάρκος! Άσε που με τόσο όργωμα που γίνεται.. θα είχε λυθεί και το αγροτικό!Με το χ$σιμο που πέφτει τώρα, γίνεται και η λίπανση....
Εμ, καλά τα λέει ο Μάρκος! Άσε που με τόσο όργωμα που γίνεται.. θα είχε λυθεί και το αγροτικό!
Παράθεση από: mimelismoni στις Ιανουαρίου 24, 2010, 12:16:01 amσυναδελφοι ειλικρινα σας μιλαω.νταπηκα για λογαριασμο μας...κανεις δεν ενδιαφερεται απο τοσες χιλιαδες ελασικα απασχολουμενους στην εκπαιδευση?τι να πω...μαλλον οχιΑφού σκέφτονται σα τις νυφίτσες και σα τα βόδια, όπως είπε και ο Λεβέντης....Νομίζουν τα ανθρωπάκια, οτι αυτά δε θα αφορούν αυτούς, οτι γι αυτούς θα ισχύσουν "άλλα" και οτι θα τη βολέψουν κάπως (άλλωστε κυβερνάει το κόμμα που φημίζεται για τις βολεψιές)...
Παράθεση από: mimelismoni στις Ιανουαρίου 24, 2010, 12:16:01 amσυναδελφοι ειλικρινα σας μιλαω.νταπηκα για λογαριασμο μας...κανεις δεν ενδιαφερεται απο τοσες χιλιαδες ελασικα απασχολουμενους στην εκπαιδευση?τι να πω...μαλλον οχινα πω οτι συμφωνω? ειναι περιττο!!γιαυτο κανεναν δεν λυπαμαι. καλα θα κανει να μηδενισει ολων τα μορια και να βαλει 100% μονο ασεπ.εγω τα ελεγα αυτα.για γυρισετε τις σελιδες πισω να δειτε τι μου εσερναν ? που΄ναι τωρα αυτοι οι "καλοι" εκπ/κοι?
Παράθεση από: mimelismoni στις Ιανουαρίου 24, 2010, 12:16:01 amσυναδελφοι ειλικρινα σας μιλαω.νταπηκα για λογαριασμο μας...κανεις δεν ενδιαφερεται απο τοσες χιλιαδες ελασικα απασχολουμενους στην εκπαιδευση?τι να πω...μαλλον οχινα πω οτι συμφωνω? ειναι περιττο!!γιαυτο κανεναν δεν λυπαμαι. καλα θα κανει να μηδενισει ολων τα μορια και να βαλει 100% μονο ασεπ.[/size]εγω τα ελεγα αυτα.για γυρισετε τις σελιδες πισω να δειτε τι μου εσερναν ? που΄ναι τωρα αυτοι οι "καλοι" εκπ/κοι?