0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: physikos13 στις Μαρτίου 14, 2010, 12:08:26 amετσι το ειδα και εγω, τα μμε θα το παιξουν εις βαρος μας, και ειναι πολλα τα προβατα που θα μασησουν......εκατομμυρια να σου πωΈτσι...Η Διαμαντοπούλου αντέδρασε έξυπνα. με βρόμικο - λαικίστικο τρόπο. Σύγκρινε τους ευνοημένους με τους ''καταραμένους''-ταλαίπωρους εκπαιδευτικούς.Ήταν χτύπημα κάτω από την μέση..
ετσι το ειδα και εγω, τα μμε θα το παιξουν εις βαρος μας, και ειναι πολλα τα προβατα που θα μασησουν......εκατομμυρια να σου πω
Οι ΠΔΣ πληρώνεται σαν να είναι υπερωρίες των μόνιμων. Του χρόνου θα υπάρχει μείωση στην αποζημίωση των υπερωριών.Με 5 ευρώ καθαρά θα μαθαίνουμε γράμματα στους μαθητές. (Πάνω από όλα ο μαθητής)
Ξαναχτυπησαν οι παπαγαλοι...οι απληρωτοι ωρομισθιοι χαρακτηριστηκαν αριστεριστες,λες και μονο τους αριστερους ενοχλει η απληρωσια!!Στις ειδησεις της ΕΤ3 πριν απο λιγο, ειδα ολο το βιντεο της διαμαρτυριας (και φυσικα οι συναδερφοι δεν εχουν μονο αιτημα την καταβολη των δεδουλευμενων μας) οπου προσεξτε το εξης ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ: οι συναδερφοι περνουν πισω απο την Διαμαντοπουλου και Χριστοφιλοπουλου,ανοιγοντας το πανο και διαμαρτυρονται,ενω η υπουργος συνεχιζει την ομιλια και δειχνοντας με το δαχτυλο λεει πως εδω μπροστα μου ειναι τα προτυπα των εκπαιδευτικων(δειχνει τους βραβευθεντες) και επειτα δειχνοντας πισω της,τους αδιοριστους με το πανο,λεει:ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΜΟΥ,ΟΧΙ ΕΚΕΙ,οτι δηλαδη οι συναδερφοι πισω της,δεν ειναι προτυπα.Η δε Χριστοφιλοπουλου διπλα της,κουνα το κεφαλι της επιδοκιμαστικα.Κ Α Τ Α Π Τ Υ Σ ΤΟ , Α Ι Σ Χ Ο Σ. Πρεπει επιτελους να σταματησει η στοχοποιηση και δαιμονοποιηση των εκπαιδευτικων λειτουργων,που ειναι σαφως μεθοδευμενες.Πρεπει να ντρεπονται να δαιμονοποιουν παιδαγωγους,τους οποιους οι ιδιοι κατευθυνουν σε εξεταστικες διαδικασιες με στοχο την αναδειξη,οπως υποστηριζουν,των καλυτερων.Εκεινων δηλαδη που οφειλουν να μην δαιμονοποιουν τους μαθητες τους!
... Παιδιά όχι.. Νομίζω πως ο κόσμος ακριβώς επειδή βιώνει από τη δική του θέση πια ο καθένας την κοροϊδία και την απαξίωση καταλαβαίνει το παιχνίδι που παίζεται και στις δικές μας πλάτες, των εκπαιδευτικών. Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη του κόσμου. Οι γονείς καταλαβαίνουν ότι όλα αυτά που λέει το υπουργείο είναι μπαρούφες και ξέρουν οι περισσότεροι πως αυτό που χρειάζεται το σχολείο είναι περισσότερους δασκάλους και καθηγητές όχι πίνακες κι άλλες ψηφιακές βλακείες που απλά θα γεμίσουν τις τσέπες κάποιων εταιρειών και θα πεταχτούν στα υπόγεια των σχολικών κτηρίων. Η αγανάκτησή μας είναι αναμενώμενη, η κοινή γνώμη νομίζω απορεί εν γένει πως ακόμη καθόμαστε έτσι και δεν ξεσηκωνόμαστε να γυρίσουμε τα πάνω κάτω.Για προσπαθήστε να γράψετε το δικό σας σχόλιο εκεί που βρήκατε τα παραπάνω που μεταφέρατε εδώ, να δείτε αν μπορείτε.. Το πιο πιθανόν είναι πως όχι..
Παράθεση από: panos2 στις Μαρτίου 14, 2010, 12:18:03 amΠαράθεση από: physikos13 στις Μαρτίου 14, 2010, 12:08:26 amετσι το ειδα και εγω, τα μμε θα το παιξουν εις βαρος μας, και ειναι πολλα τα προβατα που θα μασησουν......εκατομμυρια να σου πωΈτσι...Η Διαμαντοπούλου αντέδρασε έξυπνα. με βρόμικο - λαικίστικο τρόπο. Σύγκρινε τους ευνοημένους με τους ''καταραμένους''-ταλαίπωρους εκπαιδευτικούς.Ήταν χτύπημα κάτω από την μέση..http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=110733Δεν νομιζω αυτη η συγκριση μεταξυ εκπαιδευτικων που εκανε στο βιντεο , ηταν "χτυπημα". Μεγαλη χαζομαρα της Διαμαντοπουλου ηταν. Και οι μονιμοι που θα την ειδαν να συγκρινει με αυτο τον γλοιωδη τροπο, θα την σιχαθηκαν.Εχασε την ψυχραιμια της
Ως "καινοτόμος" εκπαιδευτικός, μετά 5 ΑΣΕΠ και, για 0,61 του βαθμού, μη διοριστέος σε αυτόν του 2007, με μόρια από ωρομισθία το 2007, από αναπλήρωση το 2009 και από ωρομισθία φέτος (για την οποία ευχαριστώ τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, με τα τόσα "παράθυρα" που άνοιξαν για ν' "αερίζεται" η "αξιοκρατία"!), απλήρωτος από τις αρχές Νοέμβρη και "ματωμένος" οικονομικά για να διανύω τα 200 χιλιόμετρα τρις ανά εβδομάδα και να "τροφοδοτώ" τ' όνειρο του αειμνήστου Τρικούπη (γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου), απαιτώ από την Υπουργό Παιδείας, μιας και γνωρίζει ν' ανταμείβει ημάς τους καινοτόμους:- να πληρωθώ, επιτέλους, για τις υπηρεσίες μου ως ωρομίσθιος, και μάλιστα με τόκους υπερημερίας (όπως θα έπρεπε και ο ίδιος να πράξω, για κάθε καθυστερούμενη οφειλή μου σε τραπεζικό ίδρυμα ή στο κράτος)- να μου ανακοινωθεί, επιτέλους, πότε και πως θα διοριστώ, κάτι που ως το Νοέμβρη γνώριζα, έκτοτε το αγνοώ, χωρίς δική μου υπαιτιότητα (η αμεσότητα στην ανακοίνωση θα επαναφέρει σ' εμένα, τη σύζυγο και τα δυο παιδιά μου, την ηρεμία που αναίτια, μήνες τώρα, στερούμαστε ή, έστω, θ' αναπροσαρμόσει τον προγραμματισμό μας)- να συμπεριληφθώ σ' επόμενη εκδήλωση για "καινοτόμους και άριστους εκπαιδευτικούς", μιας και τον πρώτο χαρακτηρισμό ελπίζω να έπεισα πως πληρώ τις προϋποθέσεις να τον "γεύομαι" ...Ένας, μη βραβευμένος για την ώρα, καινοτόμος ωρομίσθιος της διπλανής τάξης, έστω μη ψηφιακής ...!
Προφανώς η πολιτική του υπουργείου πάει να διαλύσει την παιδεία, ειδικά με τα 30άρια τμήματα, όμως και η στάση των ωρομισθίων ποια ακριβώς είναι; ποιος είναι ο στόχος τους; Προσωπικά μου θυμίζει την ΠΕΑ που κλαίγονταν για διορισμούς από τον πίνακα τόσους ώστε να διοριστούν οι επικεφαλείς!!!! Όπως και να έχει ήδη από τα σχόλια στο youtube καταλαβαίνετε ότι η κοινωνία δεν είναι μαζί μας. Ποιος φταίει όμως για αυτό? μήπως φταίνε οι εργατοπατέρες που δεν έχουν κάνει ούτε μια ώρα μάθημα στη ζωή τους? μήπως αυτοί που μπαίνουν στην τάξη και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η αντίδραση στα ιμπεριαλιστικά μέτρα? Είδατε πως αντέδρασαν όλοι όταν είδαν ότι ο αστυνομικός είχε όπλο? Τι πρωτότυπο ε? Αστυνομικός και να έχει όπλο!!!! Απίστευτο!!! Τα συγκεκριμένα άτομα ήθελαν να έχει όπλο, χάρηκαν γιατί τώρα θα το χρησιμοποιήσουν για να λένε ότι τους επιτέθηκε κάποιος που οπλοφορούσε. Φυσικά στην πραγματικότητα αυτοί του επιτέθηκαν αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Αυτοί πάντα έχουν δικαίωμα να επιτίθενται και να προπηλακίζουν ή να διακόπτουν εκδηλώσεις, είναι αγωνιστές. Μπορείτε να αγωνίζεστε όσο θέλετε αλλά δεν θα καταφέρετε τίποτα και ο λόγος είναι ότι όλα αυτά που έκαναν τόσα χρόνια όλοι αυτοί που δεν δούλευαν στα σχολεία τώρα έρχονται μπουμερανγκ και θα τα χρησιμοποιήσει η υπουργός για να μας χαρακτηρίσει τεμπέληδες. Επίσης τεράστιο επικοινωνιακό λάθος του συλλόγου που πήγε και έκανε μπάχαλο αυτή τη συγκέντρωση. Αν έπρεπε να πάει κάπου αυτή ήταν η επίσημη παρουσίαση των μέτρων. Κάνοντας μπάχαλο την έκδηλωση τι κατάφερε ουσιαστικά; Να βάλει βούτυρο στο ψωμί της υπουργού και τώρα αυτή να μιλάει για κάποιους που δεν θέλουν την αριστεία. Ρωτήστε λίγο έξω τον κόσμο ποια είναι η γνώμη του για το συγκεκριμένο γεγονός όπως παρουσιάστηκε από τα μέσα.Και όσον αφορά όλους αυτούς που κλαίγονται για την ωρομισθία ότι διανύουν λέει χιλιόμετρα και τέτοια. Εγώ ξέρω πως αν ήμουν σε μια δουλειά και είχαν να με πληρώσουν μήνες, θα έφευγα και έψαχνα για άλλη δουλειά. Εσείς γιατί δεν το κάνετε? Αφού είναι τόσο χάλια η ωρομισθία γιατί επιμένετε? Άρα καλά κάνει η αννούλα που σας έχει απλήρωτους, σας έχει πάρει χαμπάρι και σα εκμεταλλεύετε για να στελεχωσει τα σχολεία.