0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ προσωπικά δε θα έλεγα τίποτα. Γιατί αν γνώριζα από την αρχή ότι η προυπηρτεσία μου είναι άχρηστη,δε θα άφηνα την οικογένειά μου μόνη της,να τρέχω στου διαόλου το κέρατο χωρίς ένσημα και λεφτά,κάνοντας μόνο έξοδα. Θα καθόμουν στο σπιτάκι μου,στη ζεστούλα μου και θα διάβαζα για τον ασεπ.
Παράθεση από: TEM στις Απριλίου 19, 2010, 05:38:43 pmΑυτά ακριβώς είναι ο ΑΣΕΠ. Σύστημα για όσους μπορούν να φορτώσουν τις υποχρεώσεις τους στους άλλους,τη στιγμή που οι ίδιοι έχουν και τον καφέ έτοιμο για να διαβάσουν.δεν ειναι μονο αυτο ο ασεπ.ειναι ο γελειωδεστερος και πιο αναξιοπιστος διαγωνισμος. Αλλά: δεν ηταν αυτο το προβλημα κανενος οταν καταργουσαν την επετηριδα.Τωρα τους παιρνει ολους ο πονος,τι θα λεγανε ομως οι περισσοτεροι αν ισχυε μονο ασεπ απο το '98 και περα;Ποσοι θα ηταν αδιοριστοι ενω εχουν 6-7 χρονακια μονιμοτητας στην πλατη τους;Και ποσοι θα κοιτουσαν με τα κυαλια ενω τωρα ειναι πρωτες φιναλιστ μις ελλας;Ας τελειωνουμε:το προβλημα ΗΤΑΝ το 60-40 εφοσον παρεισεφρυαν διαφορα νουμερα οπως...ας μην τα ξαναλεμε.Να καθαριζε τον πινακα με τους εχοντες υψηλη προυπηρεσια και να αναγνωριζε ΟΛΟΥΣ,επαναλαμβανω ΟΛΟΥΣ τους ασεπ που εχουν γινει κι ας διαλεγε ο καθενας τον καλυτερο του βαθμο για να ενταχθει στο νεο πινακα.
Αυτά ακριβώς είναι ο ΑΣΕΠ. Σύστημα για όσους μπορούν να φορτώσουν τις υποχρεώσεις τους στους άλλους,τη στιγμή που οι ίδιοι έχουν και τον καφέ έτοιμο για να διαβάσουν.
Από πού προκύπτει ότι ο ΑΣΕΠ είναι ο γελοιωδέστερος και πιο αναξιόπιστος διαγωνισμός; Όσους ξέρω ότι αφιέρωσαν τη ζωή τους για ένα χρόνο διαβάζοντας, δικαιώθηκαν και με το παραπάνω. Ποιανού τη θέση έκλεψαν; Με το σπαθί τους δεν κατέκτησαν τη θέση;
Παράθεση από: teogan στις Απριλίου 19, 2010, 08:33:58 pmΑπό πού προκύπτει ότι ο ΑΣΕΠ είναι ο γελοιωδέστερος και πιο αναξιόπιστος διαγωνισμός; Όσους ξέρω ότι αφιέρωσαν τη ζωή τους για ένα χρόνο διαβάζοντας, δικαιώθηκαν και με το παραπάνω. Ποιανού τη θέση έκλεψαν; Με το σπαθί τους δεν κατέκτησαν τη θέση;θα σου πω:1. οταν δεν ξερεις ποια ειναι η ενδεικνυομενη βιβλιογραφια2.οταν δεν ξερεις ποτε θα εξεταστεις με απιστευτα αποτελεσματα στην ψυχολογια σου3.οταν δεν ξερεις ποιοι διορθωνουν4.οταν δεν ξερεις τις σωστες απαντησεις παρα απο φροντιστηριακες δημοσιευσεις5.οταν σε ιδια θεματα σε 2 διαφορετικους διαγωνισμους η ιδια απαντηση βαθμολογειται διαφορετικα6.οταν παιρνεις προσαυξηση πτυχιου,λες και ολα τα τμηματα,τα ετη,οι σχολες,τα μαθηματα εχουν τον ιδιο βαθμο δυσκολιας7.οταν ξεκ@$^&νεσαι να διαβαζεις και διοριζονται ΟΙ ασχετοι με πδς και" δντ"ενω εχεις αριστευσει και λογικα περιμενεις να ανταμοιφθεις8.οταν εχεις φαει 7ως 15 χρονια (αναλογα τη σχολη) στην επετηριδα κανοντας δουλειες του ποδαριου και λες "υπομονη,πλησιαζει η σειρα μου" και τα χτεσινα βλασταρια που ηταν μαθητες σου και τους περασες στο πανεπιστημιο διοριζονται λογω...μαμας και βουτυρωμενης φρυγανιαςθα μπορουσα να γραφω για ωρα.Ποιο ειναι το σπαθι;
Καλα σοβαρά μιλάς , το ίδιο είναι να δίνει κάποιος ασεπ που τα έχει φρέσκα από τη σχολή και κάποιος που τα μαθήματα του πανεπιστημίου έχει να τα δει 5 -10 ή και παραπάνω χρόνια? Γιατί τουλάχιστον σ εμάς μόνο θέματα του Πανεπιστημίου έβαλαν και ελάχιστα ύλης Λυκείου.
Παράθεση από: void στις Απριλίου 19, 2010, 09:18:56 pmΠαράθεση από: teogan στις Απριλίου 19, 2010, 08:33:58 pmΑπό πού προκύπτει ότι ο ΑΣΕΠ είναι ο γελοιωδέστερος και πιο αναξιόπιστος διαγωνισμός; Όσους ξέρω ότι αφιέρωσαν τη ζωή τους για ένα χρόνο διαβάζοντας, δικαιώθηκαν και με το παραπάνω. Ποιανού τη θέση έκλεψαν; Με το σπαθί τους δεν κατέκτησαν τη θέση;θα σου πω:1. οταν δεν ξερεις ποια ειναι η ενδεικνυομενη βιβλιογραφια2.οταν δεν ξερεις ποτε θα εξεταστεις με απιστευτα αποτελεσματα στην ψυχολογια σου3.οταν δεν ξερεις ποιοι διορθωνουν4.οταν δεν ξερεις τις σωστες απαντησεις παρα απο φροντιστηριακες δημοσιευσεις5.οταν σε ιδια θεματα σε 2 διαφορετικους διαγωνισμους η ιδια απαντηση βαθμολογειται διαφορετικα6.οταν παιρνεις προσαυξηση πτυχιου,λες και ολα τα τμηματα,τα ετη,οι σχολες,τα μαθηματα εχουν τον ιδιο βαθμο δυσκολιας7.οταν ξεκ@$^&νεσαι να διαβαζεις και διοριζονται ΟΙ ασχετοι με πδς και" δντ"ενω εχεις αριστευσει και λογικα περιμενεις να ανταμοιφθεις8.οταν εχεις φαει 7ως 15 χρονια (αναλογα τη σχολη) στην επετηριδα κανοντας δουλειες του ποδαριου και λες "υπομονη,πλησιαζει η σειρα μου" και τα χτεσινα βλασταρια που ηταν μαθητες σου και τους περασες στο πανεπιστημιο διοριζονται λογω...μαμας και βουτυρωμενης φρυγανιαςθα μπορουσα να γραφω για ωρα.Ποιο ειναι το σπαθι;Σε ορισμένα έχεις δίκιο, π.χ. απίστευτες καθυστερήσεις μέχρι να βγουν οι ημερομηνίες, και μετά μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα... Συμφωνώ, κ εγώ το έχω βιώσει. Όμως, τέτοια ζητήματα μπορούν να βελτιωθούν, και αυτό θα πρέπει να ζητάμε, και όχι να αφορίζουμε έναν ολόκληρο διαγωνισμό. Ο καθένας μιλάει φυσικά με βάση τα προσωπικά του βιώματα, και γι' αυτό δεν συμφωνώ, για παράδειγμα, με το τελευταίο που γράφεις στο 8. Εγώ άφησα τη δουλειά μου και πήγα και έζησα στο σπίτι στο χωριό, για να μην έχω έξοδα, και διάβαζα 9 μήνες, και δεν είχα καμιά μαμά και καμιά βουτυρωμένη φρυγανιά. Είχα βέβαια τη γυναίκα μου, η οποία επίσης διάβαζε για ΑΣΕΠ. Και δικαιωθήκαμε, είμαστε τώρα διοριστέοι. Νομίζω, λοιπόν, ότι με τον κόπο και το σπαθί μας κατακτήσαμε το διορισμό μας και δεν μας τον χάρισε κανένας. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις, μανάδων με παιδιά, που δούλευαν αναπληρώτριες και διάβαζαν και για ΑΣΕΠ, και δώσανε και ήταν στις διοριστέες. Αυτές πώς τα κατάφεραν; Υπάρχουν πολλές διαφορετικές περιπτώσεις, αλλά δεν μπορώ να διαβάζω ισοπεδωτικές απόψεις όπως αυτά που αναφέρεις στο 8. Και ακόμη και αν το 22χρονο διάβασε και διορίστηκε, μαγκιά του δεν είναι; Μπράβο του, αφού του δόθηκε η ευκαιρία, την άρπαξε από τα μαλλιά. Άλλοι στα 22 και στα 25, ακόμη και στα 30 κωλοβαράνε και τρώνε τα λεφτά του μπαμπά. Δηλαδή ότι διάβασε και διορίστηκε θα πρέπει να είναι κατακριτέο;