0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: velis στις Μαΐου 06, 2010, 01:02:31 pmΧθες βράδυ τα ΜΑΤ δήλωσαν στη Διαμαντοπούλου ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλειά της και γιαυτό πρέπει να μπει στη
Χθες βράδυ τα ΜΑΤ δήλωσαν στη Διαμαντοπούλου ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλειά της και γιαυτό πρέπει να μπει στη
Όποιος βλέπει πολιτικό στο δρόμο έχει ηθικό χρέος να τον βρίσει , είναι το λιγότερο που τους αξίζει , πάντως ειδικά όποιος βλέπει τη Διαμαντοπούλου πρέπει να τη φτύνει κιολας , μας έφαγε τη ζωή η μουχρίτσα!!
Kι εγώ που νόμιζα πως τη Λερναία Ύδρα την έφαγε λάχανο ο Ηρακλής!!! Αναβίωσε εδώ μέσα! Πού χάθηκες βρε τόσες μέρες; Αν σου πω ότι μας έλειψες, θα σου πω ψέματα...Πόσα πρόσωπα έχεις; Έχουμε χάσει το λογαριασμό. Όμως λες συνέχεια το ίδιο: "αρχισε να προετοιμαζεσαι για τον επομενο ΑΣΕΠ μια που αυτη εκανε θαυμασια την δουλεια της". Μήπως όμως κάνω λάθος και είστε διαφορετικοί άνθρωποι και απλώς σας κάνουν σεμινάρια τι να λέτε και να μας θυμίζετε πόσο Τέλεια είναι η Γλυκιά μας Υπουργός;;; Σλούρπ...Κόλλησα από τα μέλια-σάλια...Τρέχω για διάβασμα και όταν μεγαλώσω...θέλω να γίνω τέλεια σαν την Αννούλα! Άντε και νομάρχης...στα 26 μου!
Παράθεση από: fotini18 στις Μαΐου 06, 2010, 06:28:54 pmKι εγώ που νόμιζα πως τη Λερναία Ύδρα την έφαγε λάχανο ο Ηρακλής!!! Αναβίωσε εδώ μέσα! Πού χάθηκες βρε τόσες μέρες; Αν σου πω ότι μας έλειψες, θα σου πω ψέματα...Πόσα πρόσωπα έχεις; Έχουμε χάσει το λογαριασμό. Όμως λες συνέχεια το ίδιο: "αρχισε να προετοιμαζεσαι για τον επομενο ΑΣΕΠ μια που αυτη εκανε θαυμασια την δουλεια της". Μήπως όμως κάνω λάθος και είστε διαφορετικοί άνθρωποι και απλώς σας κάνουν σεμινάρια τι να λέτε και να μας θυμίζετε πόσο Τέλεια είναι η Γλυκιά μας Υπουργός;;; Σλούρπ...Κόλλησα από τα μέλια-σάλια...Τρέχω για διάβασμα και όταν μεγαλώσω...θέλω να γίνω τέλεια σαν την Αννούλα! Άντε και νομάρχης...στα 26 μου!Ο τριλογος του εκπαιδευτικου απο εδω και περα 1)Γραφειο+καρεκλα2)
Παράθεση από: dfx1 στις Μαΐου 06, 2010, 06:49:15 pmΠαράθεση από: fotini18 στις Μαΐου 06, 2010, 06:28:54 pmKι εγώ που νόμιζα πως τη Λερναία Ύδρα την έφαγε λάχανο ο Ηρακλής!!! Αναβίωσε εδώ μέσα! Πού χάθηκες βρε τόσες μέρες; Αν σου πω ότι μας έλειψες, θα σου πω ψέματα...Πόσα πρόσωπα έχεις; Έχουμε χάσει το λογαριασμό. Όμως λες συνέχεια το ίδιο: "αρχισε να προετοιμαζεσαι για τον επομενο ΑΣΕΠ μια που αυτη εκανε θαυμασια την δουλεια της". Μήπως όμως κάνω λάθος και είστε διαφορετικοί άνθρωποι και απλώς σας κάνουν σεμινάρια τι να λέτε και να μας θυμίζετε πόσο Τέλεια είναι η Γλυκιά μας Υπουργός;;; Σλούρπ...Κόλλησα από τα μέλια-σάλια...Τρέχω για διάβασμα και όταν μεγαλώσω...θέλω να γίνω τέλεια σαν την Αννούλα! Άντε και νομάρχης...στα 26 μου!Ο τριλογος του εκπαιδευτικου απο εδω και περα 1)Γραφειο+καρεκλα2)
Ο τριλογος του εκπαιδευτικου απο εδω και περα 1)Γραφειο+καρεκλα2)