0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GiannisV στις Μαρτίου 10, 2010, 10:30:26 pmΠαράθεση από: jak13 στις Μαρτίου 08, 2010, 11:36:58 pmΣυμβαίνουν και αυτά!Δάσκαλος ζει τον εφιάλτη από ψεύτικο προφίλ στο facebook!http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catID=1&artID=1159167Άντε ν' αποδείξει ο άνθρωπος οτι δεν είναι ελέφαντας τώρα.Τελικά αγαπητό καρχαριάκι, μάλλον αυτό θα γίνει, ίσως είναι καλύτερα ν' αλλάξουμε επάγγελμα.Τί μου συνέβη στο ΙΕΚ...Μπήκα θυμωμένος από τα προηγούμενα συμβάντα, και έβαλα κάποια γκάζια. Σε απειλή μου να διώξω κάποια άτομα που έκαναν φασαρία, σηκώθηκε ένας, κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου, και άρχισε να με βρίζει λέγοντας "δε σε αντέχω άλλο ρε π...." και άλλα τινά. Μέχρι εκείνου του σημείου άκουγα απειλές για το άτομό μου, "μισοσοβαρά-μισοαστεία", του τύπου "θα βρούμε πού μένεις" καθώς και απειλές για το αυτοκίνητό μου, του τύπου "να δείς πώς θα το βρείς το αμάξι σου", ώσπου καταλήξαμε στο "θα πάμε να διαμαρτυρηθούμε για ν' αλλάξουμε καθηγητή". Το τελευταίο πραγματικά δε το πίστευα. Ωστόσο με παρακάλεσαν να βγώ λίγο από την αίθουσα ποαραχωρόντας τους 10 λεπτά για να συζητήσουν ένα θέμα. Θεωρώντας οτι ενδεχομένως θα συζητούσαν οτι ο τρόπος συμπεριφοράς τους ήταν λάθος, το έκανα, και στο τέλος της ώρας, όταν πήγα να υπογράψω την αποχώρησή μου, μου είπαν από τη γραμματεία οτι με ήθελε ο υποδιευθυντής. Πηγαίνοντας στο γραφείο του, βρήκα να με περιμένουν εκεί πέντε άτομα, εκτός από τον ίδιο, τα οποία ζητούσαν επίμονα να αντικατασταθώ από μια καθηγήτρια.
Παράθεση από: jak13 στις Μαρτίου 08, 2010, 11:36:58 pmΣυμβαίνουν και αυτά!Δάσκαλος ζει τον εφιάλτη από ψεύτικο προφίλ στο facebook!http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catID=1&artID=1159167Άντε ν' αποδείξει ο άνθρωπος οτι δεν είναι ελέφαντας τώρα.Τελικά αγαπητό καρχαριάκι, μάλλον αυτό θα γίνει, ίσως είναι καλύτερα ν' αλλάξουμε επάγγελμα.Τί μου συνέβη στο ΙΕΚ...Μπήκα θυμωμένος από τα προηγούμενα συμβάντα, και έβαλα κάποια γκάζια. Σε απειλή μου να διώξω κάποια άτομα που έκαναν φασαρία, σηκώθηκε ένας, κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου, και άρχισε να με βρίζει λέγοντας "δε σε αντέχω άλλο ρε π...." και άλλα τινά. Μέχρι εκείνου του σημείου άκουγα απειλές για το άτομό μου, "μισοσοβαρά-μισοαστεία", του τύπου "θα βρούμε πού μένεις" καθώς και απειλές για το αυτοκίνητό μου, του τύπου "να δείς πώς θα το βρείς το αμάξι σου", ώσπου καταλήξαμε στο "θα πάμε να διαμαρτυρηθούμε για ν' αλλάξουμε καθηγητή". Το τελευταίο πραγματικά δε το πίστευα. Ωστόσο με παρακάλεσαν να βγώ λίγο από την αίθουσα ποαραχωρόντας τους 10 λεπτά για να συζητήσουν ένα θέμα. Θεωρώντας οτι ενδεχομένως θα συζητούσαν οτι ο τρόπος συμπεριφοράς τους ήταν λάθος, το έκανα, και στο τέλος της ώρας, όταν πήγα να υπογράψω την αποχώρησή μου, μου είπαν από τη γραμματεία οτι με ήθελε ο υποδιευθυντής. Πηγαίνοντας στο γραφείο του, βρήκα να με περιμένουν εκεί πέντε άτομα, εκτός από τον ίδιο, τα οποία ζητούσαν επίμονα να αντικατασταθώ από μια καθηγήτρια.
Συμβαίνουν και αυτά!Δάσκαλος ζει τον εφιάλτη από ψεύτικο προφίλ στο facebook!http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catID=1&artID=1159167
GiannisV, πριν από λίγα χρόνια σε ΙΕΚ είχα δύο τμήματα με τον ίδιο αριθμό σπουδαστών (κοντά στους 30), δίδασκα το ίδιο μάθημα, στο τελευταίο εξάμηνο στο ίδιο ΙΕΚ που εννοείται ότι ο διαχωρισμός έγινε με κριτήριο την αλφαβητική σειρά του επωνύμου τους.Στο ένα τμήμα είχα δυσκολευτεί πολύ να βγάλω το εξάμηνο και να πω αυτά που ήθελα γιατί δε με άφηναν να έχω ποτέ καλή διάθεση με τη συμπεριφορά τους.Στο δεύτερο τμήμα τελείωσα το εξάμηνο χωρίς να κάνω ούτε μια παρατήρηση σε κανέναν, γιατί ήταν όλοι άψογοι στην συμπεριφορά τους και εννοείται ότι έγινε τέλεια δουλειά.Δε χρειάζεται να πω ότι η συμπεριφορά μου ήταν η ίδια και στα δύο τμήματα. Αυτό πρέπει να λέει πολλά.
Σωστά, είναι κι αυτό, δεν το είχα σκεφτεί! Δε μου λες, οι λέκτορες είναι αυτοί που διορθώνουν τα γραπτά των καθηγητών και τους κουβαλάνε την τσάντα;
Αλίμονο, γι' αυτό είμαστε εδώ ...Χμμμ, στο μεταξύ περάστε και από το γραφείο της γραμματέως, να σας κόψει μια απόδειξη
Παράθεση από: jak13 στις Μαρτίου 11, 2010, 12:24:42 amGiannisV, πριν από λίγα χρόνια σε ΙΕΚ είχα δύο τμήματα με τον ίδιο αριθμό σπουδαστών (κοντά στους 30), δίδασκα το ίδιο μάθημα, στο τελευταίο εξάμηνο στο ίδιο ΙΕΚ που εννοείται ότι ο διαχωρισμός έγινε με κριτήριο την αλφαβητική σειρά του επωνύμου τους.Στο ένα τμήμα είχα δυσκολευτεί πολύ να βγάλω το εξάμηνο και να πω αυτά που ήθελα γιατί δε με άφηναν να έχω ποτέ καλή διάθεση με τη συμπεριφορά τους.Στο δεύτερο τμήμα τελείωσα το εξάμηνο χωρίς να κάνω ούτε μια παρατήρηση σε κανέναν, γιατί ήταν όλοι άψογοι στην συμπεριφορά τους και εννοείται ότι έγινε τέλεια δουλειά.Δε χρειάζεται να πω ότι η συμπεριφορά μου ήταν η ίδια και στα δύο τμήματα. Αυτό πρέπει να λέει πολλά.Προσωπικά πιστεύω οτι στη συγκεκριμένη περίπτωση, στο "καλό" τμήμα δε δημιουργήθηκε κάποια "κλίκα", επειδή δε ταίριαζαν τα άτομα μεταξύτους, δεν υπήρχαν άτομα να τη δημιουργήσουν, κλπ. Εγώ στο πρώτο τμήμα που δίδαξα, τα πράγματα ήταν άψογα. Όταν ρώτησα αργότερα ένα παιδί, πώς και ήσασταν τόσο καλοί, η απάντηση ήταν "α, είχαμε μαλλώσει μεταξύ μας, και κανένας δεν έκανε παρέα με τους άλλους".Είναι να δημιουργηθεί ένας πηρύνας. Στη περίπτωσή μου, δημιουργήθηκε ισχυρός πηρύνας, και μάλιστα με "αρχηγό" εξαιρετικά πονηρό άτομο μεγάλης ηλικίας.
... Ναι, έχει ανέβει πολύ το κόστος ζωής ... στο βυθό! Λοιπόν, σε αυτό για την κλίκα που λες, έχεις απόλυτο δίκιο. Σήμερα, που έλειπε ο μαθητής που σου είπα, τα υπόλοιπα ήταν μια χαρά. Και συμμετείχαν και ασκήσεις έκαναν, ήταν εντελώς άλλα παιδιά.
Παράθεση από: GiannisV στις Μαρτίου 11, 2010, 01:04:19 amΠαράθεση από: jak13 στις Μαρτίου 11, 2010, 12:24:42 amGiannisV, πριν από λίγα χρόνια σε ΙΕΚ είχα δύο τμήματα με τον ίδιο αριθμό σπουδαστών (κοντά στους 30), δίδασκα το ίδιο μάθημα, στο τελευταίο εξάμηνο στο ίδιο ΙΕΚ που εννοείται ότι ο διαχωρισμός έγινε με κριτήριο την αλφαβητική σειρά του επωνύμου τους.Στο ένα τμήμα είχα δυσκολευτεί πολύ να βγάλω το εξάμηνο και να πω αυτά που ήθελα γιατί δε με άφηναν να έχω ποτέ καλή διάθεση με τη συμπεριφορά τους.Στο δεύτερο τμήμα τελείωσα το εξάμηνο χωρίς να κάνω ούτε μια παρατήρηση σε κανέναν, γιατί ήταν όλοι άψογοι στην συμπεριφορά τους και εννοείται ότι έγινε τέλεια δουλειά.Δε χρειάζεται να πω ότι η συμπεριφορά μου ήταν η ίδια και στα δύο τμήματα. Αυτό πρέπει να λέει πολλά.Προσωπικά πιστεύω οτι στη συγκεκριμένη περίπτωση, στο "καλό" τμήμα δε δημιουργήθηκε κάποια "κλίκα", επειδή δε ταίριαζαν τα άτομα μεταξύτους, δεν υπήρχαν άτομα να τη δημιουργήσουν, κλπ. Εγώ στο πρώτο τμήμα που δίδαξα, τα πράγματα ήταν άψογα. Όταν ρώτησα αργότερα ένα παιδί, πώς και ήσασταν τόσο καλοί, η απάντηση ήταν "α, είχαμε μαλλώσει μεταξύ μας, και κανένας δεν έκανε παρέα με τους άλλους".Είναι να δημιουργηθεί ένας πηρύνας. Στη περίπτωσή μου, δημιουργήθηκε ισχυρός πηρύνας, και μάλιστα με "αρχηγό" εξαιρετικά πονηρό άτομο μεγάλης ηλικίας.Συμφωνώ με αυτό που γράφεις.
Παράθεση από: karxarias29 στις Μαρτίου 11, 2010, 01:23:02 amΑλίμονο, γι' αυτό είμαστε εδώ ...Χμμμ, στο μεταξύ περάστε και από το γραφείο της γραμματέως, να σας κόψει μια απόδειξη Έστησε ολόκληρη επιχείρηση το καρχαριάκι.
Παράθεση από: GiannisV στις Μαρτίου 11, 2010, 01:27:05 amΠαράθεση από: karxarias29 στις Μαρτίου 11, 2010, 01:23:02 amΑλίμονο, γι' αυτό είμαστε εδώ ...Χμμμ, στο μεταξύ περάστε και από το γραφείο της γραμματέως, να σας κόψει μια απόδειξη Έστησε ολόκληρη επιχείρηση το καρχαριάκι. Με ΦΠΑ 19% ή 21% ?
Παράθεση από: jak13 στις Μαρτίου 11, 2010, 02:08:28 amΠαράθεση από: GiannisV στις Μαρτίου 11, 2010, 01:27:05 amΠαράθεση από: karxarias29 στις Μαρτίου 11, 2010, 01:23:02 amΑλίμονο, γι' αυτό είμαστε εδώ ...Χμμμ, στο μεταξύ περάστε και από το γραφείο της γραμματέως, να σας κόψει μια απόδειξη Έστησε ολόκληρη επιχείρηση το καρχαριάκι. Με ΦΠΑ 19% ή 21% ? Ωχ, μη της βάζεις ιδέες, θα με μαδήσει φτερό-φτερό.
Παράθεση από: GiannisV στις Μαρτίου 11, 2010, 02:10:14 amΠαράθεση από: jak13 στις Μαρτίου 11, 2010, 02:08:28 amΠαράθεση από: GiannisV στις Μαρτίου 11, 2010, 01:27:05 amΠαράθεση από: karxarias29 στις Μαρτίου 11, 2010, 01:23:02 amΑλίμονο, γι' αυτό είμαστε εδώ ...Χμμμ, στο μεταξύ περάστε και από το γραφείο της γραμματέως, να σας κόψει μια απόδειξη Έστησε ολόκληρη επιχείρηση το καρχαριάκι. Με ΦΠΑ 19% ή 21% ? Ωχ, μη της βάζεις ιδέες, θα με μαδήσει φτερό-φτερό. jak13, σωστό ερώτημα, με προβλημάτισες τώρα ...Με 19, με 19.... Α, όλα κι όλα, ο GiannisV είναι φίλος! Τι κι αν οι καιροί είναι χαλεποί .... χμμμ, άσε θα σε τσουρομαδήσω άλλη φορά Έτσι κι αλλιώς, πάλι κάτι θα μας κάνουν και εδώ θα είμαστε να τα λέμε!