0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GiannisV στις Μαρτίου 13, 2010, 04:17:05 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Μαρτίου 13, 2010, 03:54:36 pmΠαράθεση από: aeee στις Μαρτίου 12, 2010, 10:50:24 pmΠαράθεση από: rorygr στις Μαρτίου 12, 2010, 10:48:23 pmΠρωτοφανή κατάληξη είχε ένας συνηθισμένος καυγάς για ασήμαντη αφορμή μεταξύ δύο συμμαθητών στο προαύλιο κεντρικού σχολείου της Λάρισας, όταν ξαφνικά ο ένας από τους πρωταγωνιστές μαχαίρωσε τον άλλο!Το απίστευτο περιστατικό συνέβη όταν δύο 17χρονοι μαθητές της
Παράθεση από: karxarias29 στις Μαρτίου 13, 2010, 03:54:36 pmΠαράθεση από: aeee στις Μαρτίου 12, 2010, 10:50:24 pmΠαράθεση από: rorygr στις Μαρτίου 12, 2010, 10:48:23 pmΠρωτοφανή κατάληξη είχε ένας συνηθισμένος καυγάς για ασήμαντη αφορμή μεταξύ δύο συμμαθητών στο προαύλιο κεντρικού σχολείου της Λάρισας, όταν ξαφνικά ο ένας από τους πρωταγωνιστές μαχαίρωσε τον άλλο!Το απίστευτο περιστατικό συνέβη όταν δύο 17χρονοι μαθητές της
Παράθεση από: aeee στις Μαρτίου 12, 2010, 10:50:24 pmΠαράθεση από: rorygr στις Μαρτίου 12, 2010, 10:48:23 pmΠρωτοφανή κατάληξη είχε ένας συνηθισμένος καυγάς για ασήμαντη αφορμή μεταξύ δύο συμμαθητών στο προαύλιο κεντρικού σχολείου της Λάρισας, όταν ξαφνικά ο ένας από τους πρωταγωνιστές μαχαίρωσε τον άλλο!Το απίστευτο περιστατικό συνέβη όταν δύο 17χρονοι μαθητές της
Παράθεση από: rorygr στις Μαρτίου 12, 2010, 10:48:23 pmΠρωτοφανή κατάληξη είχε ένας συνηθισμένος καυγάς για ασήμαντη αφορμή μεταξύ δύο συμμαθητών στο προαύλιο κεντρικού σχολείου της Λάρισας, όταν ξαφνικά ο ένας από τους πρωταγωνιστές μαχαίρωσε τον άλλο!Το απίστευτο περιστατικό συνέβη όταν δύο 17χρονοι μαθητές της
Πρωτοφανή κατάληξη είχε ένας συνηθισμένος καυγάς για ασήμαντη αφορμή μεταξύ δύο συμμαθητών στο προαύλιο κεντρικού σχολείου της Λάρισας, όταν ξαφνικά ο ένας από τους πρωταγωνιστές μαχαίρωσε τον άλλο!Το απίστευτο περιστατικό συνέβη όταν δύο 17χρονοι μαθητές της
Εσύ είσαι που κάνεις την έρευνα στο τομέα της παιδαγωγικής (αν κατάλαβα καλά), και οχι εγώ. Εγώ έχω επιλέξει εδώ και καιρό, και ασχοληθεί με άλλο τομέα. Αφού ασχολούνται στο εξωτερικό με το θέμα της ισότητας των δυο φύλων από το 1970 όπως λες, τότε όσα ήταν να ειπωθούν έχουν ήδη ειπωθεί μέσα σε 40 χρόνια. Εμείς τώρα γιατί είναι ανάγκη να ασχοληθούμε με το θέμα? Δηλαδή αν σε άλλες χώρες ανακαλύψουν το τροχό πρέπει κι εμείς να τον ανακαλύψουμε εκ νέου? Άλλωστε η ακαδημαϊκή έρευνα έχει σημασία (τουλάχιστον στο επίπεδο διδακτορικών) όταν πρόκειται για ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ έρευνα, δηλαδή όταν συνεισφέρει κάτι καινούργιο στη γνώση. 40 χρόνια πλέον, νομίζω πως ό,τι είχε να ειπωθεί έχει ήδη ειπωθεί.εσύ μπορεί να μην είπες, αλλά η γενική τάση, αν έχω καταλάβει καλά, είναι προς εκείνη τη κατεύθυνση, δηλαδή στο να βγάλει "με το ζόρι" οτι υπάρχει "ξενοφοβία" και να κρύψει κάτω απ' το χαλί το πραγματικό πρόβλημα, που είναι η συμπεριφορά πολλών μαθητών, και η αντίδραση του υπουργείου που ουσιαστικά υποδαυλίζει το θράσος και την αυθάδεια. Πρόσφατα έμαθα οτι ήρθε εγκύκλιος από το υπουργείο οτι απαγορεύεται η μονοήμερη αποβολή αν βρεθεί μαθητής να καπνίζει.Ας κάνει κάποιος case study για το μαθητή- (παρ' όλιγο) φονιά, που επετέθη με μαχαίρι σε συμμαθητή του, στόχευσε για το λαιμό του, και μετά είχε τη ψυχραιμία και το σχεδιασμό να ισχυριστεί οτι είχε χρησιμοποιήσει τα κλειδιά του... και όλα αυτά σε ηλικία 16 ετών. Φαίνεται οτι θα έχει μέλλον το "παλλικάρι".... είναι και επίκαιρο, ή μάλλον φλέγον θέμα, και αφορά όλους τους εκπαιδευτικούς, και σίγουρα πιο ενδιαφέρον από τις ανοησίες του φεμινισμού.
Παράθεση από: GiannisV στις Μαρτίου 13, 2010, 04:12:38 pmΕσύ είσαι που κάνεις την έρευνα στο τομέα της παιδαγωγικής (αν κατάλαβα καλά), και οχι εγώ. Εγώ έχω επιλέξει εδώ και καιρό, και ασχοληθεί με άλλο τομέα. Αφού ασχολούνται στο εξωτερικό με το θέμα της ισότητας των δυο φύλων από το 1970 όπως λες, τότε όσα ήταν να ειπωθούν έχουν ήδη ειπωθεί μέσα σε 40 χρόνια. Εμείς τώρα γιατί είναι ανάγκη να ασχοληθούμε με το θέμα? Δηλαδή αν σε άλλες χώρες ανακαλύψουν το τροχό πρέπει κι εμείς να τον ανακαλύψουμε εκ νέου? Άλλωστε η ακαδημαϊκή έρευνα έχει σημασία (τουλάχιστον στο επίπεδο διδακτορικών) όταν πρόκειται για ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ έρευνα, δηλαδή όταν συνεισφέρει κάτι καινούργιο στη γνώση. 40 χρόνια πλέον, νομίζω πως ό,τι είχε να ειπωθεί έχει ήδη ειπωθεί.εσύ μπορεί να μην είπες, αλλά η γενική τάση, αν έχω καταλάβει καλά, είναι προς εκείνη τη κατεύθυνση, δηλαδή στο να βγάλει "με το ζόρι" οτι υπάρχει "ξενοφοβία" και να κρύψει κάτω απ' το χαλί το πραγματικό πρόβλημα, που είναι η συμπεριφορά πολλών μαθητών, και η αντίδραση του υπουργείου που ουσιαστικά υποδαυλίζει το θράσος και την αυθάδεια. Πρόσφατα έμαθα οτι ήρθε εγκύκλιος από το υπουργείο οτι απαγορεύεται η μονοήμερη αποβολή αν βρεθεί μαθητής να καπνίζει.Ας κάνει κάποιος case study για το μαθητή- (παρ' όλιγο) φονιά, που επετέθη με μαχαίρι σε συμμαθητή του, στόχευσε για το λαιμό του, και μετά είχε τη ψυχραιμία και το σχεδιασμό να ισχυριστεί οτι είχε χρησιμοποιήσει τα κλειδιά του... και όλα αυτά σε ηλικία 16 ετών. Φαίνεται οτι θα έχει μέλλον το "παλλικάρι".... είναι και επίκαιρο, ή μάλλον φλέγον θέμα, και αφορά όλους τους εκπαιδευτικούς, και σίγουρα πιο ενδιαφέρον από τις ανοησίες του φεμινισμού.Α) Η έρευνα μου δεν είναι στον τομέα της παιδαγωγικής. Είναι κοινωνιολογική.
Παράθεση από: emmaki στις Μαρτίου 13, 2010, 07:59:09 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Μαρτίου 13, 2010, 04:12:38 pmΕσύ είσαι που κάνεις την έρευνα στο τομέα της παιδαγωγικής (αν κατάλαβα καλά), και οχι εγώ. Εγώ έχω επιλέξει εδώ και καιρό, και ασχοληθεί με άλλο τομέα. Αφού ασχολούνται στο εξωτερικό με το θέμα της ισότητας των δυο φύλων από το 1970 όπως λες, τότε όσα ήταν να ειπωθούν έχουν ήδη ειπωθεί μέσα σε 40 χρόνια. Εμείς τώρα γιατί είναι ανάγκη να ασχοληθούμε με το θέμα? Δηλαδή αν σε άλλες χώρες ανακαλύψουν το τροχό πρέπει κι εμείς να τον ανακαλύψουμε εκ νέου? Άλλωστε η ακαδημαϊκή έρευνα έχει σημασία (τουλάχιστον στο επίπεδο διδακτορικών) όταν πρόκειται για ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ έρευνα, δηλαδή όταν συνεισφέρει κάτι καινούργιο στη γνώση. 40 χρόνια πλέον, νομίζω πως ό,τι είχε να ειπωθεί έχει ήδη ειπωθεί.εσύ μπορεί να μην είπες, αλλά η γενική τάση, αν έχω καταλάβει καλά, είναι προς εκείνη τη κατεύθυνση, δηλαδή στο να βγάλει "με το ζόρι" οτι υπάρχει "ξενοφοβία" και να κρύψει κάτω απ' το χαλί το πραγματικό πρόβλημα, που είναι η συμπεριφορά πολλών μαθητών, και η αντίδραση του υπουργείου που ουσιαστικά υποδαυλίζει το θράσος και την αυθάδεια. Πρόσφατα έμαθα οτι ήρθε εγκύκλιος από το υπουργείο οτι απαγορεύεται η μονοήμερη αποβολή αν βρεθεί μαθητής να καπνίζει.Ας κάνει κάποιος case study για το μαθητή- (παρ' όλιγο) φονιά, που επετέθη με μαχαίρι σε συμμαθητή του, στόχευσε για το λαιμό του, και μετά είχε τη ψυχραιμία και το σχεδιασμό να ισχυριστεί οτι είχε χρησιμοποιήσει τα κλειδιά του... και όλα αυτά σε ηλικία 16 ετών. Φαίνεται οτι θα έχει μέλλον το "παλλικάρι".... είναι και επίκαιρο, ή μάλλον φλέγον θέμα, και αφορά όλους τους εκπαιδευτικούς, και σίγουρα πιο ενδιαφέρον από τις ανοησίες του φεμινισμού.Α) Η έρευνα μου δεν είναι στον τομέα της παιδαγωγικής. Είναι κοινωνιολογική.
Παράθεση από: GiannisV στις Μαρτίου 14, 2010, 02:52:25 pmΠαράθεση από: emmaki στις Μαρτίου 13, 2010, 07:59:09 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Μαρτίου 13, 2010, 04:12:38 pmΕσύ είσαι που κάνεις την έρευνα στο τομέα της παιδαγωγικής (αν κατάλαβα καλά), και οχι εγώ. Εγώ έχω επιλέξει εδώ και καιρό, και ασχοληθεί με άλλο τομέα. Αφού ασχολούνται στο εξωτερικό με το θέμα της ισότητας των δυο φύλων από το 1970 όπως λες, τότε όσα ήταν να ειπωθούν έχουν ήδη ειπωθεί μέσα σε 40 χρόνια. Εμείς τώρα γιατί είναι ανάγκη να ασχοληθούμε με το θέμα? Δηλαδή αν σε άλλες χώρες ανακαλύψουν το τροχό πρέπει κι εμείς να τον ανακαλύψουμε εκ νέου? Άλλωστε η ακαδημαϊκή έρευνα έχει σημασία (τουλάχιστον στο επίπεδο διδακτορικών) όταν πρόκειται για ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ έρευνα, δηλαδή όταν συνεισφέρει κάτι καινούργιο στη γνώση. 40 χρόνια πλέον, νομίζω πως ό,τι είχε να ειπωθεί έχει ήδη ειπωθεί.εσύ μπορεί να μην είπες, αλλά η γενική τάση, αν έχω καταλάβει καλά, είναι προς εκείνη τη κατεύθυνση, δηλαδή στο να βγάλει "με το ζόρι" οτι υπάρχει "ξενοφοβία" και να κρύψει κάτω απ' το χαλί το πραγματικό πρόβλημα, που είναι η συμπεριφορά πολλών μαθητών, και η αντίδραση του υπουργείου που ουσιαστικά υποδαυλίζει το θράσος και την αυθάδεια. Πρόσφατα έμαθα οτι ήρθε εγκύκλιος από το υπουργείο οτι απαγορεύεται η μονοήμερη αποβολή αν βρεθεί μαθητής να καπνίζει.Ας κάνει κάποιος case study για το μαθητή- (παρ' όλιγο) φονιά, που επετέθη με μαχαίρι σε συμμαθητή του, στόχευσε για το λαιμό του, και μετά είχε τη ψυχραιμία και το σχεδιασμό να ισχυριστεί οτι είχε χρησιμοποιήσει τα κλειδιά του... και όλα αυτά σε ηλικία 16 ετών. Φαίνεται οτι θα έχει μέλλον το "παλλικάρι".... είναι και επίκαιρο, ή μάλλον φλέγον θέμα, και αφορά όλους τους εκπαιδευτικούς, και σίγουρα πιο ενδιαφέρον από τις ανοησίες του φεμινισμού.Α) Η έρευνα μου δεν είναι στον τομέα της παιδαγωγικής. Είναι κοινωνιολογική.
GiannisV και emmaki, η συζήτησή σας δεν έχει σχέση με το θέμα. Εάν δεν έχετε κάτι παραπάνω να προσθέσετε πάνω στην παραβατικότητα στα σχολεία, σταματήστε τη.