*

Αποστολέας Θέμα: Γιατί οι νηπιαγωγοί αντιμετωπίζουν αρνητικά σχόλια;  (Αναγνώστηκε 17362 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ferari

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • __! ! ! Ferari ! ! !__
    • Προφίλ
Απ: Γιατί οι νηπιαγωγοί αντιμετωπίζουν αρνητικά σχόλια;
« Απάντηση #42 στις: Μαρτίου 30, 2010, 08:28:28 pm »
Το παιχνίδι του σε ποιά σχολή τελείωσες και αν πέρασες όλα τα μαθήματα με 10 ή με 5αρια με αφήνει ώς εκπαιδευτικό και ώς μάνα αδιάφορη.
Στην πράξη τι κάνουμε.
Παρακαλώ μπήκα στην διαδικασία να απαντήσω στο ερώτημα συναδέλφου για τον σημαντικό ρόλο που που έχει ο/η νηπιαγωγός και αν θα πρέπει η δεν θα πρέπει να ακούει αρνητικά σχόλια.

Κάποιες απαντήσεις είναι άσχετες με το θέμα και να ανοιχτεί θέμα "Ποιά σχολή τελείωσες ώς νηπιαγωγός Αντέγραψες ή όχι"¨και να γραφούν εκεί.
Εδώ το θέμα "Γιατί οι νηπιαγωγοί αντιμετωπίζουν αρνητικά σχόλια;" και το πρώτο μύνημα της maklin      http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=18176.0  δεν με παραπέμπει καθόλου στο ποια σχολή και με ποιό βαθμό τελείωσε.
Διορθώστε με παρακαλώ αν είμαι λάθος.

Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος despoina25

• Συνδρομητής
  • Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Μαρτίου 30, 2010, 08:38:20 pm »
Συμφωνώ με τα περισσότερα απ' όσα έχω διαβάσει. Το έργο των νηπιαγωγών είναι ίσως το δυσκολότερο από όλων των εκπαιδευτικών. Εγώ προσωπικά, μπορεί να είμαι φιλόλογος και να 'χω πολύ διάβασμα κτλ κτλ, αλλά θεωρώ ότι οι 4 ώρες διδασκαλίας σε νηπιαγωγείο ισοδυναμούς σε κόπο με 8 ώρες στη δευτεροβάθμια. Κατ' αρχάς οι νηπιαγωγοί παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στην κοινωνικοποίηση του παιδιού, στο αν θα μάθει να σέβεται το σχολείο, τους συμμαθητές και να αγαπά τη μάθηση, δεν είναι δουλειά παίξε-γέλασε. Καλώς ή κακώς όταν έναν μαθητή τον γνωρίζεις στα 17, μπορεί να παίζεις ρόλο στην προσωπικότητά του, αλλά το παιδί είναι ήδη αρκετά διαμορφωμένο σα χαρακτήρας, δεν έχεις την ίδια ευθύνη. Σαφώς και υπάρχουν νηπιαγωγοί που "κάθονται" και αδιαφορούν, αλλά αυτό συμβαίνει σε όλους τους κλάδους. Π.χ. εγώ θυμάμαι ότι μια φίλη μου που είναι νηπιαγωγός είχε πρόβλημα στο σχολείο με τις 2 μεγαλύτερες συναδέλφους της, επειδή ήθελε να εφαρμόζει περισσότερα projects, δραστηριότητες κτλ.  Όχι ότι δεν έκανε αυτό που ήθελε, απλώς οι άλλες ξενέρωσαν επειδή η καινούρια τους χάλασε την ησυχία. Δε νομίζω ότι αυτό είναι θέμα ειδικότητας όμως, σε κάθε εκπαιδευτικό κλάδο συμβαίνει.

Αποσυνδεδεμένος maraki28

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Μαρτίου 30, 2010, 09:22:24 pm »
συναδελφισσα αυτα δεν ακουγονται μονο για τον κλαδο μας κ για τους δασκαλους τα ίδια λενε.απλα για εμας ακουγονται  πολυ περισσοτερα γιατι τον κλαδο μας τον ειχε απαξιωσει καταρχην η ιδια η πολιτεια , τα τελευταια χρονια εχουν γίνει θετικά βήματα οπως γνωριζεις κ η δουλεια που κανουμε μεσα στην ταξη δεν εχει καμια σχεση με αυτη που εκαναν οι νηπιαγωγοι πριν 30 χρονια.
το ωραριο μας πολλοι το ζηλευουν γι αυτο κ γινονται κακεντρεχεις,
κ αφου ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα ας το επιχειρήσουν !εμενα παντως δεν μου χαριστηκε καμια βαθμολογια πηγαινα παντα διαβασμενη στις εξετασεις κ με πολυ ανχος, μαλιστα οι καθηγητες στην αθηνα που τελειωσα δεν χαριζαν βαθμολογιες εγω ακομη βριζω την κακίση στα καλλιτεχνικα που μου πηρε τα μισα εργα απο το φακελο μου να τα εκθετει στους φοιτητες κ μου εβαλε βαθμολογια 6 .η σχολή εχει τρεξιμο κ πολλες εργασιες δεν γινονται ολα αυτα για να πλαθουμε κουλουρακια οπως χαρακτηριστικα μου ειπε μια θεια μου θελοντας να την απαξιωσει.το νηπιαγωγείο ειναι φορεας κοινωνικοποιησης κ αγωγής κ οχι δημοσιο παρκιν οπως θελουν να πιστευουν καποιοι κοινωνικα αγραμματοι που μεσα σ αυτους δυστυχως ....... κατατασονται πρωτοι  συναδελφοι μας εκπαιδευτικοι .
αν εχεις μπει στην διαδικασια να απολογηθεις κ να αγανακτησεις τοτε δυστυχως το προβλημα ειναι δικο σου!
μαρακι

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Μαρτίου 30, 2010, 10:34:27 pm »
Συμφωνώ με τα περισσότερα απ' όσα έχω διαβάσει. Το έργο των νηπιαγωγών είναι ίσως το δυσκολότερο από όλων των εκπαιδευτικών. Εγώ προσωπικά, μπορεί να είμαι φιλόλογος και να 'χω πολύ διάβασμα κτλ κτλ, αλλά θεωρώ ότι οι 4 ώρες διδασκαλίας σε νηπιαγωγείο ισοδυναμούς σε κόπο με 8 ώρες στη δευτεροβάθμια. Κατ' αρχάς οι νηπιαγωγοί παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στην κοινωνικοποίηση του παιδιού, στο αν θα μάθει να σέβεται το σχολείο, τους συμμαθητές και να αγαπά τη μάθηση, δεν είναι δουλειά παίξε-γέλασε. Καλώς ή κακώς όταν έναν μαθητή τον γνωρίζεις στα 17, μπορεί να παίζεις ρόλο στην προσωπικότητά του, αλλά το παιδί είναι ήδη αρκετά διαμορφωμένο σα χαρακτήρας, δεν έχεις την ίδια ευθύνη.

συμφωνω   Α Π Ο Λ Υ Τ Α
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος maklin

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Μαρτίου 31, 2010, 04:04:53 am »
Katarxhn sugnwmh gia tous latinikous xarakthres alla auth th stigmh den exw ellhniko plhktrologio. 8elw na pw se osous den katalavan to 8ema pou anoiksa h to parekshghsan oti den niw8w ka8olou meionektika oute exw ais8an8ei oti prepei na apologh8w  se kanenan nomizw to exw kanei kseka8aro apo to prwto munhma mou kai aporw giati to ekselavan diaforetika. Auto pou e8iksa san 8ema einai ta arnhtika sxolia pou dexontai oi nhpiagwgoi kai giati. Arxika h8ela na dw an eimai h monh pou exw vre8ei se katastaseis na akouw tetoiou eidous sxolia kai epeita h8ela na akousw gnwmes giati mporei na sumvainei auto. De xreiazomai na akousw ta ofelh ths prosxolikhs ekpaideushs epeidh eimai nhpiagwgos kai ta gnwrizw polu kala kai den amfitallanteuomai gia thn aksia ths (fusika kala kanate kapoioi kai anaferate orismena- suzhthsh kanoume eksallou). Omws den katalavainw giati kapoioi exete epi8etiko ufos legontas mou ligo ws polu oti  ekfrazw anasfaleia, kati pou fusika den kanw. An kai ap'oti vlepw oi perissoteroi katalavate ti 8elw na pw...
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος ferari

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • __! ! ! Ferari ! ! !__
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Μαρτίου 31, 2010, 11:13:24 am »
Auto pou e8iksa san 8ema einai ta arnhtika sxolia pou dexontai oi nhpiagwgoi kai giati.
Δέχονται αρνητικά σχόλια γιατι αυτός που τα κάνει δεν έχει καταλάβει ta ofelh ths prosxolikhs ekpaideushs.
Δέχονται αρνητικά σχόλια γιατί νιώθουν κάπως για  το ωράριο των νηπιαγωγών.
Δέχονται αρνητικά σχόλια γιατι γνωρίζουν κάποιοι πως οι σχολές ήταν κάπως
Arxika h8ela na dw an eimai h monh pou exw vre8ei se katastaseis na akouw tetoiou eidous sxolia
όχι δεν είσαι η μόνη.
kai epeita h8ela na akousw gnwmes giati mporei na sumvainei auto.
Συμβαίνει για τους παραπάνω λόγους.... γιατι αυτός που τα κάνει δεν έχει καταλάβει ta ofelh ths prosxolikhs ekpaideushs

Αποσυνδεδεμένος U2

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Μαρτίου 31, 2010, 12:18:19 pm »
Προσωπικά πιστεύω πως δεν έπρεπε να ξεκινήσει το συγκεκριμένο θέμα γιατί είναι σαν να υποτιμάμε τον εαυτό μας και να βγάζουμε τα μάτια μας!!!!! Η κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα έχει τις δικές της δυσκολίες, απαιτήσεις και τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά! Το έργο του νηπιαγωγού είναι πολύπλευρο και πολύ σημαντικό αναμφισβήτητα!!! Προσωπικά, έχοντας αποφοιτήσει από το Χημικό Τμήμα της Αθήνας, είπα μέσα μου : "Α, ωραία στη Σχολή νηπιαγωγών, θα περάσω ξεκούραστα!" ΚΑΙ ΌΜΩΣ σας πληροφορώ πως δεν είναι έτσι τα πράγματα, ειδικά στο ΤΕΑΠΗ του Πανεπιστ. Αθηνών!!!!!!! Είχαμε πολλά μαθήματα να δώσουμε: 8 το κάθε εξάμηνο, πολλές Ψυχολογίες, Παιδαγωγικά μαθήματα, Κοινωνιολογίες, Παιδική ανάπτυξη, Θεατρικά κλπ. , πολλές εργασίες μεγάλου όγκου σελίδων και δουλειάς και σαφώς το πιο απαιτητικό κομμάτι : οι πρακτικές ασκήσεις για 2 χρόνια σε δημόσια νηπιαγωγεία , όπου έπρεπε να σχεδιάζουμε μόνοι μας ολόκληρα σχέδια μαθήματος, εργασίες, projects κλπ., και σαφώς να τα υλοποιούμε ως κανονική διδασκαλία σε ομάδες μαθητών και ταυτόχρονα να μας κάνει αξιολόγηση της διδασκαλίας μας ο επιβλέπων καθηγητής!!!!! Προκαλώ κάποιον να πάει σήμερα σε σχολή Παιδαγωγική Νηπιαγωγών και στο Τμήμα που τελείωσα να δει τα πράγματα!!! Οι αντιγραφές υπάρχουν σε όλα τα τμήματα!!! Σε μας είχαμε 3 επιβλέποντες σε κάθε εξέταση και δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα!!!! Όσον αφορά στην καθημερινή ρουτίνα του νηπιαγωγού, για ρωτήστε μια νηπιαγωγό να δείτε τι τραβάει καθημερινά και μετά μου λέτε!!!! Έχω πάει σε νηπιαγωγείο, στην Καλλίπολη Πειραιά, όπου εκεί η νηπιαγωγός είχε να αντιμετωπίσει 29 νήπια(!!!!!), εκ των οποίων τα 10 αλλοδαπά (με πρόβλημα κατανόησης της ελληνικής γλώσσας) , και άλλους 3 μαθητές με ειδικές ανάγκες : υπερκινητικότητα και ένα άλλο σύνδρομο! Η τάξη τους ήταν 2Χ2, ούτε καρεκλάκια να κάτσουν δεν είχαν και οι υποδομές ήταν ανύπαρκτες!!!! Τι είχε να αντιμετωπίσει η γυναίκα δεν λέγεται! Και μην ξεχνάμε ότι η ηλικία των 3-4-5 ετών, έχει τις ιδιαιτερότητές της!!! Θέλει διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση τις μεγαλύτερες ηλικίες, τα παιδιά χρειάζονται πρόγραμμα, κανόνες, πολλές διαφορετικού τύπου δραστηριότητες κλπ. Τα "μικρά" βαριούνται εύκολα, έχουν πολλές απαιτήσεις και απορίες και πρέπει να είσαι πολύ καλά προετοιμασμένος και εφοδιασμένος με πολλή υπομονή και πολλά παιδαγωγικά υλικά!!!! Δεν κάνουμε μόνο ζωγραφιές αλλά και δραστηριότητες με αντικείμενο σε πολλούς διαφορετικούς τομείς : Γλώσσα, Μαθηματικά, Περιβάλλον, Φυσικές Επιστήμες και πειράματα, Μουσική, Φυσική αγωγή, Καλλιτεχνικά , Κοινωνικές επιστήμες , Θέατρο, κλπ. Τέλος, η "μαγκιά" της νηπιαγωγού, που την ξεχωρίζει από τις άλλες ειδικότητες είναι ότι φτιάχνει μόνη της όλο το πρόγραμμα διδασκαλίας όλης της χρονιάς, με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της τάξης της, χωρίς να έχει ένα "τυφλοσούρτη" πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας για βοηθό ή κάποιο βιβλίο με έτοιμα μαθήματα ή λύσεις ή οτιδήποτε!!!! Αν ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα, θα γίνονταν όλοι νηπιαγωγοί!!!! Σας προκαλώ κάποιους να πάτε μία μέρα να διδάξετε σε ένα νηπιαγωγείο και μετά μου λέτε τις... εμπειρίες σας και κατά πόσο εύκολο είναι!!!! Χρειάζεται αλληλοσεβασμός όλων των συναδέρφων από όλες τις ειδικότητες!!!! Ο καθένας έχει να επιτελέσει το έργο του και να αντιμετωπίσει διαφορετικές καταστάσεις!!!!! Μην λέμε βλακείες!!!! Όταν απαξιωνόμαστε μόνοι μας, ή αλληλοτσακωνόμαστε, οι άλλοι που δεν είναι εκπ/κοί τι πρέπει να πουν??? Καλή συνέχεια σε όλους!!!!! Και καλή ανάσταση!!!!!  :)

Συμφωνώ απολύτως!!!Όσοι από εμάς έχουν τελειώσει και άλλη πανεπιστημιακή σχολή (εκτός του Παιδαγωγικού Νηπιαγωγών) θα έρθουν να συμφωνήσουν μαζί σου. Ήμουν κι εγώ μια από εκείνους που ούσα φοιτήτρια σε τμήμα του ΑΠΘ απαξίωνα τους Νηπιαγωγούς- των οποίων  κατόπιν αναγνώρισα τη δυσκολίωα των σπουδών και του έργου τους.
"....Ακόμα νύχτα λέγεται ,εκτός αν εν λευκώ αισιοδοξείς........"
 Κική Δημουλά
"Επτά φορες κλείνεις τα μάτια...την όγδοη καταδικάζεις μονομιάς..."
 Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Μαρτίου 31, 2010, 01:18:55 pm »
μα, ειναι αστειο ολο αυτο που γινεται ! τι προσπαθουμε να αποδειξουμε? το αυτονοητο?!!
(βαζω και τον εαυτο μου μεσα)

μιλαμε υποτιμητικα τωρα για τις σχολες? το χορό ανοιξαν οι φιλολογοι και τωρα περασε στους νηπιαγωγους ? ......

Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος kyra_daskala

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Μαρτίου 31, 2010, 02:10:50 pm »
...εγω ακομη βριζω την κακίση στα καλλιτεχνικα που μου πηρε τα μισα εργα απο το φακελο μου να τα εκθετει στους φοιτητες κ μου εβαλε βαθμολογια 6 ....

Τι μου θύμισες βρε συναδέλφισσα!
Ίδια περίπτωση, μου ρήμαξε το φάκελο, ειδικά στα κολλάζ δεν μου άφησε ούτε ένα, με ξέσκισε στις ερωτήσεις (τότε στο ΠΤΔΕ δίναμε προφορικά το μάθημά της) και μου έβαλε ένα ωραιότατο 7.
https://www.youtube.com/watch?v=MwRNvpGydzw
Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα
πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του

Αποσυνδεδεμένος maraki28

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Μαρτίου 31, 2010, 02:57:17 pm »
και εμεις προφορικα διναμε κ εκανε ερωτησεις  απ ολη την ύλη, μας κρατουσε μεσα μιση ωρα κ μας εψηνε στα καρβουνα.μαλιστα ηθελε να μου παρει κ τα 2εργα απ την τεχνικη με τον πηλο αλλα της ειπα θα της δωσω μονο το ενα κ αυτη ξαφνιατηκε κ  μου ανταπεδωσε βαζοντας μου 6 .

οσο για την συναδελφο που ανοιξε το θεμα θελω να πω να μην παρεξηγει τα οσα γραφονται απλα κατανοουμε απολυτα τα οσα γραφει γιατι τα περναμε κ εμεις αλλα κ ολοι οι συναδελφοι απ τις αλλες βαθμιδες εστω κ αν με ανεση κατηγορουν σε καθε ευκαιρια που τους δινετε τους αλλους.αυτο ομως ειναι δικο τους θεμα , προσωπικα μετα απο πολλα χαστουκια' που εφαγα απο τετοιες συμπεριφορες κοβω το βηχα στο καθε παρατρεχαμενο που ερχετε να μου την πει , αν δεν του αρεσω να παρει το παιδι του , εδωσα πολλες εξετασεις για να φτασω σ αυτη την θεση , ηταν επαγγελμα που το επελεξα συνειδητα κ που συνεχιζω να επιμορφωνομαι πανω σ αυτο με προσωπικα μου εξοδα κ μεσα στην ταξη δεν στεκομαι στιγμη εφαρμοζοντας με μεγαλη χαρα το δεππσ γιατι μου αρεσει η δημιουργικη δουλεια κ τα αποτελεσματα του και νοιωθω οτι κερδιζω κ εγω απο αυτο κ οχι μονο τα παιδια.μαλιστα φετος μου ειπαν (γονεις)να δινω φωτοτυπιες για να μαθουν τα παιδια  τους γραμματα , τοσο ξερουν τοσο λενε κ εγω  τους εξηγησα τον τροπο που εργαζομαι στα πλαισια της καλης συνεργασιας κ αυτοι προτιμησαν να με γραψουν κ να συνεχισοουν να λενε τα δικα τους οποτε δεν σου μενει αλλη λυση παρα να τους γραψεις κ εσυ κ να συνεχιζεις την δουλεια σου με τον τροπο που σπουδασες να την κανεις
μαρακι

Αποσυνδεδεμένος mogli

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Μαρτίου 31, 2010, 03:49:40 pm »
''δεν σου μενει αλλη λυση παρα να τους γραψεις κ εσυ κ να συνεχιζεις την δουλεια σου με τον τροπο που σπουδασες να την κανεις''  +++++++++++++++++++++ Συμφωνώώώώ!! Κ γω έχω ακούσει πολλά υποτιμητικά σχόλια για μας (τους νηπ/γους) κ ΄η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές με ενοχλεί ..όμως πραγματικά σε κάποιους το μυαλό δε μπορεί να πάει παραπέρα ..οπότε ..don't worry be happy  :P ;) :Dι!! Καλό μας Πάσχα..
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 31, 2010, 03:51:20 pm από mogli »
Να λες αυτό που σκέφτεσαι κ΄να σκέφτεσαι αυτό που λες..

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Μαρτίου 31, 2010, 04:25:34 pm »
Πάντως εγώ επιμένω ότι η καλύτερη απάντηση είναι η δικιά μου  :P :P :P Γιατί αν δεν παινέψουμε και το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει....

Ναι! Είναι γελοία η δουλειά μας, ήταν γελοία η σχολή μας, όλη μέρα τραγουδάμε και ζωγραφίσουμε, δουλεύουμε 4 ώρες τη μέρα, αλλά...γουστάρουμε!!!!! Ας βρουν και αυτοί που τα λέεν αυτά μια δουλειά που να γουσταρουνε και μετά τα ξαναλέμε!!!!!*

χιχιχιχιχιχχι

*Παρόμπιες απαντήσεις δίνω και για άλλα θέματα που αφορούν τις σπουδές μου, το μεταπτυχιακό μου, τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ, το διορισμό  μου, τη μετάθεση μου κλπ
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος selas

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Απριλίου 02, 2010, 12:01:46 pm »
Πάντως εγώ επιμένω ότι η καλύτερη απάντηση είναι η δικιά μου  :P :P :P Γιατί αν δεν παινέψουμε και το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει....

Ναι! Είναι γελοία η δουλειά μας, ήταν γελοία η σχολή μας, όλη μέρα τραγουδάμε και ζωγραφίσουμε, δουλεύουμε 4 ώρες τη μέρα, αλλά...γουστάρουμε!!!!! Ας βρουν και αυτοί που τα λέεν αυτά μια δουλειά που να γουσταρουνε και μετά τα ξαναλέμε!!!!!*

χιχιχιχιχιχχι

*Παρόμπιες απαντήσεις δίνω και για άλλα θέματα που αφορούν τις σπουδές μου, το μεταπτυχιακό μου, τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ, το διορισμό  μου, τη μετάθεση μου κλπ

++++++++++++ μπράβο βρε emmaki! Και νόμιζα ότι ήμουν η μόνη που το έκανε αυτό. :) Αυτή είναι η καλύτερη αντιμετώπιση απέναντι στα πράγματα!
Ό,τι και να γίνει, χαμογέλα...:)

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Απριλίου 02, 2010, 06:48:35 pm »
Eμένα βρε παιδιά, που οι παρέες μου είναι κυρίως εκπαιδευτικοί άλλων κλάδων, ποτε δεν μου έχει τύχει να ακουσω κάτι υποτιμητικό για τους νηπιαγωγούς...
Ίσως γιατί αισθάνομαι πολύ τυχερή που μπήκα σ' αυτή τη σχολή(την επαρχιακή με τους 60-70 ενεργούς φοιτητές, που όλα ήταν οργανωμένα, που μας πίεζαν αλλά μαθαίναμε 5 πράγματα, που τρέχαμε για τις έρευνες και τα παίρναμε στο κρανίο, που μάθαμε ιστορία της τέχνης και όχι να ζωγραφίζουμε πουλάκια), που έστω και προσωρινά κάνω τη δουλεία που σπούδασα με παιδιά-σφουγγάρια 5 ετών(και όχι μεγαλύτερα ή μικρότερα) που δεν εμπνέω να σχολιαστεί η δουλειά μου ! Όλα αυτά είναι τόσο σημαντικά που ακόμα και κάποιος να μου πει κάτι, είμαι σίγουρη πως δεν θα το "ακούσω" κάν :P!

Υ.Γ Καλό Πάσχα σε όλους και καλά να περάσετε!
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 02, 2010, 06:53:13 pm από vasilikip »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144