0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
έτσι που το θέτεις, δεν έχεις καθόλου άδικο ...από την άλλη, επειδή έχω δει φυλλα αξιολόγησης των πεκ, συμπληρωμένα απο νεοδιόριστους, ξέρεις οτι οι περισσότεροι γράφουν εκεί μέσα τα καλύτερα; Ε τι να σου κάνει και το ΠΕΚ αν εσείς γράφετε "εξαιρετική παρουσίαση, πολύ καλή επιμόρφωση, ενδιαφέρουσα προσέγγιση;" Από όλα τα χρόνια που ειμαι στ ΠΕΚ μόνο μία φορά έγραψαν αρνητικά για επιμορφωτή - και αυτο γιατι ήταν καραμπινάτη περιπτωση....Και να το πάμε και επί...προσωπικού....Εσύ, που η εμπειρία σου στα πεκ ήταν η γνωριμία με το ...δάπεδο, τι έκανες επ΄αυτού; Πού το είπες, που το ανέφερες, πώς προσπάθησες να το διορθώσεις; Λέγοντας αυτό, πιστεύω ότι όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι για όσα συμβαίνουν. Και με σκεπτικό τύπου "εγώ θα βγάλω το φιδι απ΄την τρυπα;" τελικά το μονο που καταφέρνουμε είναι να ζούμε σε φαύλους κύκλους. Και εν πάσει περιπτώσει, ας ξεκινήσουμε κάπότε τις αντιπροτάσεις μας Εγώ ας πούμε το έγραψα και αλλού, προτείνω να ξεκινήσει η αξιολόγηση απο τους παλαιότερους που είναι και γνωστές περιπτώσεις στην υπηρεσια. Δε μπορεί κάποιος παλιός να είναι στο απυρόβλητο. Στην τελική, το λογικό είναι να φταιει αυτός πειρσσότερο για την κατάσταση και το μπάχαλο της παιδείας από τον όποιο newcomer νεοδιόριστο. Αλλά αυτό ειναι η δική μου πρόταση. Η δική σου ποιά είναι;
βρε παιδιά, λέμε και πάλι, ο μέντορας δε θα σε διδάξει καινούριες παιδαγωγικές θεωρίες ούτε το γνωστικό αντικείμενο. Θα είναι εκει για να σε "ξελασπώσει " αν κάπου κολλησεις, να σου μάθει ίσως τα ...κόλπα, να μοιραστείτε ιδέες και πρακτικές.
Και εν πάσει περιπτώσει, ας ξεκινήσουμε κάπότε τις αντιπροτάσεις μας Εγώ ας πούμε το έγραψα και αλλού, προτείνω να ξεκινήσει η αξιολόγηση απο τους παλαιότερους που είναι και γνωστές περιπτώσεις στην υπηρεσια. Δε μπορεί κάποιος παλιός να είναι στο απυρόβλητο. Στην τελική, το λογικό είναι να φταιει αυτός πειρσσότερο για την κατάσταση και το μπάχαλο της παιδείας από τον όποιο newcomer νεοδιόριστο. Αλλά αυτό ειναι η δική μου πρόταση. Η δική σου ποιά είναι;
Με βάση τα όσα ξέρουμε, μέντορας θα είναι ένας εκπαιδευτικός της οικείας ειδικότητας, με πολυετή εμπειρία όχι μονο στη διδασκαλία αλλά και στην εκπόνηση προγραμμάτων και στο παιδαγωγικό του έργο. Θα είναι υπεύθυνος για μια ομάδα σχολείων και όχι για όλα τα σχολεία της περιοχής του.
Επίσης, συνάδελφε Κοράκι, το γενικευτικά και χωρίς διακρίσεις, δεν ισχύει.