0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως μέσα από το υπουργείο (πηγή )λένε για 700 ΑΚΩ .Δεν μου είπαν αν θα τους πάρει όλους στην Ά φάση .Οι υπόλοιποι ΑΜΩ (προς το παρόν ).Δηλαδή έχουν εξασφαλιστεί πιστώσεις για 700 ΑΚΩ .Μάλλον η Α' φάση έχει 600 αναπληρωτές ...
Τι χάλια είναι αυτά......τι γίνεται τελοσπάντων μ' αυτή την περιβόητη α΄ φάση...τι βλακείες είναι αυτές...:::::::::::::::επειδή όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι, άλλος στον πάτο, άλλος στον αφρό...θα ήθελα όποιος -α καλός -η συνάδελφος έχει διάθεση να μου πει με σειρά στο 1300 περίπου... έχω ελπίδες για πλήρες ή τον μπου... και να' μαι ευχαριστημένη κ με μειωμένο αν με καλέσουν..:::::::::::::::::::::::::::
αν ειναι 600 πραγματικα, τοτε θα πρεπει να ναι 400+ ακω, ...i guess...i hope, i wish, i beg!!!!
Παράθεση από: iam_almost_sofuckinhappy στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 03:34:47 pmαν ειναι 600 πραγματικα, τοτε θα πρεπει να ναι 400+ ακω, ...i guess...i hope, i wish, i beg!!!! Καλή μου συντοπίτισσα, φαντάζομαι ότι κατάλαβες ποια είμαι! Μην αγχώνεσαι, θα κληθείς ως ΑΚΩ από την πρώτη φάση!Είμαι σίγουρη!Με το καλό!!!
Παράθεση από: maraki_76 στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 03:31:35 pmΤι χάλια είναι αυτά......τι γίνεται τελοσπάντων μ' αυτή την περιβόητη α΄ φάση...τι βλακείες είναι αυτές...:::::::::::::::επειδή όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι, άλλος στον πάτο, άλλος στον αφρό...θα ήθελα όποιος -α καλός -η συνάδελφος έχει διάθεση να μου πει με σειρά στο 1300 περίπου... έχω ελπίδες για πλήρες ή τον μπου... και να' μαι ευχαριστημένη κ με μειωμένο αν με καλέσουν..:::::::::::::::::::::::::::Το δεύτερο...
Θεωρώ ότι θα ευνοηθούν κάποιοι που πέρσι ήταν ωρομίσθιοι.... κάποιοι... και κάποιοι που ήταν πέρσι αναπληρωτές θα αδικηθούν.... Τι εννοώ? Αν έχει πιστώσεις για 700 αναπληρωτές σημαίνει ότι οι υπόλοιποι θα είναι ΑΜΩ....Τι σημαίνει αυτό? Ότι στην α φάση θα πάρει ΑΚΩ και ΑΜΩ εκεί που χρειάζεται πραγματικά... Στον Πειραιά που δίδασκα εγώ πέρσι χρειάζονται έναν ΑΚΩ και έναν ΑΜΩ (η συνάδελφος που συνταξιοδοτήθηκε).... Έτσι η Α φάση θα έχει ακω και αμω όσους χρειάζεται για τα συγκεκριμένα σχολεία... αντίστοιχα η β φάση, η γ. κτλ... Ίσως κάποιους να τους στενοχωρώ και να εναντιωθούν.... Αλλά εκφράζω τη γνώμη μου την οποία την τεκμηρίωσα παρακολουθώντας όσα δημοσιεύονται στο φόρουμ ως τώρα αλλά και στις εκπαιδευτικές ιστοσελίδες...