0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αkis71, η απάντησή σου μου θύμησε το ανέκδοτο με τον Καραμήτρο! Πού πας ρε Καραμήτρο;;;
Παράθεση από: fotini18 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 03:55:56 pmΑkis71, η απάντησή σου μου θύμησε το ανέκδοτο με τον Καραμήτρο! Πού πας ρε Καραμήτρο;;;Μα με τόσα που έχουμε πει τόσες μέρες εδώ μέσα, κοντεύει να πιστέψουμε πως είμαστε δάσκαλοι και θα μας πάρουν κατά χιλιάδες! [/quote]έλα μου ντε...σε λιγο θα πιστεψω ότι θα πάρουν κι εμένα με σειρά 1200+για αμω μπορει να είχα ελπίδες αν είχα δηλώσει παντού...ωρομίσθια κι αν...
Παράθεση από: frany στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 02:43:17 pmΣας παρακαλώ πείτε μου αν το'χω καταλάβει καλά: το 600 και 600 που λέτε για ΑΚΩ και ΑΜΩ είναι μόνο για την πρώτη φάση?Κι αν ναι, τότε μέχρι ποιό νούμερο στον πίνακα πιστεύετε ότι θα φτάσουν στις επόμενες φάσεις? Εγώ που είμαι στον πίνακα γύρω στο 1800 να ελπίζω? όχι τίποτε άλλο αλλά έχω προετοιμάσει τον εαυτό μου να μην περιμένει κάτι.. Καλώς τον έχεις προετοιμάσει.
Σας παρακαλώ πείτε μου αν το'χω καταλάβει καλά: το 600 και 600 που λέτε για ΑΚΩ και ΑΜΩ είναι μόνο για την πρώτη φάση?Κι αν ναι, τότε μέχρι ποιό νούμερο στον πίνακα πιστεύετε ότι θα φτάσουν στις επόμενες φάσεις? Εγώ που είμαι στον πίνακα γύρω στο 1800 να ελπίζω? όχι τίποτε άλλο αλλά έχω προετοιμάσει τον εαυτό μου να μην περιμένει κάτι..
Στο 1200 πιστεύω ότι μπορείς να ελπίζεις για αμω αλλά δεν ξέρω σε ποια φάση...
εγω παλι που ειμαι στο 870 και δε δηλωσα αμω παντου καταχλωμο το βλεπω, αν δε βγουν κενα εκει που δηλωσα...θα δειξει...κοντος ψαλμος αλληλουια...
βρε παιδιά τι σκάτε;;; το pde μας έχει βρει τη λύση για να δούμε το μέλλον μας... μία διαφήμηση έχει όλη κι όλη και αυτή είναι για χειρομαντεία!!!λέτε να έχει πέραση η χειρομαντεία στο κλάδο μας;έλεος βρε υπεύθυνοι του pde...