0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
νΑ ΡΙΞΩ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΑ??!γιατι δεν λεει Α φαση αναπληρωτων..και λεει γενικα και αοριστα ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ?πολυ φοβαμαι...πως αυτο ηταν....
Παράθεση από: LG_Shine στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 01:01:02 amνΑ ΡΙΞΩ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΑ??!γιατι δεν λεει Α φαση αναπληρωτων..και λεει γενικα και αοριστα ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ?πολυ φοβαμαι...πως αυτο ηταν....Εχει ξαναγίνει να μην προσδιορίσουν τον αριθμό της φάσης. Και πέρυσι σε μία είχαν παραλείψει το γράμμα.
Παράθεση από: Elpida!!! στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 11:11:34 pmΠαράθεση από: marsak72 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 08:50:51 pmΠαράθεση από: el ΠΕ 02 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 07:53:44 pmΑ ΧΙΟΥ...Πεμπτη επιλογη..Μηπως ηταν κανεις εκει την περασμενη χρονια κι εχει πληροφοριες για ΧΙΟ; Συγχαρητηρια σε ολους ειμαι στην ΑΧΙΟΥ εχω μωρο 23 ημερων και εχω πελαγωσει .
Παράθεση από: marsak72 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 08:50:51 pmΠαράθεση από: el ΠΕ 02 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 07:53:44 pmΑ ΧΙΟΥ...Πεμπτη επιλογη..Μηπως ηταν κανεις εκει την περασμενη χρονια κι εχει πληροφοριες για ΧΙΟ; Συγχαρητηρια σε ολους ειμαι στην ΑΧΙΟΥ εχω μωρο 23 ημερων και εχω πελαγωσει .
Παράθεση από: el ΠΕ 02 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 07:53:44 pmΑ ΧΙΟΥ...Πεμπτη επιλογη..Μηπως ηταν κανεις εκει την περασμενη χρονια κι εχει πληροφοριες για ΧΙΟ; Συγχαρητηρια σε ολους ειμαι στην ΑΧΙΟΥ εχω μωρο 23 ημερων και εχω πελαγωσει .
Α ΧΙΟΥ...Πεμπτη επιλογη..Μηπως ηταν κανεις εκει την περασμενη χρονια κι εχει πληροφοριες για ΧΙΟ;
Καλημέρα σας! Δεν σας έφυγε ένα βάρος; Λοιπόν τις μέρες λοχείας τις δικαιουσαι σίγουρα εφόσον το μωράκι είναι ασαράντιστο ακόμα. Εγώ όμως έχω μια απορία. το μωρό μου γεννήθηκε Μάη και το σχολείο έκλεισε και έτσι από τις 63 μέρες λοχείας πήρα μονο 40κάτι. Μπορώ τώρα να πάρω τις υπόλοιπες 20; (θέλω να βρώ μια κυρία να μου τον κρατάει.)
παιδια να ρωτησω κάτι;που κυμαινεται η βαση της αναπληρωσης,αν εξαιρεσουμε τους τριτεκνους;τα φωτα του καποιος;
Το βάρος παρέμεινε σ΄εμάς που το σύστημα μας προσπέρασε λόγω "κουτιού" και πάμε για