0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Rovespier0s στις Μαρτίου 30, 2011, 10:58:53 pmΚατάργηση των Αρχαίων..χθες, όχι τώρα ούτε στο μέλλον! Τα νεο-ελληνόπουλα μετά βίας καταφέρνουν να γράψουν στη δημοτική ενώ κάνουν άπειρα ορθογραφικά λάθη..περισσότερα Νέα Ελληνικά..νισάφι με την ερβαρτιανή φιλοσοφία του εκπαιδευτικού συστήματος. Καταργήστε τα αρχαία όσο είναι καιρός γιατί έτσι όπως πάμε τα Νέα Ελληνικά θα πάρουν τη θέση των αρχαίων...κρατήστε τα επιλογής για όσους θέλουν να πάνε θεωρητική..[/και αναρωτιόμουν τόσή ώρα για 2 πράγματα 1.πώς και δεν τσακώνονται φιλόλογοι με δασκάλους 2.πώς και δεν έχει γράψει κανείς για τ αρχαία ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΣΚΕΨΗΣ καλύτερα ,έχει χιλιοσυζητηθεί η θέση-αντίθεση συναφών επιχειρημάτων ανατρέξτε στα ανάλογα θέματα Εγώ είμαι της λεγόμενης θετικής κατεύθυνσης δεν ξέρω Αρχαία αλλά δεν βλέπω που ακριβώς αυτό με εμπόδισε..επίσης να προσθέσω ότι η αδελφή μου αριστούχος της Νομικής επίσης δεν ξέρει Αρχαία και ας έκανε...
Κατάργηση των Αρχαίων..χθες, όχι τώρα ούτε στο μέλλον! Τα νεο-ελληνόπουλα μετά βίας καταφέρνουν να γράψουν στη δημοτική ενώ κάνουν άπειρα ορθογραφικά λάθη..περισσότερα Νέα Ελληνικά..νισάφι με την ερβαρτιανή φιλοσοφία του εκπαιδευτικού συστήματος. Καταργήστε τα αρχαία όσο είναι καιρός γιατί έτσι όπως πάμε τα Νέα Ελληνικά θα πάρουν τη θέση των αρχαίων...κρατήστε τα επιλογής για όσους θέλουν να πάνε θεωρητική..[/και αναρωτιόμουν τόσή ώρα για 2 πράγματα 1.πώς και δεν τσακώνονται φιλόλογοι με δασκάλους 2.πώς και δεν έχει γράψει κανείς για τ αρχαία ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΣΚΕΨΗΣ καλύτερα ,έχει χιλιοσυζητηθεί η θέση-αντίθεση συναφών επιχειρημάτων ανατρέξτε στα ανάλογα θέματα
ΑΓΓΕΛΙΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ-ΧΗΜΙΚΟΣ-
Γίνεται τόση συζήτηση για το αν η Χημεία πρέπει να διδάσκεται τόσες ώρες ή λιγότερες (κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είναι
και αναρωτιόμουν τόσή ώρα για 2 πράγματα 1.πώς και δεν τσακώνονται φιλόλογοι με δασκάλους 2.πώς και δεν έχει γράψει κανείς για τ αρχαία ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΣΚΕΨΗΣ καλύτερα ,έχει χιλιοσυζητηθεί η θέση-αντίθεση συναφών επιχειρημάτων ανατρέξτε στα ανάλογα θέματα
Οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων έσπευσαν να συγχαρούν το υπουργείο! Αυτό από μόνο του τα λέει όλα!http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=12207:idioktites-idiotikon-sxoleion-oi-allages-tou-ip-paideias-gia-to-likeio-badizoun-sti-sosti-kateithinsi&Itemid=1559@paraxenosΓια την αποφυγή οποιασδήποτε παρερμηνείας, κυριολεκτώ όταν λέω ανώτερη επιστήμη όλων η φιλοσοφία - δεν εννοώ τις σπουδές στη φιλοσοφική, αλλά τη φιλοσοφική σκέψη!
με τη λογική αυτή τί μου χρειάστηκαν εμένα τα μαθηματικά επί 7 συναπτά έτη γυμνάσιο-λύκειο μην πω για φυσική χημεία και τα συναφή
Παράθεση από: joap στις Μαρτίου 30, 2011, 10:45:09 pmΝα παραθέσω επιχειρήματα σε επιχειρήματα. Όχι να απαντήσω σε μια άποψη του τύπου: η «Χημεία έχει να προσφέρει λίγα πράγματα στον καθημερινό άνθρωπο στον σύγχρονο κόσμο, τουλάχιστον πολύ λιγότερα σε σχέση με την
Να παραθέσω επιχειρήματα σε επιχειρήματα. Όχι να απαντήσω σε μια άποψη του τύπου: η «Χημεία έχει να προσφέρει λίγα πράγματα στον καθημερινό άνθρωπο στον σύγχρονο κόσμο, τουλάχιστον πολύ λιγότερα σε σχέση με την
Παράθεση από: Ερση στις Μαρτίου 30, 2011, 11:23:14 pmμε τη λογική αυτή τί μου χρειάστηκαν εμένα τα μαθηματικά επί 7 συναπτά έτη γυμνάσιο-λύκειο μην πω για φυσική χημεία και τα συναφή Έχεις άδικο..δεν είναι το ίδιο..δεν είπα να καταργηθούν τα κείμενα η γλώσσα η λογοτεχνία η Ηλιάδα η Οδύσσεια κοκ..λέω να διδάσκονται τα πάντα στην δημοτική...τόσο κακό είναι; Ποιά κληρονομιά τώρα πλάκα κάνουμε ρε παιδιά; έλεος...οι ίδιοι οι φιλόλογοι θα έπρεπε να το χατε ζητήσει..στο πολυπολυτισμικό σχολείο του 2011 που τα μισά παιδιά είναι αλβανικής καταγωγής, τα άλλα μισά κάνουν 10 ορθογραφικά σε κάθε γραμμή εσύ μου λες ότι πρέπει να κάνουμε Αρχαία για λόγους παράδοσης..πλάκα κάνειιιιιςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Ακριβώς όταν δε γνωρίζουμε κάτι, δεν ξέρουμε και τι στερούμαστε από την απουσία του.
Παράθεση από: Rovespier0s στις Μαρτίου 30, 2011, 11:32:45 pmΠαράθεση από: Ερση στις Μαρτίου 30, 2011, 11:23:14 pmμε τη λογική αυτή τί μου χρειάστηκαν εμένα τα μαθηματικά επί 7 συναπτά έτη γυμνάσιο-λύκειο μην πω για φυσική χημεία και τα συναφή Έχεις άδικο..δεν είναι το ίδιο..δεν είπα να καταργηθούν τα κείμενα η γλώσσα η λογοτεχνία η Ηλιάδα η Οδύσσεια κοκ..λέω να διδάσκονται τα πάντα στην δημοτική...τόσο κακό είναι; Ποιά κληρονομιά τώρα πλάκα κάνουμε ρε παιδιά; έλεος...οι ίδιοι οι φιλόλογοι θα έπρεπε να το χατε ζητήσει..στο πολυπολυτισμικό σχολείο του 2011 που τα μισά παιδιά είναι αλβανικής καταγωγής, τα άλλα μισά κάνουν 10 ορθογραφικά σε κάθε γραμμή εσύ μου λες ότι πρέπει να κάνουμε Αρχαία για λόγους παράδοσης..πλάκα κάνειιιιιςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςτί μας λες τώρααα;;;;επειδή απο το δημοτικό ξεκινά το πρόβλημα της ορθογραφίας και επειδή έχουμε γεμισεί ξένους που δυσκολεύονται θα καταργήσουμε ολόκληρη ΕΠΙΣΤΗΜΗ ;;;;δεν έχω αδικό διότι και οι θετικές επιστήμες είναι άκυρες πέρα από απλές εφαρμογές στην καθημερινή ζωή ,αλλά η ΠΑΙΔΕΙΑ μου δεν μου επιτρέπει να ζητήσω την ακύρωση κανενός γνωστικού αντικειμένου κάτι τέτοιο μόνο κόμπλεξ ΄΄δεικνύει΄΄