0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους στην alfavita και στο esos ανέβηκε το παρακάτω:Απορρόφηση επιτυχόντωνhttp://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=9855:aporrofisi-epitixonton&Itemid=1796δείτε κι εσείς μήπως αποκρυπτογραφήσουμε τι εννοούν...
Παράθεση από: pandwra στις Οκτωβρίου 25, 2010, 11:16:20 amΚαλημέρα σε όλους στην alfavita και στο esos ανέβηκε το παρακάτω:Απορρόφηση επιτυχόντωνhttp://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=9855:aporrofisi-epitixonton&Itemid=1796δείτε κι εσείς μήπως αποκρυπτογραφήσουμε τι εννοούν...Συναδελφοι προκειτε για υπαλληλους των ΟΤΑ και για νομικα προσωπα δημοσιου δικαιου των Οτα δηλαδη των Δήμων δεν νομιζω να εννοει επιτυχοντες εκπαιδευτικος στον Ασεπ
Παράθεση από: valiam στις Οκτωβρίου 25, 2010, 07:42:27 pmΠαράθεση από: pandwra στις Οκτωβρίου 25, 2010, 11:16:20 amΚαλημέρα σε όλους στην alfavita και στο esos ανέβηκε το παρακάτω:Απορρόφηση επιτυχόντωνhttp://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=9855:aporrofisi-epitixonton&Itemid=1796δείτε κι εσείς μήπως αποκρυπτογραφήσουμε τι εννοούν...Συναδελφοι προκειτε για υπαλληλους των ΟΤΑ και για νομικα προσωπα δημοσιου δικαιου των Οτα δηλαδη των Δήμων δεν νομιζω να εννοει επιτυχοντες εκπαιδευτικος στον ΑσεπΓια τους υπαλλήλους των ΟΤΑ κάνει ειδική αναφορά λέγοντας ότι αντί για το β'εξάμηνο του 2010 θ' απορροφηθούν μέσα στοα' εξάμηνο του 2011 λόγω εκλογών. Άρα τουλάχιστον μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν εννοεί μόνο αυτούς. Αναφέρεται σε τακτικό προσωπικό, και τακτικό προσωπικό είναι και οι εκπαιδευτικοί που προσλαμβάνονται μέσω ΑΣΕΠ. Επίσης ζητά τόσο από Περιφέρειες όσο και από Υπυοργεία να προβούν στις κατάλληλες ενέργειες για την πρόσληψη του προσωπικού αυτού, επομένως εκτός κι αν μου διαφεύγει κάτι νομίζω ότι δεν εννοεί μόνο προσωπικό ν.π.δ.δ.
Παράθεση από: Schnittke στις Οκτωβρίου 25, 2010, 11:20:58 pmΠαράθεση από: valiam στις Οκτωβρίου 25, 2010, 07:42:27 pmΠαράθεση από: pandwra στις Οκτωβρίου 25, 2010, 11:16:20 amΚαλημέρα σε όλους στην alfavita και στο esos ανέβηκε το παρακάτω:Απορρόφηση επιτυχόντωνhttp://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=9855:aporrofisi-epitixonton&Itemid=1796δείτε κι εσείς μήπως αποκρυπτογραφήσουμε τι εννοούν...Συναδελφοι προκειτε για υπαλληλους των ΟΤΑ και για νομικα προσωπα δημοσιου δικαιου των Οτα δηλαδη των Δήμων δεν νομιζω να εννοει επιτυχοντες εκπαιδευτικος στον ΑσεπΓια τους υπαλλήλους των ΟΤΑ κάνει ειδική αναφορά λέγοντας ότι αντί για το β'εξάμηνο του 2010 θ' απορροφηθούν μέσα στοα' εξάμηνο του 2011 λόγω εκλογών. Άρα τουλάχιστον μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν εννοεί μόνο αυτούς. Αναφέρεται σε τακτικό προσωπικό, και τακτικό προσωπικό είναι και οι εκπαιδευτικοί που προσλαμβάνονται μέσω ΑΣΕΠ. Επίσης ζητά τόσο από Περιφέρειες όσο και από Υπυοργεία να προβούν στις κατάλληλες ενέργειες για την πρόσληψη του προσωπικού αυτού, επομένως εκτός κι αν μου διαφεύγει κάτι νομίζω ότι δεν εννοεί μόνο προσωπικό ν.π.δ.δ.
Παράθεση από: karina στις Οκτωβρίου 23, 2010, 10:30:13 pmΠαράθεση από: Rinaki στις Οκτωβρίου 23, 2010, 05:13:22 pmΠαράθεση από: karina στις Οκτωβρίου 23, 2010, 04:16:41 pmΠαράθεση από: Rinaki στις Οκτωβρίου 23, 2010, 02:29:51 pmΚαλημερα! Εχω μια απορια...τον Σεπτεμβρη αν δεν μας παρουν φετους τι θεση θα εχουμε..με τι θεση θα ξεκινησουμε?? Λογικα θα ξαναδωσουμε ασεπ ετσι δεν ειναι??καλημέρα ρινάκι!από τη στιγμή που δεν θα δώσουμε ΑΣΕΠ φέτος η σειρά μας στους πίνακες εξαρτάται από τον αριθμό των μόνιμων προσλήψεων που θα γίνουν και από τον αριθμό των αιτήσεων των αναπληρωτών..ακόμα κ αν δεν σε καλέσουν που δεν στο εύχομαι σίγουρα θα έχεις καλύτερη σειρά..τώρα το πότε θα γίνει ο νέος ασεπ...λένε για αρχές του 12 αλλά κάτσε να δούμε..τα πάντα ρει Σευχαριστω Οποτε..το σεπτεμβρη ναι μεν θα βελτιωθει η θεση αν φυγουν οι προσληψεις αλλα...θα χειροτερψει αφου θα κανουν αιτηση ανπλρωσης κ οι κοπελες που τις καλεσαν φετος αναπληρωτριες ετσι δεν ειναι?? αρα θα παμε παλι στο 1000και? Και στον ασεπ του 2012 θα πρεπει παλι να ξαναδωσουμε?να χειροτερέψει δεν νομίζω γιατί αυτές που κάλεσαν ήταν ήδη μπροστά μας εκτός από καποιες τρίτεκνες..το θέμα είναι πόσους θα πάρει μόνιμους... αν πάρει π.χ. πάλι γυρω στους 300 θα κατέβουμε λογικά γύρω στις 300 θέσεις..εντωμεταξύ δεν έχω καταλάβει ακόμα τι γίνεται με την προυπηρεσία..όσο για τον ασέπ έτσι όπως τα έχουν πει από τη στιγμή που κατάργησαν το 24μηνο μου φαίνεται ότι θα δίνουμε και θα ξαναδίνουμε μέχρι να γίνουμε μόνιμες..δεν θα προκυρήσσονται και θέσεις οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν θα ξέρουμε πόσους θα σκοπεύουν να πάρουν!!!!αλλά είπαμε κατσε να δουμε γιατί ζούμε την εποχή της ανατροπής!!! Αφου οι κοπελες που πηραν φετος αναπληρωτριες ειναι πριν απο εμας κ τον σεπτεμβρη θα μπουν στον πινακα πριν απο εμας γιατι αλλιως αν δεν μπουν πριν απο εμας κι εγω ειμαι παλι στο 100πχ που ειμαι τωρα κ τον σεπτεμβρη τοτε αν κατεβουμε 300 θεσεις οπως τοτε θα ειμαι μεσα στις 300 διοριστεες..!! που δεν γινεται.. μαλλον τα εχω κανει μπαχαλο στο μυαλο μου και γενικα ειναι ενα μπαχαλο...το μονο σιγουρο τελικα μαλλον ειναι οτι τις εετασεις παλι δεν τις γλυτωνουμε!
Παράθεση από: Rinaki στις Οκτωβρίου 23, 2010, 05:13:22 pmΠαράθεση από: karina στις Οκτωβρίου 23, 2010, 04:16:41 pmΠαράθεση από: Rinaki στις Οκτωβρίου 23, 2010, 02:29:51 pmΚαλημερα! Εχω μια απορια...τον Σεπτεμβρη αν δεν μας παρουν φετους τι θεση θα εχουμε..με τι θεση θα ξεκινησουμε?? Λογικα θα ξαναδωσουμε ασεπ ετσι δεν ειναι??καλημέρα ρινάκι!από τη στιγμή που δεν θα δώσουμε ΑΣΕΠ φέτος η σειρά μας στους πίνακες εξαρτάται από τον αριθμό των μόνιμων προσλήψεων που θα γίνουν και από τον αριθμό των αιτήσεων των αναπληρωτών..ακόμα κ αν δεν σε καλέσουν που δεν στο εύχομαι σίγουρα θα έχεις καλύτερη σειρά..τώρα το πότε θα γίνει ο νέος ασεπ...λένε για αρχές του 12 αλλά κάτσε να δούμε..τα πάντα ρει Σευχαριστω Οποτε..το σεπτεμβρη ναι μεν θα βελτιωθει η θεση αν φυγουν οι προσληψεις αλλα...θα χειροτερψει αφου θα κανουν αιτηση ανπλρωσης κ οι κοπελες που τις καλεσαν φετος αναπληρωτριες ετσι δεν ειναι?? αρα θα παμε παλι στο 1000και? Και στον ασεπ του 2012 θα πρεπει παλι να ξαναδωσουμε?να χειροτερέψει δεν νομίζω γιατί αυτές που κάλεσαν ήταν ήδη μπροστά μας εκτός από καποιες τρίτεκνες..το θέμα είναι πόσους θα πάρει μόνιμους... αν πάρει π.χ. πάλι γυρω στους 300 θα κατέβουμε λογικά γύρω στις 300 θέσεις..εντωμεταξύ δεν έχω καταλάβει ακόμα τι γίνεται με την προυπηρεσία..όσο για τον ασέπ έτσι όπως τα έχουν πει από τη στιγμή που κατάργησαν το 24μηνο μου φαίνεται ότι θα δίνουμε και θα ξαναδίνουμε μέχρι να γίνουμε μόνιμες..δεν θα προκυρήσσονται και θέσεις οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν θα ξέρουμε πόσους θα σκοπεύουν να πάρουν!!!!αλλά είπαμε κατσε να δουμε γιατί ζούμε την εποχή της ανατροπής!!!
Παράθεση από: karina στις Οκτωβρίου 23, 2010, 04:16:41 pmΠαράθεση από: Rinaki στις Οκτωβρίου 23, 2010, 02:29:51 pmΚαλημερα! Εχω μια απορια...τον Σεπτεμβρη αν δεν μας παρουν φετους τι θεση θα εχουμε..με τι θεση θα ξεκινησουμε?? Λογικα θα ξαναδωσουμε ασεπ ετσι δεν ειναι??καλημέρα ρινάκι!από τη στιγμή που δεν θα δώσουμε ΑΣΕΠ φέτος η σειρά μας στους πίνακες εξαρτάται από τον αριθμό των μόνιμων προσλήψεων που θα γίνουν και από τον αριθμό των αιτήσεων των αναπληρωτών..ακόμα κ αν δεν σε καλέσουν που δεν στο εύχομαι σίγουρα θα έχεις καλύτερη σειρά..τώρα το πότε θα γίνει ο νέος ασεπ...λένε για αρχές του 12 αλλά κάτσε να δούμε..τα πάντα ρει Σευχαριστω Οποτε..το σεπτεμβρη ναι μεν θα βελτιωθει η θεση αν φυγουν οι προσληψεις αλλα...θα χειροτερψει αφου θα κανουν αιτηση ανπλρωσης κ οι κοπελες που τις καλεσαν φετος αναπληρωτριες ετσι δεν ειναι?? αρα θα παμε παλι στο 1000και? Και στον ασεπ του 2012 θα πρεπει παλι να ξαναδωσουμε?
Παράθεση από: Rinaki στις Οκτωβρίου 23, 2010, 02:29:51 pmΚαλημερα! Εχω μια απορια...τον Σεπτεμβρη αν δεν μας παρουν φετους τι θεση θα εχουμε..με τι θεση θα ξεκινησουμε?? Λογικα θα ξαναδωσουμε ασεπ ετσι δεν ειναι??καλημέρα ρινάκι!από τη στιγμή που δεν θα δώσουμε ΑΣΕΠ φέτος η σειρά μας στους πίνακες εξαρτάται από τον αριθμό των μόνιμων προσλήψεων που θα γίνουν και από τον αριθμό των αιτήσεων των αναπληρωτών..ακόμα κ αν δεν σε καλέσουν που δεν στο εύχομαι σίγουρα θα έχεις καλύτερη σειρά..τώρα το πότε θα γίνει ο νέος ασεπ...λένε για αρχές του 12 αλλά κάτσε να δούμε..τα πάντα ρει
Καλημερα! Εχω μια απορια...τον Σεπτεμβρη αν δεν μας παρουν φετους τι θεση θα εχουμε..με τι θεση θα ξεκινησουμε?? Λογικα θα ξαναδωσουμε ασεπ ετσι δεν ειναι??
Έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο πότε θα γίνει ΑΣΕΠ..... κάτι μου λέει πως υπάρχει πιθανότητα να ξαναπάρουν το 12 από το ισχύον σύστημα χωρίς βέβαια αυτ'ο να σημαίνει αύξηση των διορισμών από όσων είχαν προβλεφθεί. ενώ μορεί να σημαίνει ακόμα και μείωση του συνολικού αριθμού διορισμών.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ......ΑΛΛΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ.....ΕΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ 300 ΑΤΟΜΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ.....ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕ